Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sayı iyi ama morfoloji yazmıyor. Aglitünasyon ve lökosit olması olumsuz şeyler enfeksiyona bağlı olabiliyor. Ama derecesi nedir önemli miktarda mı onu da bilmiyorum

elmol zigzaglarjn bnm gözümü yormadı aslında canım cmt pzr saatinde ölçmemişsin onları görmezsek fena diil zigzaglar

Adete 4 gün kala ovulasyon testi! Ne düşünmeliyim?

Normalde adete bir kaç gün kala benim hiç ikinci çizgi çıkmazdı ya..

elmol zigzaglarjn bnm gözümü yormadı aslında canım cmt pzr saatinde ölçmemişsin onları görmezsek fena diil zigzaglar
Zaten kaç gün kalıyo :)) 36.5 ı çok sevdim hiç discard edesim gelmiyo test günü yaklaşıyor nasıl dayaniyosunuz ya ben duramam test yapmadan :))

Zaten kaç gün kalıyo :)) 36.5 ı çok sevdim hiç discard edesim gelmiyo test günü yaklaşıyor nasıl dayaniyosunuz ya ben duramam test yapmadan :))
şöyle söylimmm evde test yok dün eczaneye uğradım tarihi geçmişti testlerin kaderim yok bahtım kara şimdi de korkuyorum negatif çıkcak diye 29 a test diyo ff 29 u sabah test yapim diyodum şimdi de bi kaç gün daha mı beklesem diyorum ztn bu ay bi haller oldu bana

Bendede kasik agrisi ve akinti var dun yaptim bir test aksam belirmedi sabah baktigimda ince bi cizgi vardi..yarin kan versem deger kac cikar sence canim yaniltici ve umutlandiricida olsun istemiyorum

Sen mi ben mi ayni duygu ve dusuncelerdeyiz asagi yukari belirtilerimizde ayni insallah beraberce çakilmayiz canim

spermlerde aglunitasyon yani yapışıklık varmış enfeksiyon kaynaklı olabilir.sayı iyi hız sınırda gibi inş yeni testte morfoloji degerinizde guzel cıkar

Elcanki tatlımmm ruh halin nasıl döndün mü normale
Ayyyy bir dokun bin ah işit moduna geldin çattın bak şimdi
Vallaa kanamalarımın kesilmesini bekliyorum.. bi yandan ateşim yine yerlere düşmüş buna biraz sevindim normale dönüyorum herhalde diye.. kafam iste karisik.. kudret narini bilmem pekmezi bilmem diger bitkisel tırıvırıları da kullanmıyım diyorum. Biraz kendi halime kalmak istiyorum ama iste kafa buna izin vermiyor
Hep ya cocuk olmazsaa ya cocuk olmazsa modu.. kendi kendime yapiyorum yapiyoruz... ama nasil gitcek akildan..orgu mu orsem ama ona da fazla vaktim olmuyor.. hep seytan durtuyonamaz da kilamiyorum yarindan sonra ozure gircek insallah.. vallaa napcam bilemedim.. herkese ayni seyi anlatip soru sormaktan da sıkıldım. Herkes bir sey olmaz diyor.. benimde psikolojik mi bilmiyorum sol kasigim agriyo gibi oluyo surekli.. hayirlisi.. ne diyelim.. Rabbim neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…