Canım sayı iyi ama morfoloji yazmıyor. Aglitünasyon ve lökosit olması olumsuz şeyler enfeksiyona bağlı olabiliyor. Ama derecesi nedir önemli miktarda mı onu da bilmiyorumKızlar pazartesi eşim ayrıntılı sperm testi verecek inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Varikosel ameliyatı olmuştu evlenmeden önce sperm sayısı falan iyi ama morfoloji ölçülmemişti. Bi baktıralım dedik.. Bu eski sonuçlarımız bi de siz görün.
Ay olmazsin inşallah canim yaakızlar feci bi kasık karın ağrım başladı gelio mu yokaa benimkiler
Zigzag?ben bu ay zigzagları abarttım uçlarda yaşıyorum belli oldu
hgAy olmazsin inşallah canim yaa
Ateş bi iniyo bi çıkıyo canımZigzag?
Zaten kaç gün kalıyo :)) 36.5 ı çok sevdim hiç discard edesim gelmiyoelmol zigzaglarjn bnm gözümü yormadı aslında canım cmt pzr saatinde ölçmemişsin onları görmezsek fena diil zigzaglar
şöyle söylimmm evde test yokZaten kaç gün kalıyo :)) 36.5 ı çok sevdim hiç discard edesim gelmiyotest günü yaklaşıyor nasıl dayaniyosunuz ya ben duramam test yapmadan :))
bn hiç ovu yapmadığımdan yorum yapamadm ablaAdete 4 gün kala ovulasyon testi! Ne düşünmeliyim?
Eki Görüntüle 1903993
Normalde adete bir kaç gün kala benim hiç ikinci çizgi çıkmazdı ya..
Bendede kasik agrisi ve akinti var dun yaptim bir test aksam belirmedi sabah baktigimda ince bi cizgi vardi..yarin kan versem deger kac cikar sence canim yaniltici ve umutlandiricida olsun istemiyorumZaten kaç gün kalıyo :)) 36.5 ı çok sevdim hiç discard edesim gelmiyotest günü yaklaşıyor nasıl dayaniyosunuz ya ben duramam test yapmadan :))
Insallah guzel bir haber getirir sana canim :)Adete 4 gün kala ovulasyon testi! Ne düşünmeliyim?
Eki Görüntüle 1903993
Normalde adete bir kaç gün kala benim hiç ikinci çizgi çıkmazdı ya..
Sen mi ben mi ayni duygu ve dusuncelerdeyiz asagi yukari belirtilerimizde ayni insallah beraberce çakilmayiz canimşöyle söylimmm evde test yokdün eczaneye uğradım tarihi geçmişti testlerin kaderim yok bahtım kara şimdi de korkuyorum negatif çıkcak diye 29 a test diyo ff 29 u sabah test yapim diyodum şimdi de bi kaç gün daha mı beklesem diyorum ztn bu ay bi haller oldu bana
Amin canım hayırlısı inşallah cümlemiz güzel haberler verelim canımInsallah guzel bir haber getirir sana canim :)
Bir sey dedigimde de bi alismis.. internete sor o bilir yaa sen cok iyi araştırırsın diyip duruyo..Onların Kafası farklı Çalışıyor cnm ya.ama sen stres yapma düzene girer döngün sadece biraz sabır.
spermlerde aglunitasyon yani yapışıklık varmış enfeksiyon kaynaklı olabilir.sayı iyi hız sınırda gibi inş yeni testte morfoloji degerinizde guzel cıkarKızlar pazartesi eşim ayrıntılı sperm testi verecek inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Varikosel ameliyatı olmuştu evlenmeden önce sperm sayısı falan iyi ama morfoloji ölçülmemişti. Bi baktıralım dedik.. Bu eski sonuçlarımız bi de siz görün.
Ayyyy bir dokun bin ah işit moduna geldin çattın bak şimdiElcanki tatlımmm ruh halin nasıl döndün mü normale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?