Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktor muayenesinden geçtin ama cnm kist fln görülmedi bi kayıp yaşadn stres yapma elbet toparlayacak vücut kendini

Şuan ateşin kaç canım?

LeYLa_21 abla nasilsin ? Atesin bu ay biraz dusuk ilerliyor ama catlama bence kesin oldu yaa.
Ben 29 Ekim falan derken yogun calisiyorum bu ara. Giremiyorum o yuzden pek. Insallah her sey yolundadir.

evet cnm tibbi genetik bölümü bakiyor

Neslihan drum bizden de kromozom testi istedi artı kan pıhtılaşması..arastırma hast kadın doguma gidiceksin dedi ama hala gidemedim bi ara gitmem lazım
Acaba direkt genetik bolumune gidebilir miyiz bende merak ediyorum
ben direk genetik bölümüne gittim cnm düşüklerim var tüp bebekle de kimyasal gebelik oldu dedim sagolsun doktor fazla kurcalamadan hem esimin hem benim genetikleri yaptirdi

LeYLa_21 abla nasilsin ? Atesin bu ay biraz dusuk ilerliyor ama catlama bence kesin oldu yaa.
Ben 29 Ekim falan derken yogun calisiyorum bu ara. Giremiyorum o yuzden pek. Insallah her sey yolundadir.
Sağol canım iyiyim çok şükür. Ufak tefek sıkıntılar var ama buna şükür... Evet ya son yılların en düşük ateşini yaşıyorum ama yavaş yavaş yükselmeye başladı canım.. 1 saat önce 37.0 idi ateşim... Sende kendini yorma dikkat et kendine.. Bizide habersiz bırakma merak ediyorum sonra canım benim..

Kizlar 12 gune gircem yarin igne etkisimidir bu hayali cizgitabi ustteki lh alttaki gebelik :))Eki Görüntüle 1904090
Can'ım çizgi çok net görünüyor inşsllah hamilesindir. Bende daha önce çatlatma iğnesi oldum o zamanlar 9. Gün test yaptığımda bile çizgi yoktu hamile olmadığım için inşallah vardır yarın tekrarla bakalım

Kizlar 12 gune gircem yarin igne etkisimidir bu hayali cizgitabi ustteki lh alttaki gebelik :))Eki Görüntüle 1904090
Ovuyu bilmem ama gebelikteki çizgiyi ben de gördüm benim ovitrelle kullandığım ay ki tabloyu atıyorum dpo 12 gayet negatifti. Hcg nin etkisi geçmişti yani.İnşallah hamilesin canım

Sabahlari yapamiyorum progestan attigim icin vajinadan ilk idrarla o kalintilar geliyor..istede sikinti neyse bakalim hakkimizda hayirlisi sagol canim yorumun icin..sende saglikla kucagina al insallah bebisini :)

Insallah canim evet klomen catlatma ignesi progestan estrofam valla bir suru sey kullandim ilk defa..ondan hem tedirginim hemde tirsiyorum umutlanmaktan :)) bakalim kismet :) sagol canim..insallah sende iyi sonuclar alirsin tedavin sonucunda :) tsefem28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…