Senin link ilk sayfada yok mu canım ben mi göremiyorum? Bir önceki aya kaçta olmuştu ovu? Benim 26. gün yumurtladığım olmuştu. Belki senin de geç yumurtlama olabilir. Adetlerin düzensizdi demi?Eki Görüntüle 1904110 bu ay yumurta catlamicak sanırım bu ayda böle geçti gitti
Insallah canim..okadar ilac alinca onlarinda etki edebilecegini dusundum..testimde surelab toplu almistim..bilmiyorum bakalim ne cikicak .baya yuksek gitmis atesin sak diye inmis tablodanda pek anlamiyom ama zaten tablo beni delirtti buay :))Ovuyu bilmem ama gebelikteki çizgiyi ben de gördüm benim ovitrelle kullandığım ay ki tabloyu atıyorum dpo 12 gayet negatifti. Hcg nin etkisi geçmişti yani.İnşallah hamilesin canım
Eki Görüntüle 1904109
Ben özellikle test yaptığım günleri gör diye attım tabloyu zaten canım , dpo 8 de kan testi yaptım negatifti, dpo12 de de idrar testi negatifti.Insallah canim..okadar ilac alinca onlarinda etki edebilecegini dusundum..testimde surelab toplu almistim..bilmiyorum bakalim ne cikicak .baya yuksek gitmis atesin sak diye inmis tablodanda pek anlamiyom ama zaten tablo beni delirtti buay :))
Bende seni ariyorum hep bakicam neler oluyo tablon yok batlarimiz asagi yukari ayniydi canim..Eki Görüntüle 1904110 bu ay yumurta catlamicak sanırım bu ayda böle geçti gitti
Evet canim inceledim sagol kuzum..hakkimda hayirlisi hepimizin hakkinda hayirlisi kismet artik 14 olunca adet olmazsam kan veririm.Ben özellikle test yaptığım günleri gör diye attım tabloyu zaten canım , dpo 7 de kan testi yaptım negatifti, dpo12 de de idrar testi negatifti.
Ben kullandım antidiyabetik ilaç ama farklı bir marka idi çok şükür hiç bulantı sorunu yaşamadim çok rahat kullandım. Günde 1 öğün arasında idi benim ama.pko olup glifor 850 ilacını kullanan varmı? bu miğde bulantısı yaparmı ayyyy ölüyorum bulantıdan
İnsallah canım i sallah olumlu sonuclanirInsallah canim evet klomen catlatma ignesi progestan estrofam valla bir suru sey kullandim ilk defa..ondan hem tedirginim hemde tirsiyorum umutlanmaktan :)) bakalim kismet :) sagol canim..insallah sende iyi sonuclar alirsin tedavin sonucunda :)tsefem28
Canim benim tam 11 gun cizgi cikardi. 12. Gun kaybolurdu. Bence sabah ilk idrarla bi daha yap. Koyulasma takip et.Kizlar 12 gune gircem yarin igne etkisimidir bu hayali cizgitabi ustteki lh alttaki gebelik :))Eki Görüntüle 1904090
bende gördüm canım eminim çıplak gözle fotodan daha nettir ama paniklemeden bir iki gün daha bekle bence koyulaşıcak mı bakakım ben geçen ay silik çizgi var diye heyecan yaptım ertesi gün farklı bi test yaptım tertemiz negatifti hevesim kursağımda kaldı :) inşallahhhh pozitiftir sağlıkla hayırsıyla normalde ilk panikeleyen var varr git kan ver diyen ben şimdi temkinli oldumKizlar 12 gune gircem yarin igne etkisimidir bu hayali cizgitabi ustteki lh alttaki gebelik :))Eki Görüntüle 1904090
Oh ne güzel işte halletmiş işleri . Canım inşallah bebistendir boğazındaki yanma test yapacakmisinbnm ateş düşmedi yükseldi ama boğazım fena sanki bi kg soğan yemişim akşamdan gibi yanıyo sabah suya koştum hemen bide akşam 9 buçukta sızmışım koltukta eşim çamaşırı asmış bulaşk makinesinş boşaltmış yemekleri dolaba koymuş hiç haberim yokbugünde öğlen bi olsa da eve gelsek
Atesin de hafif düşme var inşallah yerlesmedir test yaotinmi bir dahaEvet canim inceledim sagol kuzum..hakkimda hayirlisi hepimizin hakkinda hayirlisi kismet artik 14 olunca adet olmazsam kan veririm.
Günaydın canimGunaydin herkese bu arada.
Zafrina sen ben aynıydı bir ara ama benim yumis catlamamis cnm ateş dustü gittiBende seni ariyorum hep bakicam neler oluyo tablon yok batlarimiz asagi yukari ayniydi canim..
Yok cnm biara olcmim artık dedim duramiyirum ki ovulasyon en erken 19, en geç 24, düzensiz değil cnm 34-36 gün donguSenin link ilk sayfada yok mu canım ben mi göremiyorum? Bir önceki aya kaçta olmuştu ovu? Benim 26. gün yumurtladığım olmuştu. Belki senin de geç yumurtlama olabilir. Adetlerin düzensizdi demi?
Kizlar 12 gune gircem yarin igne etkisimidir bu hayali cizgitabi ustteki lh alttaki gebelik :))Eki Görüntüle 1904090
aa boğaz bebekten mi oluo ben iyice aıyırdım bu ay yarın sabah yapıcam gibi duruyo dayanamıcam dahaOh ne güzel işte halletmiş işleri . Canım inşallah bebistendir boğazındaki yanma test yapacakmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?