Canım 12. güne göre güzel görünüyo üstelik tek doz vuruldun benim iki doz olduğunda bile 12. gün çıkmadı hiçKizlar dun gece sirtim cok agridi sicak su torbasiyla yatmisim kalktigimda cokta terlemistim.bekleyip olctum atesi bilmiyorum dogrumu.testte yaptim ilk idrarla yine ayni sekil koyulasmadi sanirim..Eki Görüntüle 1904167
Kizlar dun gece sirtim cok agridi sicak su torbasiyla yatmisim kalktigimda cokta terlemistim.bekleyip olctum atesi bilmiyorum dogrumu.testte yaptim ilk idrarla yine ayni sekil koyulasmadi sanirim..Eki Görüntüle 1904167
Kizlarr siz bu ay ayni ilerlediniz.. ayni yesillencek tablonuz insallah...aa boğaz bebekten mi oluo ben iyice aıyırdım bu ay yarın sabah yapıcam gibi duruyo dayanamıcam daha
Çizgi 13 e kayacak gibi bugün dinlenme günü sanırım Yarınki Ateşle tekrar bir değerlendirme yaparızBenim ateş yine aynı çıktı ff doğru mu söylüyor iğneden önce mi oldu acaba benim çatlama bilemedim ya progestan için ne zaman gitsem
Ben de gördümKizlar dun gece sirtim cok agridi sicak su torbasiyla yatmisim kalktigimda cokta terlemistim.bekleyip olctum atesi bilmiyorum dogrumu.testte yaptim ilk idrarla yine ayni sekil koyulasmadi sanirim..Eki Görüntüle 1904167
bende biraz abarttim:) Allahtan evrak filan istemiyor :)Aldım canım hem eşime hem kendime randevu yarın sabah trabzona gidecez inşallah problem çıkarmaz bizede biraz abartılı anlatırım bebek yolunda hersey mübah :)
ben bi eczaneye uğrayabilsem vurcam testin gözüne ama eve yürürken uzak kalıo birisnde de yoktu eşime de demek istemiyorum hevesleniyo diye bakalım yarın sabah yapmayı düşünüyorum okdr belirti yaşadım ki şoklardayım kasık ağrısı gaz uyku yorgunluk ağızda metal tadı boğaz ağrısı ne bilim duygularım karman çorman oldu kasık ağrısı psikolojik desem bilmediğim belirtileri psikolojik nasıl yaşıcam ya ilaçlar bende acayip etkiler yaptı ya da bebiş var şuan alt karın kaslarım ağrıo sanki mekik çekmişim gibi off off bu ayda negatifi görürsem hiç bi belirtiye inanmıcam bidaKizlarr siz bu ay ayni ilerlediniz.. ayni yesillencek tablonuz insallah...
Melissa canim ben hala gorebiliyorum cizgiyi.. istersen kan ver bi:)
Zafrina ben hamileyken bogazlarim inmisti ilk.. bence bi belirti.. sende test yapsann :))
Kizlar 12 gune gircem yarin igne etkisimidir bu hayali cizgitabi ustteki lh alttaki gebelik :))Eki Görüntüle 1904090
Kizlar dun gece sirtim cok agridi sicak su torbasiyla yatmisim kalktigimda cokta terlemistim.bekleyip olctum atesi bilmiyorum dogrumu.testte yaptim ilk idrarla yine ayni sekil koyulasmadi sanirim..Eki Görüntüle 1904167
Bende kaç gündür heyecandan yerimde duramıyordum bugün de o kadar yolu kim gidecek yea modundayım .akşam bebek görmeye gittik çayın dibine vurdum, gece 4te ancak uyudum , sabah sürünerek işe geldim...Benim bugün kontrolüm var nasıl üşeniyorum nasıl nasıl
bende tam seni etiketliyodum randevun kaçta diye :) iş olmasa ben üşenmicem doktora gitmeye işten izin al dktorda sıra bekle yine herşeyi baştan yap zor geliyo gerçektenBenim bugün kontrolüm var nasıl üşeniyorum nasıl nasıl
ben bi eczaneye uğrayabilsem vurcam testin gözüne ama eve yürürken uzak kalıo birisnde de yoktu eşime de demek istemiyorum hevesleniyo diye bakalım yarın sabah yapmayı düşünüyorum okdr belirti yaşadım ki şoklardayım kasık ağrısı gaz uyku yorgunluk ağızda metal tadı boğaz ağrısı ne bilim duygularım karman çorman oldu kasık ağrısı psikolojik desem bilmediğim belirtileri psikolojik nasıl yaşıcam ya ilaçlar bende acayip etkiler yaptı ya da bebiş var şuan alt karın kaslarım ağrıo sanki mekik çekmişim gibi off off bu ayda negatifi görürsem hiç bi belirtiye inanmıcam bida
ben 9 buçukta uyudum yine de sürünerek geldim genel modum bu iş konusundaBende kaç gündür heyecandan yerimde duramıyordum bugün de o kadar yolu kim gidecek yea modundayım .akşam bebek görmeye gittik çayın dibine vurdum, gece 4te ancak uyudum , sabah sürünerek işe geldim...
Cnm kendini çok kaptırmamalı çalış maalesef bu hormon ilaçları tüm gebelik belirtilerini tavanda yaşatıyor inşallah hamilesindir senin melisanın sonucunu merakla bekliyoruz.ben bi eczaneye uğrayabilsem vurcam testin gözüne ama eve yürürken uzak kalıo birisnde de yoktu eşime de demek istemiyorum hevesleniyo diye bakalım yarın sabah yapmayı düşünüyorum okdr belirti yaşadım ki şoklardayım kasık ağrısı gaz uyku yorgunluk ağızda metal tadı boğaz ağrısı ne bilim duygularım karman çorman oldu kasık ağrısı psikolojik desem bilmediğim belirtileri psikolojik nasıl yaşıcam ya ilaçlar bende acayip etkiler yaptı ya da bebiş var şuan alt karın kaslarım ağrıo sanki mekik çekmişim gibi off off bu ayda negatifi görürsem hiç bi belirtiye inanmıcam bida
ben bi eczaneye uğrayabilsem vurcam testin gözüne ama eve yürürken uzak kalıo birisnde de yoktu eşime de demek istemiyorum hevesleniyo diye bakalım yarın sabah yapmayı düşünüyorum okdr belirti yaşadım ki şoklardayım kasık ağrısı gaz uyku yorgunluk ağızda metal tadı boğaz ağrısı ne bilim duygularım karman çorman oldu kasık ağrısı psikolojik desem bilmediğim belirtileri psikolojik nasıl yaşıcam ya ilaçlar bende acayip etkiler yaptı ya da bebiş var şuan alt karın kaslarım ağrıo sanki mekik çekmişim gibi off off bu ayda negatifi görürsem hiç bi belirtiye inanmıcam bida
akıntı sen de ne zaman başladı bende bi haftadır devam ediyo losyon kıvamlı sarımsı renk ama öyle sürekli değil arada bi coşup arada duruluoInsallah senden de guzel haber gelir canim. Agizda metal tadi bende de cok oluyor. Hadi insallah bunlar belirtidir.
evet bende hep üşüttüm bisürü ilaç aldım fşn diye kendimi avutuyorummmCnm kendini çok kaptırmamalı çalış maalesef bu hormon ilaçları tüm gebelik belirtilerini tavanda yaşatıyor inşallah hamilesindir senin melisanın sonucunu merakla bekliyoruz.
ay deme kız öyle, ümitlenirim bakherkese günaydınn birkaç arkadasın ateş grafiğine baktımda içimden bir ses Cok da Seyapmamak Lazim ve LeYLa_21 hamile gibi bir his doğdu içime inşallah yanılmam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?