Insallah senden de guzel haber gelir canim. Agizda metal tadi bende de cok oluyor. Hadi insallah bunlar belirtidir.
akıntı sen de ne zaman başladı bende bi haftadır devam ediyo losyon kıvamlı sarımsı renk ama öyle sürekli değil arada bi coşup arada duruluo
ver gitsin yahu...kime ne tatlışım desinler boşver kulağın duymadıktan sonra sıkıntı yok...ay deme kız öyle, ümitlenirim bakyaaa benim ateş ovuya kadar çılgınca yükselip pat diye düştüğü oluyor... ben de acaip kararsızım kan versem mi gitmeden diye.. millet görecek manyak kadın yine geldi kan vermeye diyecek diye çekiniyorum
bende dua ve yorum istiyorum şekerim...Noldu kiz abliş yanlis bir sey mi dedim ki?
çay çok fena yaa benim de uykularıma düşman içmiyorum artık akşamları çay kahve ölmüş gibi akşam 8 de uyudumBende kaç gündür heyecandan yerimde duramıyordum bugün de o kadar yolu kim gidecek yea modundayım .akşam bebek görmeye gittik çayın dibine vurdum, gece 4te ancak uyudum , sabah sürünerek işe geldim...
kızlar gaz verseniz mi bana baktırsam mı kanda?
canım öğleden sonra 14:15 randevum bugün de yarım günmüş zaten izin almama gerek kalmadı keşke izin alsaydım işten de bunaldım bu ara 5 gün iznim kaldı onu kullansam mı diye düşünüyorumbende tam seni etiketliyodum randevun kaçta diye :) iş olmasa ben üşenmicem doktora gitmeye işten izin al dktorda sıra bekle yine herşeyi baştan yap zor geliyo gerçekten
kılık değiştiray deme kız öyle, ümitlenirim bakyaaa benim ateş ovuya kadar çılgınca yükselip pat diye düştüğü oluyor... ben de acaip kararsızım kan versem mi gitmeden diye.. millet görecek manyak kadın yine geldi kan vermeye diyecek diye çekiniyorum
tamam gaza geldim bile veriyorum kanver gitsin yahu...kime ne tatlışım desinler boşver kulağın duymadıktan sonra sıkıntı yok...
bende dua ve yorum istiyorum şekerim...
kılık değiştiray deme kız öyle, ümitlenirim bakyaaa benim ateş ovuya kadar çılgınca yükselip pat diye düştüğü oluyor... ben de acaip kararsızım kan versem mi gitmeden diye.. millet görecek manyak kadın yine geldi kan vermeye diyecek diye çekiniyorum
Aaa dunden hazirmis zatentamam gaza geldim bile veriyorum kan
aminnnnnnnnnnnn canım benim...ALLAH RAZI OLSUN ablacım...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıklı evlatlar göndersin inşallah...yumurtanın çatladığına dair endişelerim vardı ama bugünkü ateşle çatladığı ispatlanmış oldu şükürler olsun Rabbime...inşallah güzel haber vermek de nasip olur canım benim...Ask olsun ablacim hepiniz dualarimdasiniz ki. Allah tez vakitte saglikla nasip etsin insallah.
Tablonun super gittigini soylememe gerek yok sanirim :) Cizgi yukarilara digru cikmis. Insallah senden ve digerlerinden guzel haber gelir.
Alt listede en altta kaldim. Benden sonrasi da uzayip gitsin insallah liste
aminnnnnnnnnnnn canım benim...ALLAH RAZI OLSUN ablacım...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıklı evlatlar göndersin inşallah...yumurtanın çatladığına dair endişelerim vardı ama bugünkü ateşle çatladığı ispatlanmış oldu şükürler olsun Rabbime...inşallah güzel haber vermek de nasip olur canım benim...
inşallah bizlerden arkanızdan gelecez canım hayırlısıyla...aslında bugün benim adet günüm ama ff 31 ini gösteriyor...SAT 28 EYLÜLDÜ...Rabbim inşallah güzel haber vermeyi nasip eder sizlereO kadar cok istiyorum ki hepinizin alt listeye gecmesini ablam. Sabah ilk is sayfaya girip alt listeye bakiyorum belki gece test yaptiran falan olmustur diye.
inşallah bizlerden arkanızdan gelecez canım hayırlısıyla...aslında bugün benim adet günüm ama ff 31 ini gösteriyor...SAT 28 EYLÜLDÜ...Rabbim inşallah güzel haber vermeyi nasip eder sizlere..Mevlam hayırlısını versin inşallah...
Gecen ay demek ki hayıt dan erken yumurtladim. sistit bi geçiyor bi geçmiyor salı Dr a gitmiştim test yapmisti gebelik için 0.100 çıkmışismetbeyinbiricikhanimi yumurta henüz çatlamamış bu aralar çok boş gördüm tabloyu sistit hala geçmedi mi?
Adetten sonra soğuk alginligim vardı birde kaloriferler yanmiyordu kat kat ortuyordum ustumu sabah uyaninca terlemiş oluyordum. şu son günlerde kalorifer yanıyor be nerdeyse üstüm açık uyuyorum ateşin bunlarla alakası olur mu? bu tablo neden böyle oldu??ismetbeyinbiricikhanimi yumurta henüz çatlamamış bu aralar çok boş gördüm tabloyu sistit hala geçmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?