saol canım amin inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruzzafrina89 canim iyi ki dogdun insallah bebisinle gecirecegin bir yil olur
Insallah kuzum rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahDuanızı eksik etmeyin gülüm.. Inşallah Bizlerde güzel haber alalım ve sizlerede verebilelim...
yok dün 2 saatlik idrarla yaptım negatif çıktı ya
Bende kutladım doğum Gününü. Herkese yazmışsın benim kini görmedin sanırım canım..yok dün 2 saatlik idrarla yaptım negatif çıktı yaümidim azaldı biraz ama geçen ay dpo 14 te regl gelmiş buna göre düşünürsek yarın bat oluo gelmezse yarın sbaah ya da pzt sabah bida yaparım zaten varsa var yoksa yok şu saatten sonra çok stres oldum yaa :)
Insallah sende alcaksin canim guzel haberi inaniyorum :)yok dün 2 saatlik idrarla yaptım negatif çıktı yaümidim azaldı biraz ama geçen ay dpo 14 te regl gelmiş buna göre düşünürsek yarın bat oluo gelmezse yarın sbaah ya da pzt sabah bida yaparım zaten varsa var yoksa yok şu saatten sonra çok stres oldum yaa :)
Aynen cnm şansınız bol olsunEsimin şehir dışına çıkma ihtimali var gitmezse değerlendiririz ne olur ne olmaz belki arkadan yum felan vardir
Amin gülüm inşallah canım...Insallah kuzum rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Tabloma yorum istiyorum tuğbişim!Aynen cnm şansınız bol olsun
Artık bekleme zamanı:)) bat ı yaklaşanlardan pozitif test bekliyoruz artıkTabloma yorum istiyorum tuğbişim!
sümbülün ısrarla söylediği şekilde kendimi muayene ettimArtık bekleme zamanı:)) bat ı yaklaşanlardan pozitif test bekliyoruz artık
Sonuç?sümbülün ısrarla söylediği şekilde kendimi muayene ettim
Evet abla cok yokum. Bilmem boyle okuyup cikiyorum. onemli bisey olmadikca yorum yapmiyorum. saol @sumbulkokusu ile sen farkettinKız sen nerelerdesin tatlım? Hiç görmüyorum seni topicte..
teşekkür ederim tatlım :)
aa görmedim gerçekten ablacım bende leyla ablam atlamazdı diye trip atcaktım sanaBende kutladım doğum Gününü. Herkese yazmışsın benim kini görmedin sanırım canım..
ben dün test negatif çkkınca gece baktm koca bir boşluk kafam karıştı iyice enfeksiyon kaparım diyede korkuyoeum çok hassas bünyem artk beklwmeye karar verdmSonuç?
ben de farkettim de yazmayanlar acaba bilerek mi yazmıo etkilenmemk için diye bişey diyemiyorum canımEvet abla cok yokum. Bilmem boyle okuyup cikiyorum. onemli bisey olmadikca yorum yapmiyorum. saol @sumbulkokusu ile sen farkettin
Amin canim insallah tez zamanda hayırlısı ile.saol canım amin inşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz
Sürpriz olsunSonuç?
Bizden uzak kalma canim biriniz eksik olsa merak edip özluyorum sizi.dun aksam yazacaktım aslinda dedim hastamı acaba diye.Evet abla cok yokum. Bilmem boyle okuyup cikiyorum. onemli bisey olmadikca yorum yapmiyorum. saol @sumbulkokusu ile sen farkettin
Rica ederim.hemen yazarım hiç kaçırmam bilirsinaa görmedim gerçekten ablacım bende leyla ablam atlamazdı diye trip atcaktım sanasaol ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?