Deme yaa!kızlarrr wcde peçeteye bi pembe geldi böhüüüü yine pas heraldee yarına belli olur bnm durum adetse yarına sökülür ztn yerleşme mi diye de ümitlenmicem işte geldi yine pis kırmızılar
Iyiyim cnm çok şükür haftaya Perşembe hist oluyorum beklemedeyim bir süre korunma verecek Dr hayırlısı Aramıza dönmene sevindim:)
canımcım arada sadece 4 gün var sezeryan gibi bir tercihin olabilr ya da bebiş 4 gün erken gelebilir :) saglıkla gelsin de dünyayaSagol sekerim benim kizz okadar 7.7. Muhabbeti yaptik :)) esimle ayni tarihe denk geliyo burda haha
Tabloma yorum istiyorum tuğbişim!
neyi kızlar kaçırdım mı konuyu ?ben de farkettim de yazmayanlar acaba bilerek mi yazmıo etkilenmemk için diye bişey diyemiyorum canım
didim gitti malesef :)Deme yaa!
hist hiteroskopi kamerayla rahmin içine bakıolar bi problemde varaa düzeltip çıkıolar cnm
özlemiştim sizi. hist ne bilmiyorum ama güze geçer tedavin inşallah
passionete bi kaç gündür yoktu da ondan bahsediyodukneyi kızlar kaçırdım mı konuyu ?
Bende dediiiiim adetin uzuyosaa hazirliyo rahim kendini dediiiimmm bende bildiiiim gecen aaayy huuu huuu:)))) darisi hepimizeeee.. degerin kat kat artsinnn kalbi pitpit atsiiiinn guzel guzel saglicakla buyusuuuun dunyay gelsinnn minikk kesecigiiin insAllaaaahhhhh
peki bir problem gördükleri için mi yapıyorlar yoksa her şeye bakıldı bir sorun bulunamadı bir de rahmin içine mi bakalım diyorlar ? tıp harika bir şey ya gerçekten de. Allah iyi insanların yardımcısı olsun onları dar da koymasın inşallahhist hiteroskopi kamerayla rahmin içine bakıolar bi problemde varaa düzeltip çıkıolar cnm
Evet canim basladim valla bu ay bogurtlen kuru de yaptim. inofolic sabah 2 aksam 2 iciyorum. gun asiri imom iciyorum. insallah calismalar da aksamazsa boyle devam. arada olur canim mevsim gecisleri. baksana herkes de lekelenme falan normal yani. sen neler yapıyorsunpassionete inşallah bu ay döngün geçen ay gibi uzamaz ama geçen ay da döngüde ki bu kadar fark ilginç oldu gerçekten hayra yoralım hayır olsun. çalışmana yavastan başlamışsın . güzel olsun ayın
Fos çıkar diye tırsıyom kuzum ya..pazartesi inşallah..
Ne kadar iyi tanıyorsun arkadaşını
vesonda hsg de yapışıklı gözükmüş düşüklerin sebebş olabilir diye gördüklerinden onu düzelteceklerpeki bir problem gördükleri için mi yapıyorlar yoksa her şeye bakıldı bir sorun bulunamadı bir de rahmin içine mi bakalım diyorlar ? tıp harika bir şey ya gerçekten de. Allah iyi insanların yardımcısı olsun onları dar da koymasın inşallah
Sagol kuzum insallah rabbim sanada nasip etsin tatlim benim..kk da ilk arkadaslarimdan birisin..catlatma ignesi oldum 12.gununde 70 cikti degerim simdi deger katlancakmi onu takip edicez insallah bu defa gelir minisimm :)
Evet canim basladim valla bu ay bogurtlen kuru de yaptim. inofolic sabah 2 aksam 2 iciyorum. gun asiri imom iciyorum. insallah calismalar da aksamazsa boyle devam. arada olur canim mevsim gecisleri. baksana herkes de lekelenme falan normal yani. sen neler yapıyorsun
Dur kotuyu dusunme hemen atesinde guzel gidiyor kendini yorma canim insallah yerlesmedirkızlarrr wcde peçeteye bi pembe geldi böhüüüü yine pas heraldee yarına belli olur bnm durum adetse yarına sökülür ztn yerleşme mi diye de ümitlenmicem işte geldi yine pis kırmızılar
Ayy tesaduf gordum seni canim benim evet uzun zaman arkadasligmiz var numune kalmistikSagol kuzum insallah rabbim sanada nasip etsin tatlim benim..kk da ilk arkadaslarimdan birisin..catlatma ignesi oldum 12.gununde 70 cikti degerim simdi deger katlancakmi onu takip edicez insallah bu defa gelir minisimm :)
Rabbim dileyen isteyen herkese versin insallah
Inan disardaki arkadaslarima soyleyesim yok..burdaki tum arkadaslarimin destekleri sozleri benim icin cok daha degerli..hepinizi seviyorum..bizi bizden baskasi anlamiyor cunku..cok sagol canimAyy tesaduf gordum seni canim benim evet uzun zaman arkadasligmiz var numune kalmistiksen yolu actin ardindan gelirim bende insallah goruncr yerimden zipladim resmen nasil sevindim anlatamam. katlanir cnm merk etme degerin gayet guzell masallahhhhh
Biz de seni
özlemiştim sizi. hist ne bilmiyorum ama güze geçer tedavin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?