Canım tablona baktım son günlerde ateşinde bir düşüş olmuş, bu ovulasyon öncesi düşüş olabilir ve yaşadığın kanama ovulasyon kanaması olabilir. Ovulasyon testin varsa bir bakabilirsin.
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Tabloma bakarsanız dün gece çalışma oldu bugün boş günümüz. Normalde ovulasyon 17. Günde oluyor bende ama bugün çok belirtilerim var ve 14. Gün olmasına rağmen ovulasyon testi yaptım sonuç pozitif. Sizce bugün çalışma olmalı mı yoksa gün aşırıya devam mı etmeliyiz ?
En son ki adetim 10 eylüldü..11 ekimde öğrendim 40 değerle..14 ekimden beri kanamam devam ediyor..
Bilmiyorum ki canım ya.Yarında ateşi bir görelim ona göre hareket ederim.. Sağolasın kuzum..LeYLa_21 leyla bu hamile tablosu artık canım. güzel haber var inşallah. yarına yapacak mısın testi ama bir şey diyeyim mi istersen de yapma bekle ki inşallah bebek var sa değer de artmış olsun yüksek değerle öğrenirsen kaygısız bir sevinç başlar yani test yapmamanı anlıyorum
Valla bebekten kaynaklı demişti doktor. Pıhtılaşma falan varmı bilmiyorum. Erken öğrensem bile ne tedbir alınırki canım.. Daha kese bile gözükmezEee canım senin olumsuz bir geçmişin var..neden erkenden yapıp gereken önlemlerin alınmasını sağlamıyorsun..inş yüzün güler..
Abla test sonucuna beni de kesinlikle etiketleee olur muuuu?? Cokk merak ediyorumm :))Bilmiyorum ki canım ya.Yarında ateşi bir görelim ona göre hareket ederim.. Sağolasın kuzum..
Valla bebekten kaynaklı demişti doktor. Pıhtılaşma falan varmı bilmiyorum. Erken öğrensem bile ne tedbir alınırki canım.. Daha kese bile gözükmez
Sonuçta yarın bat günü.. Güzel duanada yürekten aminnnn diyorum gülüm sağolasın..
Yaptığım zaman etiketlerim inşallah gülüm.. Duanızı eksik etmeyin ablacım..Abla test sonucuna beni de kesinlikle etiketleee olur muuuu?? Cokk merak ediyorumm :))
ben ona inanmıyorum başka araştırmalara göre de sık ilişki de sperm kalitesi artıyor diyorlar. üstelik sık ilişkilerde hamilelik çabuk oluyor bana göre. ben üst üste ilişkiyi bile doğru buluyorum sonucta 1 defa da spermın hepsi gelmıyor 10 dk sonra tekrar ilişki olsa bile yine sperm var . düşünsenize bir 10 dk da mı oluşuyor. Allah biliyor onu hiç belli de olmaz. milyon spermden biri tutverir valla o bebegin dünya da yiyecek ekmegi var sa her şey bahane illa olurHani spermlerin kalitesi düşer falan deniyor ya o yüzden sorayım dedim yoksa kaçmaz tabi
valla bnm bile niyet bozuldu hsg çektirsem mi diye veson 3 5 ay dene sonra dediSelam kızlar mapusluk bitti geldim benAllah'tan hastaneden çıkar çıkmaz yazmışım doktorun dediklerini yoksa 2 gün içimde kalacaktı
Veson Ameliyattan sonra hiç hamile kalamadım alakası olabilir mi dedim. ona istinaden biz zaten önermiyoruz , doplerle bakıp sende reflü var deyip ameliyat etmek doğru değil şimdi yoldan 10 erkek çevirsem hepsinde reflü çıkar zaten dedi.
Adeti bekliyorum randevu için. adet olunca randevu alıcam. yaptırcam histereskopiyi
Kesinlikle katılıyorum canım zaten ff de incelersen çoğunluk sık ilişkiyle olmusben ona inanmıyorum başka araştırmalara göre de sık ilişki de sperm kalitesi artıyor diyorlar. üstelik sık ilişkilerde hamilelik çabuk oluyor bana göre. ben üst üste ilişkiyi bile doğru buluyorum sonucta 1 defa da spermın hepsi gelmıyor 10 dk sonra tekrar ilişki olsa bile yine sperm var . düşünsenize bir 10 dk da mı oluşuyor. Allah biliyor onu hiç belli de olmaz. milyon spermden biri tutverir valla o bebegin dünya da yiyecek ekmegi var sa her şey bahane illa olur
37,4 canım..LeYLa_21 akşam oldu artık ateşini ölçsene bakalım düşme var mı ?
Senin toplamda kaç ay olmuştu canım deneyeli, ben unuttum. ben hsg yi denemeye başladıktan 2 sene sonra çektirmiştim. 3 düşükten sonra yani. şimdi de işte 3 sene bitti doktora da dedim zaten doğal yoldan olsun diye çok uğraştık ama olmadı size geldim ne diyorsanız onu yapalım dedim. o da biraz daha doğal deneyelim histereskopiyi yapıp birkaç ay daha deneyin. yine olmazsa tekrar bakalım duruma. ama dedi başka problem de var bence , rahimdeki sıkıntı 1.5 senedir hamile kalamamanı açıklamıyor dedi. Bir de ne hormonal olarak ne de ultrason görüntüsü olarak pcos ile alakan yok kesinlikle pcos değilsin dedi. "aaaaa pcos değil miyimvalla bnm bile niyet bozuldu hsg çektirsem mi diye veson 3 5 ay dene sonra dedi
Valla canım bu da aklıma gelmiyor değil. bizim ilişkiler ite kaka oluyor artık.. ilk sene böyle değildik ya her gün yada günde 2 oluyordu. bu da benim aklıma gelmedi değil ama buna çözüm yok. bu sıklığa bile zar zor ikna ediyorum daha fazlası için yapacağım birşey yok..Kesinlikle katılıyorum canım zaten ff de incelersen çoğunluk sık ilişkiyle olmus
wuuuu37,4 canım..
Yarın test yapacak mısın37,4 canım..
Sabah ki ateş yüksek çıkarsa yapmayı düşünüyorum canım. Şu cesaretimi bir toplayabilsemYarın test yapacak mısınçok heyecanlı insallah ateş bizi şaşırtmaz
biz 1 yılı bi kaç ay geçti korunmuyoruz ama hiç yumurtlama yakip etmedim ilişki sıklığımız seyrek hafta da 1 veya 2 idi öyle korunmayı bıraktık olursa olsun diye sonra bi 6 ay fln geçti niye olmadı diye takmaya başladım ben ama adamın umrunda diil tabi sonra 2 ay enfeksiyon var diye fitil kullandım 3 ay kist geçmedi geçen ay da mantar oldum böylece 5 ay daha çöp olduSenin toplamda kaç ay olmuştu canım deneyeli, ben unuttum. ben hsg yi denemeye başladıktan 2 sene sonra çektirmiştim. 3 düşükten sonra yani. şimdi de işte 3 sene bitti doktora da dedim zaten doğal yoldan olsun diye çok uğraştık ama olmadı size geldim ne diyorsanız onu yapalım dedim. o da biraz daha doğal deneyelim histereskopiyi yapıp birkaç ay daha deneyin. yine olmazsa tekrar bakalım duruma. ama dedi başka problem de var bence , rahimdeki sıkıntı 1.5 senedir hamile kalamamanı açıklamıyor dedi. Bir de ne hormonal olarak ne de ultrason görüntüsü olarak pcos ile alakan yok kesinlikle pcos değilsin dedi. "aaaaa pcos değil miyim" diye kaldım
Pcos da en az 10-12 folikul olur sen de 5-6 folikul var bu hem pcos olmadığını hem de yumurta rezervinin iyi olduğunu gösterir dedi.
Doktor kontrolü olunca baştan pazarligini yapıyorum ama ona bile su yapıyo yine napalım nasip diyorum artıkValla canım bu da aklıma gelmiyor değil. bizim ilişkiler ite kaka oluyor artık.. ilk sene böyle değildik ya her gün yada günde 2 oluyordu. bu da benim aklıma gelmedi değil ama buna çözüm yok. bu sıklığa bile zar zor ikna ediyorum daha fazlası için yapacağım birşey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?