Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım... valla yaşadığın şehirde imkan varsa hsg kolay bişi. takipte olduğun doktorun önerisi ne peki? o da hsg çekelim mi diyor? eğer öyleyse işlem bende çok rahat olmuştu..

İnşallah yarın sabah bize müjdeyi verirsin...

Anladım... valla yaşadığın şehirde imkan varsa hsg kolay bişi. takipte olduğun doktorun önerisi ne peki? o da hsg çekelim mi diyor? eğer öyleyse işlem bende çok rahat olmuştu..
istanbuldayım ben burda herşeye ulaşmak kolay tabi doktor daha ilk ay olduğu için hiç öyle biey konuşmadk nasıl ilerleriz fln salıya randevu aldm sorarım artk

istanbuldayım ben burda herşeye ulaşmak kolay tabi doktor daha ilk ay olduğu için hiç öyle biey konuşmadk nasıl ilerleriz fln salıya randevu aldm sorarım artk
Evet bir plan belirleyince aşamalar daha çabuk geçiyor sanki.. İnşallah hiçbirşeye gerek kalmaz bu ay gelir güzel haberin...

Amin inş ya ..şimdi kan verdim 4.83 çıktı Hale'n sıfırlanmamış..korunmaya devam edeyim m i..

Benim dış gebeliğim olduğu halde 2 tane doktorum vardı 2 side 3. Düşüğe rağmen istemedi şimdi gittiğim doktor istedi yani doktorlara kalsa hiç bişeye gerek yok.bana hiç araştırma bile yapmadan denemeye devam dediler Allahtan bu doktora denk geldim de herseyimi güzel araştırdı beni çok mutlu etti inşallah sonuçlarda güzel çıkar da kafamda rahatlar

doktorlar ağırdan alıyo 3 ay daha dene 6 ay daha dene bizim sabrımız psikolojimiz kalmadı onu anlamıyolar

Hsg bende yeni çektirdim cektir kurtul bence

doktorlar ağırdan alıyo 3 ay daha dene 6 ay daha dene bizim sabrımız psikolojimiz kalmadı onu anlamıyolar
Beni denemek beklemek yormadı ama her gebe kaldığımda dış gebelik korkusu yedi bitirdi şimdi 2 gün sonra cektirecem açık çıkar inşallah en azından içim rahatlar.günü yaklaştıkça rüyalarım da rahim filmi cektiriyorum biraz korkuyorum dışa vurmasam da

Ayy hiç uyku tutmuyor beni 2 ay sonra 3 yıllık evli olacaz eşimle uzak kaldığımız gün sayısı en çok 2 gün şimdi 8 güne dönecektim ist. Dan ama pıhtılaşma sonuçlarını bekleyip onlarıda ordaki doktora gorteririm diye bileti erteledim 15 gün kalacam nasıl kalacam bilmem şimdiden sıkıntı basmaya başladı eşimden uzak nasıl kalacam diye 2 günde özlüyordum keyfim kaçıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…