Anladım... valla yaşadığın şehirde imkan varsa hsg kolay bişi. takipte olduğun doktorun önerisi ne peki? o da hsg çekelim mi diyor? eğer öyleyse işlem bende çok rahat olmuştu..biz 1 yılı bi kaç ay geçti korunmuyoruz ama hiç yumurtlama yakip etmedim ilişki sıklığımız seyrek hafta da 1 veya 2 idi öyle korunmayı bıraktık olursa olsun diye sonra bi 6 ay fln geçti niye olmadı diye takmaya başladım ben ama adamın umrunda diil tabi sonra 2 ay enfeksiyon var diye fitil kullandım 3 ay kist geçmedi geçen ay da mantar oldum böylece 5 ay daha çöp oldugeçen ay da doktora gidip 1 yıldır deniyoruz olmadı dedim klomen başladık bnm hormon testlerim normal çıktı eşimin spermiyogramı da süper diil ama idare eder ml de 20 milyon toplam 50milyon ileri hareket %37 yerinde hareket %25 normal morfoloji %60 tabi krugerla bakılmamış
İnşallah yarın sabah bize müjdeyi verirsin...Rabbim bu sefer yüzümü güldürsün.. Çektiklerimin izlerini yeni umutla yeşertsin inşallah... Bugün çok duygusalım ya...yine yavrum aklıma geldi... Annem eşim mezara yaklaştırmadılar gömerken... Rabbim inşallah kardeşini göndermiştir bize...
ben ovu haftası hergun ilişki olması gerektiğini düşünüyorum üst üsteKesinlikle katılıyorum canım zaten ff de incelersen çoğunluk sık ilişkiyle olmus
istanbuldayım ben burda herşeye ulaşmak kolay tabi doktor daha ilk ay olduğu için hiç öyle biey konuşmadk nasıl ilerleriz fln salıya randevu aldm sorarım artkAnladım... valla yaşadığın şehirde imkan varsa hsg kolay bişi. takipte olduğun doktorun önerisi ne peki? o da hsg çekelim mi diyor? eğer öyleyse işlem bende çok rahat olmuştu..
Evet bir plan belirleyince aşamalar daha çabuk geçiyor sanki.. İnşallah hiçbirşeye gerek kalmaz bu ay gelir güzel haberin...istanbuldayım ben burda herşeye ulaşmak kolay tabi doktor daha ilk ay olduğu için hiç öyle biey konuşmadk nasıl ilerleriz fln salıya randevu aldm sorarım artk
Amin inş ya ..şimdi kan verdim 4.83 çıktı Hale'n sıfırlanmamış..korunmaya devam edeyim m i..Canim benim dusuk sonrasi tablomu gorebilirsin.. gecen aydi..bende de 14-15 gun surdu.. ve gecen ay yumurtlama olmadi.. insAllah senin hormonlarin hemen kendine gelir.. bu kanamamDa ilk kanama dusukten sonra ama o da maalesef lekelenmeyle falan 12 gunu buldu.. doktora gitmistik ilk regl oldugu zaman bir sey yok diye gonderdi.. hayirlisi olsun. Gecmis olsun canim. Rabbim hicbirimize tekrarini yasatmasin, kucagimizi tez vakitte doldursun insAllah.. ölçümlere başlayacak misin?
Aynen canim cumartesi gece 3:30a kadar uğraştım olmadi dun sildim tamamen :/Anladığım kadarı ile programa kaydolmuşsun ama yüklenmiyor bilemedim
Canim onda sorun yokta mobil olarak indirdi o olmadi sildim artık moralim bozulducanim google choremden google fertility friend yazip gir google ceviri yapiyor ben öyle kullaniyorum
Canım benim 4.76 çıkmıştı doktor Tamam sifirlanmis dedi hatta klomen başladık hemen deAmin inş ya ..şimdi kan verdim 4.83 çıktı Hale'n sıfırlanmamış..korunmaya devam edeyim m i..
Benim dış gebeliğim olduğu halde 2 tane doktorum vardı 2 side 3. Düşüğe rağmen istemedi şimdi gittiğim doktor istedi yani doktorlara kalsa hiç bişeye gerek yok.bana hiç araştırma bile yapmadan denemeye devam dediler Allahtan bu doktora denk geldim de herseyimi güzel araştırdı beni çok mutlu etti inşallah sonuçlarda güzel çıkar da kafamda rahatlaristanbuldayım ben burda herşeye ulaşmak kolay tabi doktor daha ilk ay olduğu için hiç öyle biey konuşmadk nasıl ilerleriz fln salıya randevu aldm sorarım artk
doktorlar ağırdan alıyo 3 ay daha dene 6 ay daha dene bizim sabrımız psikolojimiz kalmadı onu anlamıyolarBenim dış gebeliğim olduğu halde 2 tane doktorum vardı 2 side 3. Düşüğe rağmen istemedi şimdi gittiğim doktor istedi yani doktorlara kalsa hiç bişeye gerek yok.bana hiç araştırma bile yapmadan denemeye devam dediler Allahtan bu doktora denk geldim de herseyimi güzel araştırdı beni çok mutlu etti inşallah sonuçlarda güzel çıkar da kafamda rahatlar
Beni denemek beklemek yormadı ama her gebe kaldığımda dış gebelik korkusu yedi bitirdi şimdi 2 gün sonra cektirecem açık çıkar inşallah en azından içim rahatlar.günü yaklaştıkça rüyalarım da rahim filmi cektiriyorum biraz korkuyorum dışa vurmasam dadoktorlar ağırdan alıyo 3 ay daha dene 6 ay daha dene bizim sabrımız psikolojimiz kalmadı onu anlamıyolar
Yaaaa tamam ozaman teşekkürler ..sıfırlanmasını bekleyin..mikrop kapma olayı var dedikleri için o yüzden tedirgin oldum..Canım benim 4.76 çıkmıştı doktor Tamam sifirlanmis dedi hatta klomen başladık hemen de
5 in altına düşünce sıfırlandı sayiyolar sanırım canım ArtıkYaaaa tamam ozaman teşekkürler ..sıfırlanmasını bekleyin..mikrop kapma olayı var dedikleri için o yüzden tedirgin oldum..
Aynen öyle benim iki düşükte de 5 in altına inince daha bakmadilar 1. De 4 küsürdü tamam dedi doktor sonlandı5 in altına düşünce sıfırlandı sayiyolar sanırım canım Artık
Özelde en son yazdığıma cevap bekliyorum sümbülüm...çok yüksek canım düşme yok
Amin canım inşallah...İnşallah yarın sabah bize müjdeyi verirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?