- 5 Mayıs 2013
- 33.910
- 41.592
- 798
şuanda gelen giden yok ama bilmiyorum canım...bakalım hayırlısı...inşallah Rabbim nasip etmiştir...Leylos belirti varmı ne hissediyirsun inşallah yarın müjdeli haberi verirsin canım
LeYLa_21 günaydın var mı haber abla
Gunaydin kizlarLeYLa_21 ablacim test yaparsan beni de etiketle cok merak ediyorum
LeYLa_21 ablaaa???
Günaydın kizlar ben kaçırdım kaç gündür annemdeyimLeYLa_21 hamile mi günü mü geçti
bende merakla beklemedeyimLeYLa_21
kızlar sabah yapamadım..yapınca hepinizi etiketlerim..duanızı eksik etmeyin canlarım...LeYLa_21 bende beklemedeyim sonucu paylaşacaksın diye işime bakamıyorum şu anda inşallah güzel haberler veririsin.
kızlar sabah yapamadım..yapınca hepinizi etiketlerim..duanızı eksik etmeyin canlarım...
bencede yapma abla 2 gün daha bekle. senin ovu testleri cok karışıktı belki 23ünde de catlamis olabilir. 1-2 gun sonra daha net belli olurşuanda gelen giden yok ama bilmiyorum canım...bakalım hayırlısı...inşallah Rabbim nasip etmiştir...
kızlar sabah yapamadım..yapınca hepinizi etiketlerim..duanızı eksik etmeyin canlarım...
ben de ya 20 ya 24 diyordum ff 19 a çekmiş çizgiyi. inşallah pozitif çıkar ama bence ffnin gösterdiği gün değil ovu günübencede yapma abla 2 gün daha bekle. senin ovu testleri cok karışıktı belki 23ünde de catlamis olabilir. 1-2 gun sonra daha net belli olurama ateş cok iyi masallah
Abla dpo15'tesin gun ici idrarinda da cikar artik. Ben dpo14'te ogleden sonra yaptigimda cikti. Catlattin valla bizi
16 iye 30 arası acayip koyuluklar vardı...bilmiyorum..ne adet belirtisi var ne gebelik sanki ...bilemiyorum canım ya...bekleyimmi 2 gün daha...bencede yapma abla 2 gün daha bekle. senin ovu testleri cok karışıktı belki 23ünde de catlamis olabilir. 1-2 gun sonra daha net belli olurama ateş cok iyi masallah
canım hangi gün çatlamış olursa olsun bugün yada yarın adetin gelmesi lazım...bugün bat günü yarın test günü canım...geçen ay dpo 12 de adet gelmiş...inşallah bebiş vardır Rabbim emeklerimizi zayi etmesin...ben de ya 20 ya 24 diyordum ff 19 a çekmiş çizgiyi. inşallah pozitif çıkar ama bence ff nin gösterdiği gün değil ovu günü
bence yarın ki ateşi bekleyebilirsin az buçuk belli olacak gibi yarın ki ateşle.. inşallah güzel haberler verirsin leyla ama ffnin çektiği gün değil bence ovu günü. ff erkene çekti sankiduanızı bekliyorum...
16 iye 30 arası acayip koyuluklar vardı...bilmiyorum..ne adet belirtisi var ne gebelik sanki ...bilemiyorum canım ya...bekleyimmi 2 gün daha...
opk+ yı kaldırınca 24 üne kesikli çizgi çekiyor canım...bence yarın ki ateşi bekleyebilirsin az buçuk belli olacak gibi yarın ki ateşle.. inşallah güzel haberler verirsin leyla ama ffnin çektiği gün değil bence ovu günü. ff erkene çekti sanki
yaparsanda negatif filan çıkarsa üzülme diye dedim çünkü henüz erkende olabilir catladigi günden kesin emin olamadigimiz icin. istersen yarini bekle en azindanduanızı bekliyorum...
16 iye 30 arası acayip koyuluklar vardı...bilmiyorum..ne adet belirtisi var ne gebelik sanki ...bilemiyorum canım ya...bekleyimmi 2 gün daha...
haklısın canım...1-2 gün daha geçsin en azından..ateşten anlarız zaten...yaparsanda negatif filan çıkarsa üzülme diye dedim çünkü henüz erkende olabilir catladigi günden kesin emin olamadigimiz icin. istersen yarini bekle en azindanben kendimde negatif test görünce cok moralim bozuluyor hamileysen bi de boşuna stres yapmış bebegi etkilemiş olursun
amin gülüm ..Allah razı olsun canımcım..duanı eksik etme tatlışım..LeYLa_21 Can'ım inşallah hayırlısıyla hamilesindir her sabah girip bakıyorum test yaptın mı diye çok sabırlısın maşallah sana ben dpo 11 de yapmıştım dayanamayıp ama sen en iyisini yapıyorsun bekleyerek erken öğrenmek de bi stres çünkü.Rabbim sabrının karşılığını verir inşallah Can'ım
1-2 gün daha bekleyecem canım...sağolun kızlar...LeYLa_21 canım ateş tablon çok güzel ama bence test için yarını bekle bugun yapma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?