Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım TSH, T3, T4, FSH, LH, Estradiol, Prolaktin ve Testesteron baktır mutlaka.
Progesterona adette bakılmıyor. O ovüden sonra bakılıyor.

Reactions: iiz
Canım Allah yüzünü güldürsün insAllah.. Rabbim daha fazla kayıplar yaşatmasın. Rahminde yapisiklik var ise kötü düşünme ol bence.. en kisa surede Rabbim versin sana da..

Canım TSH, T3, T4, FSH, LH, Estradiol, Prolaktin ve Testesteron baktır mutlaka.
Progesterona adette bakılmıyor. O ovüden sonra bakılıyor.
Tamam hepsini not aldim.. eklemek isteyen varsa ekleyelim.. tiroid bezlerine hangisiyle bakiyolar :)) ben biraz cahilim bu tahlil konusnda :)

Canım Allah yüzünü güldürsün insAllah.. Rabbim daha fazla kayıplar yaşatmasın. Rahminde yapisiklik var ise kötü düşünme ol bence.. en kisa surede Rabbim versin sana da..
İnsaallah
Aslında ben bu histereskopi ve laporoskopi nin farkını anlayamadım ikisini de yapacak sanirim

Benim evde de antep fistikli baklava var 5 tane attim agzima.. esim gelene kdr su torbasiyla yatışa geçecem. Depresyon stayla.. canim sicak cikolata istiyo ustunde kremali (
ayy bnm içim bayıldı şuan 5 taneyi ben hayatta yiyemem 2 dilim anca yiyorum tatlı severim ama daha çok sütlü çikolatalı fln şerbetliler bana göre diil :)

ama adeti 3. ya da 5. günü olmuosun hamgi hormonlara bakılcak bu durumda

ama adeti 3. ya da 5. günü olmuosun hamgi hormonlara bakılcak bu durumda
Benim suanki kirmiziya dondu regl.. daha kesilmedi canim muhtemelen bakabilir :)) hep leke leke kahve gelmisti.. bugun kirmizi geliyor.. ama oyle pihtili degil, su gibi kirmizi.. bakalim doktor bakacak olursa bunlara baktiririm. Ama yani neden kesilmedigini herhangibi bir testten bilir dimi??

İnsaallah
Aslında ben bu histereskopi ve laporoskopi nin farkını anlayamadım ikisini de yapacak sanirim
Laparaskopi hakkında Detaylı bilgim yok ama sanırım göbekten yada karından da giriliyormuş bazen Dikiş de gerektiriyormuş.hist öyle değil alttan giriliyor.hatta bazen Tanı Amaçlı lokal anesteZi ile Yapılıyor

ayy bnm içim bayıldı şuan 5 taneyi ben hayatta yiyemem 2 dilim anca yiyorum tatlı severim ama daha çok sütlü çikolatalı fln şerbetliler bana göre diil :)
Bu oyle yogun serbetli degil iste bide minnak minnak.. 2 tanesi bi baklava dilimi ediyor :)) bende sutlu tatlilari severim. Esime de cikolata siparisi verdim. Sanirim depresyon halleri.. :)))

Kizlar sohbetlere yetisemedim baya yazisma olmuş. Melissa81 canim eger cok guzel artmis masallah zafrina89 canim yeni ay yeni umutlar. elmol senin yumoslar da bebis olsun insallah. LeYLa_21 bende beklemeyi tercih edenlerdenim. insallah yaptigin an olumlusonuc alirsin ne zaman yaptiginin cok önemi kalmaz. kızlar atladigim bisey varsa kusura bakmayin.

Bu oyle yogun serbetli degil iste bide minnak minnak.. 2 tanesi bi baklava dilimi ediyor :)) bende sutlu tatlilari severim. Esime de cikolata siparisi verdim. Sanirim depresyon halleri.. :)))
Ay canım benim Allahım aratmasin sana inşallah tez zamanda göndersin bebeğini inşallah ... bende iyleyim bi bekleyiş içinde olunca surekli yiyesim geliyor tatlı şeyler ekşili şeyler dün gece saat 12 çiğköfte sipariş ettik o derece yani adete kadar böyle oluyo adette istahim kesiliyor

Elcanki senin tablo harbi enteresan oldu benim kimyasalda normal kanama oldu adet gibi. doktora gitmistim kist yoktu temiz dedi. sonraki ay adet 15 gun kesilmedi doktora gittim kist demisti bana 7cme yakin. sonra ben 1 hafta sogan kuru yaptim gecti hemen kist doktor bile sasirdi. senin bu durum bana onu anımsattı

ayy o adetinn 9 -ay gelmesin insalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhh.. bana adet demeee:) beklerim gelmez, geldi mi de gitmez.. kafayi yicem yakinda:))

bilir heralde neden kkesilmediğini bilmese ile passionete nin kanamasını ilaçla durdurmuşlardı

saol tatlım sen nasılsın

Ben reglin ilk gunu gittim yok kist dedi beni gonderdi... hala kesilmedi regl.. hep leke leke geliyo.. 7 cm hemen gittiyse supermiss.. ben gecen ay yapmistim sogan kuru. Dusukten hemen sonra.. bende kistten suphelenmistim, cunku yumurtlama da olmadi.. doktorda bana yok kist falan dedi.. eger beni gecistirdiyse de Haram olsun.. simdi devlet hastanesinde bi doktora gidecegim.. insallah olumsuz olmaz bu doktor da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…