Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canim sende w girmissin tabloya sen daha erken pozitifi yakaladin. benim genelde gec oluyor ama bakalim koyulasma basladi. insallah gecen ay bekledigimiz guzel haberi bu ay yakalariz canim hayirlisi ile.

çok yaklaşmış bugun yarın çatlar bugunu degerlendır canım kaçırma gebelikler en cok çatlamadan 1 gun önce ki ilişkilerde oluyor bence yanı ınceleme ve arastırmalarıma göre
Aksam is var desene tamam canim değerlendirelim zaten. öncü kuvvetler yerini alsin insallah

canim adetin 3. günü e2, lh, fsh bakiliyor ama senin adetin 3. günü değil. prolaktin, tsh baktirabilirsin. bi de ek olarak d vitamini, folat, kalsiyum, b12, ferritin, cinko, demir, glikoz baktirabilirsin.

yanlis hatırlamıyorsam passionete de böyle bi durum olmustu diye hatirliyorum kist çıkmıştı sanirim

KİZLARRR ben incir kuru yapıyorum ya bugün daha 6. günüm veee ağrım var birde akıntı gelmeye başladı belim bile ağrıyor ohhhh

canım inciri fazla kaçırma ben 3 defa yaptım sonra kara kara düşündüm prolaktın cok hareketli bir hormonmuş öyle diyor kızlar ve incir prolaktini çabuk yükseltiyormuş haberin olsun bence mınıcık iç bardak bardak içtim ben gunde 2 defa ıctım sonra dedım yanlıs mı yaptım

sogan kürü de yaptım 1 defa ondan co memnun kaldım kendımı cok sağlıklı hissettim tekrar yapmak kısmet olmadı ama gerek kalırsa soğan yapacagım ben de

Sogan kurunu yapamadım 4 günden sonra midemde gastrit var o azdı fena oldum çok zorlandım
Benim prolaktin ddüşük belki de yukseltiyordur dediğin gibi tüp bebekte kullandığım iğneler de dengemi bozdu işte bir umit içiyorum canım
Düşündüğün için teşekkür ederim
Gelen giden olmazsa inşallah sabah ki ateş de güzel olursa yarın sabah yapacam inşallah gülüm.. Duanızı eksik etmeyin canım..
Olazım olmaz insaallah. hayırlı haberler verirsin kac yıllık evlisin canım

Amin canım inşallah.. 7 yıllık evliyim yarın evlilik yıldönümünüz. 8.ci yıla giriyoruz. Inşallah evlilik yıldönümümde eşime ve kızıma müjdeli haberi vermek nasip olur canım...

Amin canım inşallah.. 7 yıllık evliyim yarın evlilik yıldönümünüz. 8.ci yıla giriyoruz. Inşallah evlilik yıldönümümde eşime ve kızıma müjdeli haberi vermek nasip olur canım...
Kızında mi var ohh masaallah Allah ömrünü uzun etsin. bilmeyince işte soruyorum. bende 6.yılın içindeyim geçen sene bebeğimi kaybetmeseydim bu sene kucağımda bir kız olacaktı benim de nasip değilmiş. artık insaallah seneye bu zamanlar boklu bezleri temizlerken sizlere dert yanarım bu kız beni çok ugrastiriyor diye :)

Guzel bi habet var mi ablam insaAllah vardir takvimin baN oyle diyo

Veson canım ben katılamayacağım. Dün gece girdiğimde görmemişim. Baştan okurken yetişememişim beni etiketlediğin yere...

LeYLa_21 abla Rabbim hayırlı sonuçlar versin. Test pozitif çıkarsa benide etiketler misin lütfen:)

Sacma sapan bir sekilde atesim yukseldi.. kasiklarim belim cokagriyo.. bu halde yumurtlama olmaz dimii??!! Noluyo icerde.. Allahim delirecegim.. hemen yarin olsaydi bi arkdslar kist patlayabilir mi? Aklima dehset seyler geliyor :/

Sacma sapan bir sekilde atesim yukseldi.. kasiklarim belim cokagriyo.. bu halde yumurtlama olmaz dimii??!! Noluyo icerde.. Allahim delirecegim.. hemen yarin olsaydi bi arkdslar kist patlayabilir mi? Aklima dehset seyler geliyor :/
14. gündesin belkide yumurtan çatlıyordur o nedenle agrı hissediyorsundur yada uşutmussundur birden aklına kist falan getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…