Cnm sen önce derece al.ilk sayfadaki kurallara uyarak her sabah Ateş'ni ölç regl1..... Regl2...... Şeklinde bir kağıda not al.ordan takip edelim.ilerleyen Günler'de gerekirse fertility frend diye bir program var teline onu indirir ateşlerini oraya kaydedersinisim falan yazdırma var mı canım varsa beni de ekle canım bir de derece alayım bari
tamam canım benim dediğin gibi yapayım ..Cnm sen önce derece al.ilk sayfadaki kurallara uyarak her sabah Ateş'ni ölç regl1..... Regl2...... Şeklinde bir kağıda not al.ordan takip edelim.ilerleyen Günler'de gerekirse fertility frend diye bir program var teline onu indirir ateşlerini oraya kaydedersin
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim tatlı diloşum..Ins inş inşleyla abla ben ve sizi seven herkez sizin için dua ediyordur inş ALLAHIM kabul eder en kısa zaman da da
Ay yavrucak nasıl da girmiş orayakızlar, benim güzel kalpli iyi yürekli arkadaşlarım
kış geldi kar da geldi havalar aşırı soğudu birden bire arabası olan , araba kullanan varsa arabayı çalıştırmadan mutlaka kaputa bakın, motora bakın anne kediler yavrularını sıcak diye oralara saklarlar . bir masumun canı yanmasan istemeden. kocaları da uyaralım ne olur canlarım
Eki Görüntüle 1906225
İnşsllah cnm inşallahtamam canım benim dediğin gibi yapayım ..
belki de aşılamaya gerek kalmadan hamiş olurum
Sizden de ALLAH razı olsunn canım
Evet benim gittiğim Dr şöyle dedi.her ay birden fazla yumurta Boşa gidiyor.ama sadece biri Baskın gelip gelişiyor biz tüp bebek de o Boşa giden yumurtaları büyütüp yumurta sayısını arttırıyoruz Demişti.Veson bak doktorla konuşmamdan bir kesit daha hatırladım tam anlayamadım üstüne de laf geldi soramadım nasıl yani diye. şimdi doktor dedi ki maşallah yaptırmadığın tahlil kalmamış ama bir amh ya baktırmamışsın ona niye baktırmadın hiç? ben de dedim ki ya her ay ya progesteron ölçtürdüm ya ateş takibi yaptım ya ovu testi kullandım her döngüde yumurtlama oluyor zaten , ben de gerek görmedim. doktor da dedi ki tamam yumurtlama oluyor ama 1 folikül de yumurtlama 5 folikül de bakalım sen her döngüde kaç folikül oluşturuyorsun o da önemli.
Galiba senin gittiğin bir doktor demişti hani tüp bebekle bir seferde 20 yumurta harcanıyor 20 ay boşa gitmiyor mu diye sormuştun da o da yok zaten normalde bir döngüde 4-5 yumurta atılır demişti. demekki tek yumurta yok aslında. burdan bunu mu çıkarmalıyız? histereskopiye gittiğimde bunu tekrar sormak istiyorum. eğer öyle ise tüp işini boşuna çok da ertelemeye gerek yok yahu...
Yumurta çatlağımdan sonra göğüs ağrısı başlıyor mu canım ? Benim hemen göğüslerim şişiyor ve ağrımaya başlıyor.
canım benım agrım 10 saat önce falan baslıyor ve catlama yaklaştıkça şiddetleniyor ve çatlar çatlamaz öyle bir rahatlıyorum ki ama aradan 2 gün geçiyor tekrar agrılar başlıyor ta ki ilk 7-8 gune kadar zaten 7-8 gun sonra hıc bır agrım sızıım yoksa bu ay da boş diyorum ben ama kasık agrılarım ve batma varsa umutlanıyorum ben çok sıkı takıp ettım bır kaç ay hep böyle oldu
Ay yavrucak nasıl da girmiş orayayerim ben onu
benim çatlama olduktan sonra kasıklarım da ağrı azalıyor ama bu defa da kaslarım aşırı acıyor resmen ağır spor yapmısım da ayaga kalkamıyorum gibiYumurta çatlağımdan sonra göğüs ağrısı başlıyor mu canım ? Benim hemen göğüslerim şişiyor ve ağrımaya başlıyor.
Sümbülüm bugeceki ateşimde dün geceyle aynı canım ya...benim çatlama olduktan sonra kasıklarım da ağrı azalıyor ama bu defa da kaslarım aşırı acıyor resmen ağır spor yapmısım da ayaga kalkamıyorum gibi
Ben artık kendimi dinlemeyi bıraktım...Yumurta çatlağımdan sonra göğüs ağrısı başlıyor mu canım ? Benim hemen göğüslerim şişiyor ve ağrımaya başlıyor.
Bendende hiç amh istemedi doktorum. Her zaman gelişen 2 yada 3 yumurta oluyor. Onun için sıkıntı görmeyince istemiyorlar sanırım..Evet benim gittiğim Dr şöyle dedi.her ay birden fazla yumurta Boşa gidiyor.ama sadece biri Baskın gelip gelişiyor biz tüp bebek de o Boşa giden yumurtaları büyütüp yumurta sayısını arttırıyoruz Demişti.
Amh için de baktırmadım ben dedim bana usg de rezervin iyi gözüküyor.biz usg de sıkıntı gördüğümüz kişilerden istiyoruz amh sana bakmaya gerek yok şimdilik dedi
Abla gelmez kırmızılar inşAllahz bence batı bekle.. gelirse eger 3.güne randevu al.. gelmezse de hamilesindir :)))Cumartesi doktor dan randevu alsammı acaba? Adet olmazsam hcg baktırırım.. Olursam da hormon tahlili yaptırır yeni doktor la neler yapabiliriz onları konuşurum.. Kararsızım ya..
Canım geçen ay ben iğnenin 9.günü baktırmıştım 1 çıkmıştı gebelik yoktu. 5000lik iğneden mi vuruldun. Benim 1500lüktü. Eğer fazlaysa hızlı düşmeyebilir.Tatlım çatlatma iğnesinin 9. Günü progesteron beta baktirdim
Beta 5.48 çıktı da ondan bilmiyorum iğne etkisi mi devamı gelir mi hiç bir fikrim yok canım çok sıkkın oturup agliycam simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?