Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım çatlatma iğnesinin 9. Günü progesteron beta baktirdim
Beta 5.48 çıktı da ondan bilmiyorum iğne etkisi mi devamı gelir mi hiç bir fikrim yok canım çok sıkkın oturup agliycam simdi
Canım geçen ay ben iğnenin 9.günü baktırmıştım 1 çıkmıştı gebelik yoktu. 5000lik iğneden mi vuruldun. Benim 1500lüktü. Eğer fazlaysa hızlı düşmeyebilir.

Doğru diyorsun ee diğer büyüyenler gidiyor o zaman her ay boşa. benim de usg ile baktıktan sonra iyi dedi işte rezervin . rezervin kötü olması da düşüğe neden oluyormuş

herkese günaydınn. bu ay ne yapmam lazım bilmiyorum.alerjım azdi en az 10 gün alerji ilacı içmem lazım buda yumurtlama zamanıma denk geliyor ay calısma yapmayıp es mı gecsem yoksa denesem mi bu ay da

Abla gelmez kırmızılar inşAllahz bence batı bekle.. gelirse eger 3.güne randevu al.. gelmezse de hamilesindir :)))
Amin canım inşallah...eğer bişeyde yoksa çok bekletmesin istiyorum...kafam soru işaretleriyle dolu...şimdiye gelmesi lazımdı eğer bebiş yoksa...sabah biraz karın ağrım vardı bilmem gelirmi gelmezme...yarın gelirse cumartesi 3.gün oluyor..bakalım nasıl olacak...hayırlısı mevlamdan...yarında gelmezse bir test daha yaparım...pek umutlu değilim ama...Rabbim bilir...ateşimde bugün 36,5 ile sabitlendi....

herkese günaydınn. bu ay ne yapmam lazım bilmiyorum.alerjım azdi en az 10 gün alerji ilacı içmem lazım buda yumurtlama zamanıma denk geliyor ay calısma yapmayıp es mı gecsem yoksa denesem mi bu ay da
eğer alerjin rahatsız etmezse bu ayda dene tatlım...

Kizlar normal regle donustu benim kanama.. suan da bu normal kirmizi kanamanin 3. Gunu.. doktora gidecegim bugun.. cok gerginim doktoru tanimadigim icin. İnsAllah anlayisli bir bayandir!
güzel haberlerle gel inşallah canım..hiç gerilme rahat ol...güzel geçecek inşallah...herşeyi güzelce anlat...

eğer alerjin rahatsız etmezse bu ayda dene tatlım...
ilaç kullanmam beni tedirgin eden döllenmeden sonraki ilk aylar önemli. ilk hamileliğimde kulanmak zorunda kalmıstım yine alerji ilacını ama hamıleliğimin 5 ayındaydım. valla deneyeceyım alerji durumuma görede ilacı bırakırım :)

yumurta çatladığı zaman feci şekilde bi bel ağrısı kasık ağrısı oluyormu merak ediyorum??

İlaçlar gebelikte kullanılmaması gereken bir ilaç mı? Dr Una danış belki sıkıntı olmaz

Günaydın kizlar. hamile kaldiginiz iki ayri ateş tablonuz var mi? acaba ikisi de ayni mi olur yoksa farklilik olabilir mi? Veson

Gunaydin kizlar. benim ates yukselise geçti ama iliski yok malesef. 2 gundur denememize rağmen olmadi. esim baya suçlandı. hic boyle olmazdi. o kadar bogurtlen koku ve inofolic icmem bosuna olacak sanirim

Gunaydin kizlar. benim ates yukselise geçti ama iliski yok malesef. 2 gundur denememize rağmen olmadi. esim baya suçlandı. hic boyle olmazdi. o kadar bogurtlen koku ve inofolic icmem bosuna olacak sanirim
Yine de ilişki çok uzakta değil cnm.bugün de deneyin cnm inşallah bu herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…