Evet yaa valla bazen düşünüyorum Allah'ın bir mucizesi diye bakıyorum kızıma düşünmekten kafayı yedik zatenbide 1. çocuk oluo 2. nasıl olmuo diye düşünüyo insan ya
Izleyemedim yaa bu akşam da hayat şarkısı varelmol sen mi internetten izlicektn anne nin 1. bölümünü
Ins inş inşInşallah
dramsa ben hiç izlemeyeyım hiç başlamayayım . üzücü şeylere dayanamıyorum
Harbi mi ne yazmıştın:))İntroya ben mesaj bırakmıştım banlı iken ama farkeden olmadıbanlanırsam introma dikkat edin
Duruyor hala değiştirmedimHarbi mi ne yazmıştın:))
Bekleriz cnmbu ateş ölçme işini bende mi uygulasam
Duruyor hala değiştirmedimtabloma bak
Evet ya nasıl bir bölümdü amaelmol sen mi internetten izlicektn anne nin 1. bölümünü
Ben de şimdi netten izledim anten yok bizim. reklam arası bitsin diye bekledim arada 20 dakika meğer takılı kalmış reklam arada 15 dakikayı kaçırdım. bitti demi şimdi? sanki baştan başladı yineEvet ya nasıl bir bölümdü ama
Evet cnm 2. Bölümü tekrar koydular.ama 1. Bölüm çok fenaydıBen de şimdi netten izledim anten yok bizim. reklam arası bitsin diye bekledim arada 20 dakika meğer takılı kalmış reklam arada 15 dakikayı kaçırdım. bitti demi şimdi? sanki baştan başladı yine
isim falan yazdırma var mı canım varsa beni de ekle canım bir de derece alayım bariBekleriz cnm
hoşbulduk canım nasılsın?
İyiyim canım sen nasılsınhoşbulduk canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?