Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oda ne? Sümbülüde kaybettik

slm kizlar ben 1 hafta önce dogum yaptım sancı sırasında sizlerede dua ettim haber vereyim istedim artık pek giremiyorum kk ya kiz uyumuşken yazayım dedim
ayy maşallahh tanışmıyoruz ama hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah

slm kizlar ben 1 hafta önce dogum yaptım sancı sırasında sizlerede dua ettim haber vereyim istedim artık pek giremiyorum kk ya kiz uyumuşken yazayım dedim
Ayy gözüm aydın canım Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah adı ne kızının ? :))

Canim gecmis olsun. Allah in izniyle her sey guzel gecsin insallah. Esine de takma kafayi onlar hep boyle..

Allah analı babalı sağlıkla hayırla büyütmenizi nasip etsin, derdini kederini göstermesin Rabbim. en kısa sürede hayırlısıyla bize de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…