Oda ne? Sümbülüde kaybettik
Tabii tabii bakalım zaten ovu geçince bana her şey normal gelmeye başlıyor yani kendimden başka. ben de ovudan sonra bir manyaklık başlıyor galiba beynim sabretmek için bu yöntemi buldu. afferin beynimeee bu vesileyle sevgili beynime de teşekkür etmiş olayım
ne masajıydı rahim maya masajı mıydı .... bir de şeyime acı elmayı ne yapacaktım
ayy maşallahh tanışmıyoruz ama hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahslm kizlar ben 1 hafta önce dogum yaptım sancı sırasında sizlerede dua ettim haber vereyim istedim artık pek giremiyorum kk ya kiz uyumuşken yazayım dedim
Ayy gözüm aydın canım Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah adı ne kızının ? :))slm kizlar ben 1 hafta önce dogum yaptım sancı sırasında sizlerede dua ettim haber vereyim istedim artık pek giremiyorum kk ya kiz uyumuşken yazayım dedim
Evet cnm ama geçen haftalarda bir arkadaş hamile kaldı onunla o da biz gibi Senelerdir uğraşıyordu:)
Canim gecmis olsun. Allah in izniyle her sey guzel gecsin insallah. Esine de takma kafayi onlar hep boyle..Izin almak bizde de sıkıntı iznimi yazdırdım ama kağıt Sekreterliğe gidecekmiş de onay verirse izin verilecekmiş.adıyamanda izin almak rahattı burda sıkıntı.onaylandı mı? Diye bile sormadım.çok da önemli değil zaten gelirken rapor alacağım sadece yarın için.
hemşire hanım sıkıntı olmaz çok kısa be kolay bir operasyon dedi ertesi gün çalışabilirsin dedi.cuma günü de çok yoğun gözüküyordu umarım sıkıntı yaşamam.bir gün dişimizi sıkacağız artık sabah 9 dedi sanki yada 9:30 aç karna
Allah razı olsun canim darisi sizlere olsun insallah kızımın adı zeynepAyy gözüm aydın canım Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah adı ne kızının ? :))
Sağol cnm aynen takmıyorum artık alıştım:)Canim gecmis olsun. Allah in izniyle her sey guzel gecsin insallah. Esine de takma kafayi onlar hep boyle..
Ay cnm benim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallajslm kizlar ben 1 hafta önce dogum yaptım sancı sırasında sizlerede dua ettim haber vereyim istedim artık pek giremiyorum kk ya kiz uyumuşken yazayım dedim
sagol canim darisi tez zamanda sizlereayy maşallahh tanışmıyoruz ama hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
Valla herkese birşeyler vesile oluyor.bir biz bulamadık :))
süt ve maydonozla mı aaa hemen yapalım o zaman
teşekkür ederim canim her konuda çok yardımın oldu Allah im güzel kalbine göre versin en kısa zamanda sanada tekrar yaşatsın bu duyguları insallahAy cnm benim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallaj
Allah analı babalı sağlıkla hayırla büyütmenizi nasip etsin, derdini kederini göstermesin Rabbim. en kısa sürede hayırlısıyla bize de nasip etsin inşallahslm kizlar ben 1 hafta önce dogum yaptım sancı sırasında sizlerede dua ettim haber vereyim istedim artık pek giremiyorum kk ya kiz uyumuşken yazayım dedim
Ben bu akşam yapmaya baslayacam insallah bugün yum akıntım geldi daha adetin 8. Günündeyim. Bu gece atesimide ölceyim en iyisi
Amin canim Allah razı olsunAllah analı babalı sağlıkla hayırla büyütmenizi nasip etsin, derdini kederini göstermesin Rabbim. en kısa sürede hayırlısıyla bize de nasip etsin inşallah
Saglikla anali babali buyusun insallah canimslm kizlar ben 1 hafta önce dogum yaptım sancı sırasında sizlerede dua ettim haber vereyim istedim artık pek giremiyorum kk ya kiz uyumuşken yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?