Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkür ederim canim her konuda çok yardımın oldu Allah im güzel kalbine göre versin en kısa zamanda sanada tekrar yaşatsın bu duyguları insallah
Amin cnm o senin kalbinin güzelliği Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah

Kreşe gidiyor zaten cnm.sadece biraz rahatsız dönüşte eğer iyi hissedersem kendimi onu da kreşden Alıp Dr a götürmeyi düşünüyorız saat 9 da orda olacak şekilde yola çıkarız
Allah şifa versin canım havalar birden çok sogudu hep çocuklar hasta haliyle birbirine geçiyor

Allah şifa versin canım havalar birden çok sogudu hep çocuklar hasta haliyle birbirine geçiyor
Aynen cnm bizimkinde hiç geçmeyen bir kuru Öksürük var aslında çok ihmal ettik bir senedir abartmıyorum hep öksürüyor ara ara geçer gibi oluyor falan.bu aralar biraz ciddileşti sanki.

Reactions: iiz
Aynen cnm bizimkinde hiç geçmeyen bir kuru Öksürük var aslında çok ihmal ettik bir senedir abartmıyorum hep öksürüyor ara ara geçer gibi oluyor falan.bu aralar biraz ciddileşti sanki.
Bizimkininde hava soğuyunca hemen başlıyor geçen kış hatta alerji ilaçları felan kullandık bir tanesi yan etki yaptı çiğneme tabletiydi bir daha da kullanmadim limon mandalina seviyorsa bol bol yedir

gelecek o zaman nasıl çözerim diye düşünüyordur merak etme

Teşrif ettiler sonunda.diyor kızı da götürelim.dedim bana mı bakacaksın kıza mı??kızı da perişan edecek.uyutacaklar beni haberin var mı dedim sonunda bilmiyorsa da öğrendi artık:)
bu anlama öğrenme aşamasına ameliyattan hemen önce gelmişsiniz ya ona da şükür. sonuçta adamlar geç anlıyor . yaratılışlarında mı var ne tövbe tövbe ya

kanaman gercekten uzadı takip gerekliydi artık gitmekle iyi yaptın çok geçmiş olsun. içini ferah tutmaya çalış

canım faranşit , bronşit gelip göğse yerleşiyor sonra belirli aralıklarla kendiini tekrarlıyor aman ha dikkat

Bizimkininde hava soğuyunca hemen başlıyor geçen kış hatta alerji ilaçları felan kullandık bir tanesi yan etki yaptı çiğneme tabletiydi bir daha da kullanmadim limon mandalina seviyorsa bol bol yedir
Sever aslında evde de kalmadı alalım bari.ama o da asitli olunca öksürüğü azdırır mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…