bilmiyorum ki ?? Ben söylemedim Dr da demedi.zaten kolay bir operasyon deyip duruyordu.ben de ona yapışıklık açma videolarını yollamıştım izlesin ne yapılacak bana bilsin diye:)Ya varya kulaklarından asmak lazım bunlarıbiliyor demi tamamen uyutulacağını ?
Yaptim canim olmuyorBüyük boyuttadır resim belki kamera ayarlarında çözünürlükle ilgili bir bölüm varsa onu küçültebilirsin geçen hafta bende yükleyemedim hiç o ayarı küçültünce yükledi
Bir bilsem çaresine bakicam daBen de sezeryan oldum ne olmuş olabilir ki?
Benimki de öyle diyor ama kendi varikosel ameliyatını sor bir de , dinlemekten bayıldımbilmiyorum ki ?? Ben söylemedim Dr da demedi.zaten kolay bir operasyon deyip duruyordu.ben de ona yapışıklık açma videolarını yollamıştım izlesin ne yapılacak bana bilsin diye:)
sadece orası değil anacım benim her yer hassas yaYok anam sen orana hiçbirşey yapma bir zahmet
Senin anlattığın şekilde kv dem de anlattı onu da ters çevirmiş sallamışlar falan çok kızgın anlatıyor o da. ve sonunda belini çekip yakı yapmışlar o öyle hamile kalmış, annemgilde ise durum hala muallak . Babam varikosel ameliyatı olmuş annem ameliyattan sonra hamile kaldım diyor babamsa ameliyata girdiğimde annen zaten hamile kalmıştı diyor. bir de parlodel kullandım diyor babam. prolaktin için olan ilaç parlodel ismini mi yanlış hatırlıyor ondan emin değilim
Cok sevindimmmmmmm :)KIZLARRRRRRRRRRRRR
EŞİM BUGÜN DOKTORA GİTTİ.
SPERM SONUÇLARI 30 MİLYON ÇIKTI .
ARTIK İYİLEŞTİ BU AY YUMURTAM ÇATLASAYDI BELKİDE BEBİŞ OLUCAKTI.
YAŞAŞIN BUGÜNÜMÜZE ŞÜKÜR
Bir bilsem çaresine bakicam da
Aslında bana maydanozlu süt buharı yapmamı söyleyen teyze lohusa iken çok usutmussun içeri sperm gitmiyor tıkanıklık var dedi tüplerde mi dedim yok dedi sanırım rahim ağzını kast etti bir çok kez denedim ama bir sonuç elde edemedik maya mesajını izledim denenebilir ama inşallah gerek kalmaz ya
Canın ben şimdi dpo yu neye gore saycam çizgi yer dehlgistirmedi hala 11 de gözüküyor ovu
Bir bilsem çaresine bakicam da
Aslında bana maydanozlu süt buharı yapmamı söyleyen teyze lohusa iken çok usutmussun içeri sperm gitmiyor tıkanıklık var dedi tüplerde mi dedim yok dedi sanırım rahim ağzını kast etti bir çok kez denedim ama bir sonuç elde edemedik maya mesajını izledim denenebilir ama inşallah gerek kalmaz ya
Canın ben şimdi dpo yu neye gore saycam çizgi yer dehlgistirmedi hala 11 de gözüküyor ovu
Umarım yerleşmedirKizlar benim bat bugun adet olmadim çok az ağrı geldi bide az bi kahverengi leke
Teşrif ettiler sonunda.diyor kızı da götürelim.dedim bana mı bakacaksın kıza mı??kızı da perişan edecek.uyutacaklar beni haberin var mı dedim sonunda bilmiyorsa da öğrendi artık:)Benimki de öyle diyor ama kendi varikosel ameliyatını sor bir de , dinlemekten bayıldımasker anısı gibi anlat anlat bitmiyor
Sabah mı olacak saati belli mi? herşey yolunda gitsin inşallah. izin alabildin mi bu arada ? hemen ertesi gün gitmeyeceksin işe değil mi?Teşrif ettiler sonunda.diyor kızı da götürelim.dedim bana mı bakacaksın kıza mı??kızı da perişan edecek.uyutacaklar beni haberin var mı dedim sonunda bilmiyorsa da öğrendi artık:)
Krese felan mi gidiyor canım nereye bırakacaksın çocuğu kaçta gideceksiniz yarinTeşrif ettiler sonunda.diyor kızı da götürelim.dedim bana mı bakacaksın kıza mı??kızı da perişan edecek.uyutacaklar beni haberin var mı dedim sonunda bilmiyorsa da öğrendi artık:)
Ateş sabitlendi gülüm ya... bugün dpo 12.. cuma tekrar mı yapsam acaba adet gelmezse. sen hamile olabileceğimi düşünüyormusun özgecim? bende umutla dua ediyorum... inşallah Rabbim nasip etmiştir... dualarınızı bekliyorum.. şuanda ateşim 37,0.....LeYLa_21 abla seni merak ettim de girdim napiyorsun ? Ates daha adetlik olmamis.
Böyle durumlarda bat ilk yuma gore mi oluyorduSanırım o gün ilk yumurtan Çatladı :)
Rabbim yar ve yardımcın olsun tuğbacım... nelere katlanıyoruz çocuk için ya...hep giden bizden gidiyor.. eşinede şuan çok kızdım. bu ne ilgisizlik ya... zaten sen streslisin.. bu erkek milleti bizi hiç anlamıyor anlamaları için bir müddetliğine kadın olmaları gerekir...Teşrif ettiler sonunda.diyor kızı da götürelim.dedim bana mı bakacaksın kıza mı??kızı da perişan edecek.uyutacaklar beni haberin var mı dedim sonunda bilmiyorsa da öğrendi artık:)
Birsey hissediyomusun herhangi belirti felan eğer adet gelmezse cuma yap tekrar bence testAteş sabitlendi gülüm ya... bugün dpo 12.. cuma tekrar mı yapsam acaba adet gelmezse. sen hamile olabileceğimi düşünüyormusun özgecim? bende umutla dua ediyorum... inşallah Rabbim nasip etmiştir... dualarınızı bekliyorum.. şuanda ateşim 37,0.....
Ablacim her ay var hamile olma ihtimalimiz. Atesin normalden daha dusuk seyretti ama neden olmasin ki yine de ?Ateş sabitlendi gülüm ya... bugün dpo 12.. cuma tekrar mı yapsam acaba adet gelmezse. sen hamile olabileceğimi düşünüyormusun özgecim? bende umutla dua ediyorum... inşallah Rabbim nasip etmiştir... dualarınızı bekliyorum.. şuanda ateşim 37,0.....
Bu akşam başım döndü. hatta tam odadan çıkıyordum kapının kolunu tuttum hemen. kendimi hiç dinlemiyorum canım ya... habire çişim geliyor. tuvalete zor yetişiyorum....Birsey hissediyomusun herhangi belirti felan eğer adet gelmezse cuma yap tekrar bence test
Amin canım inşallah hayırlısı...Ablacim her ay var hamile olma ihtimalimiz. Atesin normalden daha dusuk seyretti ama neden olmasin ki yine de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?