Lh fsh eşit değerler normal lh yüksek olunca pko deniliyor ama senin öyle çok büyük fark yok benim fsh 3.5 lh 10 mesela bayağı pko estradiol de adet zamanı 50 altında isteniliyor o biraz yüksek gibiYok yavrum kullanmadim.. bilmiyorum ki niye yuksek :)
Canim bilmiyorum ki bisey de kullanmadim :)) pekmez yiyoeum ara sira.. yok canim tam tersi olmasi gerek o.. fsh lh nin iki kati olursa o durum vardi galiba.. pko var ama cok hafif sendrom degil demislerdi.. bakalm daha doktorun yanina gelemedim..
sendeki sorun ne canım?yok benimki de bu adet sonrası , adet teşrif ederse eğer
belli bir sorun yok canım 3 senelik evliyim(evlendiğimden beri korunmuyorum) 3 düşüğüm var, 1.5 senedir de hamile kalamıyorum. histereskopi ile rahme bakılacak, bir de ufak bir müdahalede bulunmaya çalışacak doktor eğer duvar yapısı falan uygunsa.. girdikten sonra karar verecek yani işlemin gerekliliğine ve mümkünlüğünesendeki sorun ne canım?
o zaman ofis histereskopi mi yapacak ?belli bir sorun yok canım 3 senelik evliyim(evlendiğimden beri korunmuyorum) 3 düşüğüm var, 1.5 senedir de hamile kalamıyorum. histereskopi ile rahme bakılacak, bir de ufak bir müdahalede bulunmaya çalışacak doktor eğer duvar yapısı falan uygunsa.. girdikten sonra karar verecek yani işlemin gerekliliğine ve mümkünlüğüne
hsg de yapışıklık yok tüpler açık, rahim yapısında ufak bir değişiklik var işte. ama genel görüş onun önemsiz olduğu (minimal arkuat uterus deniyor) nasıl yapılacak işlem uyutulacak mıyım sormadım canım. işte adet olunca randevu alıcam. 2 gündür leke geliyor ateş düştü bir türlü sökülmedi kendileri.o zaman ofis histereskopi mi yapacak ?
hangi dr yapacak?
hsg de bişey çıkmadı mı
hımmhsg de yapışıklık yok tüpler açık, rahim yapısında ufak bir değişiklik var işte. ama genel görüş onun önemsiz olduğu (minimal arkuat uterus deniyor) nasıl yapılacak işlem uyutulacak mıyım sormadım canım. işte adet olunca randevu alıcam. 2 gündür leke geliyor ateş düştü bir türlü sökülmedi kendileri.
trabzonda yaptırıcam histereskopiyi
hımm
bana da hem hist. hem laparoskopi diyen oldu, sadece hist. diyen oldu, benim ortadan basık bi rahim ama rahmimi kesecekler düzeltecekler anlayamıyorum bu işleri ben ya, ben de doğudayım adanaya mı gitsem bilemiyorum , sen fakültede falan mı yaptıracaksın canım, korkuyormuusn, yaş kaç
İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER ABLACIM...YARIN YADA PAZAR GÜNÜ GELEN GİDEN OLMAZSA YAPARIM CANIM YA...BAKALIM İNŞALLAH ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEK TEKRAR NASİP OLUR...Ablaaaaa ne zaman test yapcan maasallah ates guzel yukselmis:)
Var mi kasik agrilarin?? Abla bak senin döngün de uzadi.. dongu normalden fazla uzayinca hamile olunuyoo genelde yaa.. hadi insAllah umit ol bizlere.. :)) bana doktor dk verdi gibi 1 aylık :)İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER ABLACIM...YARIN YADA PAZAR GÜNÜ GELEN GİDEN OLMAZSA YAPARIM CANIM YA...BAKALIM İNŞALLAH ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRMEK TEKRAR NASİP OLUR...
dk nedir tatlım...ne verdi doktor anlamadım?Var mi kasik agrilarin?? Abla bak senin döngün de uzadi.. dongu normalden fazla uzayinca hamile olunuyoo genelde yaa.. hadi insAllah umit ol bizlere.. :)) bana doktor dk verdi gibi 1 aylık :)
cok uzuldum cnm yaa insalah tez zamanda saglikla yeni bir bebek alirsin kucagina.
peki eslerden biri 40 yaşı gecmisse 0-1 yas arasi bebek verilmiyor mu?
doğum kontrol hapımı verdi doktor sana...benim başdönmem vardı dün akşam gündüz tuvalete taşınıyorum habire...inşallah canım bende çok istiyorum..Rabbim nasip etmiştir inşallah ablacım...cümlemizin yüzünü güldürsün Yüce Mevlam...Var mi kasik agrilarin?? Abla bak senin döngün de uzadi.. dongu normalden fazla uzayinca hamile olunuyoo genelde yaa.. hadi insAllah umit ol bizlere.. :)) bana doktor dk verdi gibi 1 aylık :)
Evet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyimVeson çıktın mı canım nasılsın ?
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM...Evet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?