Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kizlar sonuclara bi bakar misiniz? Buna gore adet kesilmesi icin ilac yazdiracagim..

Sağolun kızlar

Valla hiç sorma hemen alacaklarmış gibi soydular dondum

Eşim ortalığı karıştırdı hemen gelip açıklama Yaptılar acil bir hasta çıkmış ondan sonra alacaklarmış
dikkat et ya hastalanma aman...ne gıcıklar ya...valla uyuz oldum ben...eşinde ilk defa işe yaramış...

Kızlarım canlarım bi el atın:)

Eklentiler

• IMG_9790.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar ben bu ayki tablomu discard etsem:))) hep kanama oldu.. benim duzen de şaştı.. nasil aradan kaldirsam su gecen 2 ayi.. bi de yumurtlama olcak mi acaba bu ay.. ates olcmeyi de birakicam :))

Kızlarım canlarım bi el atın:)
Canım pek anlamam ama adet döneminde estradiol yüksek çıkmaz diye biliyorum. benim 28 çıkmıştı. ovulasyon ve civarlarında yüksek oluyor genelde. Klomen kullandın mı bu ay?

Eki Görüntüle 1906760
Kizlar sonuclara bi bakar misiniz? Buna gore adet kesilmesi icin ilac yazdiracagim..
Kuzum bence bu sonuclar normal hatta kan kaybeden bikadina gore hgb 14 cikmis demir icin birsey kullandiysan ise yaramis.lh fshdan yuksek olursa pcosmu oluyodu onu bir arastir canim asiri abzurt bir sonucun yok canim.gecmis olsun kuzucum

Canım pek anlamam ama adet döneminde estradiol yüksek çıkmaz diye biliyorum. benim 28 çıkmıştı. ovulasyon ve civarlarında yüksek oluyor genelde. Klomen kullandın mı bu ay?
Canim sanirim onun yasa gore belirli bir siniri var benim 38 cikmis adetin 4. Gunu ama yas sinirinda 30-122 yaziyor..

Yok yavrum kullanmadim.. bilmiyorum ki niye yuksek :)
Kuzum bence bu sonuclar normal hatta kan kaybeden bikadina gore hgb 14 cikmis demir icin birsey kullandiysan ise yaramis.lh fshdan yuksek olursa pcosmu oluyodu onu bir arastir canim asiri abzurt bir sonucun yok canim.gecmis olsun kuzucum
Canim bilmiyorum ki bisey de kullanmadim :)) pekmez yiyoeum ara sira.. yok canim tam tersi olmasi gerek o.. fsh lh nin iki kati olursa o durum vardi galiba.. pko var ama cok hafif sendrom degil demislerdi.. bakalm daha doktorun yanina gelemedim..

lh yüksek olunca pko diyorlar cnm. senin hafif yüksek ondan hafif pocdur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…