Ayyy Can'ım geçmiş olsun yaaa , çok sevindim atlattığına, korktun muEvet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
Geçen ay senin yumoş 20.gün çatlamış canım...daha erken değilmi ..belki çatlamamıştır..bir ovulasyon testi yapsana bakalım?Kızlar dün akşam ve bugün akintim bayağı bildiğimiz yumurtlama akıntısı oldu ama dün akşam ilişki yok midemi üşütmüşüm kötü bi gece geçirdim hatta izin aldım evde yatıyorum bu akşam da olmazsa sanırım ayı kapaticam boşa gidecek ilaçlar kontroller zaten bi süre de gitmicem
Cok gecmis olsun canim sevindim iyi haberlerine canimEvet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
Çok geçmiş olsun hayırlara vesile olsun inşallahEvet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
Testim yokki canım dün sabah iğne oldum ya bi gün sonra çatlıyor benim hepte 16. gündü geçen ay kimyasal sonrası olduğu için geç gelişmişti yumurta canımGeçen ay senin yumoş 20.gün çatlamış canım...daha erken değilmi ..belki çatlamamıştır..bir ovulasyon testi yapsana bakalım?
çok gecmis olsun cnm. bu da küçük çaplı bi ameliyat sayılır kendini koru dikkat etEvet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
Çok Sağolun kızlarAyyy Can'ım geçmiş olsun yaaa , çok sevindim atlattığına, korktun mu
Ohh geçmiş olsun herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim. şimdi histereskopi video değerlendirmelerine başlarızEvet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
geçmiş olsun cnmEvet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
sezaryan niy e oldun canım?Çok Sağolun kızlar
Yok cnm korkmadım alıştım ameliyat ortamına kürtajlar hsg sezeryan sasece çok üşüdüm sonra zaten ilacı verdiler gitmişim:))
Evet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
o ne canım ben bilmiyorumEvet cnm histereskopi çık Sağol
Kızlar hala bekliyorum
geçmiş olsun çok sevindim ağrısız atlatmanaEvet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
Geçmiş olsun canımEvet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
Evet canim takip onermisti dr.um 835 cikti 750 civari olmasi gerekir diyordu sonuca guzel ilerliyor dedi..bakalim kismett bekliyoruz :)
Çok geçmiş olsun canım bende çok üşümüstüm ameliyathaneler buz gibi.cd yi almakla çok iyi ettin benim içimde kalmıştı keşke operasyonun cd sini verseler diyeEvet kızlar çıktım yaklaşık 1 saatoldu çıkalı ANCA kendime geldim sersem gibiydim:)çıkınca Ağrı kesici yapalım dediler dayanılmayacak ağrım yok dedim yapmadılar. bir serum takıldı.şuan ağrılarım tamamen bitti.ameliyat Kapısında hayal mayal Dr birleyler söylüyordu eşime iyi geçti falan.yapılışıklığı açtık patoloji için Parça aldık Demiş eşime.orayı hatırlamıyorum Aklım gidip geliyordu:)ama Detaylı anlatmak için odaya gelecek.cd istedim özellikle verdiler fotolar da verecekmiş.hala açım4 gibi yemek verilecek sadece üşüyorum soğuk .gelişmeleri yazarım N nerdeyim
Cnm benim bir kızım var sezeryan o.dr Esra hanım işlem girmem çıkıp ayılmam aşağı yukar 1saat sürdü.729 ödeme yapıldı cnmsezaryan niy e oldun canım?
ay sana çok sorularım va r yaa:)
dr un kimdi ne kadar öedeme yapacaksınız? kaç saat sürmüş işlem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?