Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy Can'ım geçmiş olsun yaaa , çok sevindim atlattığına, korktun mu

Geçen ay senin yumoş 20.gün çatlamış canım...daha erken değilmi ..belki çatlamamıştır..bir ovulasyon testi yapsana bakalım?

Cok gecmis olsun canim sevindim iyi haberlerine canim

Çok geçmiş olsun hayırlara vesile olsun inşallah

Geçen ay senin yumoş 20.gün çatlamış canım...daha erken değilmi ..belki çatlamamıştır..bir ovulasyon testi yapsana bakalım?
Testim yokki canım dün sabah iğne oldum ya bi gün sonra çatlıyor benim hepte 16. gündü geçen ay kimyasal sonrası olduğu için geç gelişmişti yumurta canım

Reactions: iiz
çok gecmis olsun cnm. bu da küçük çaplı bi ameliyat sayılır kendini koru dikkat et

Ohh geçmiş olsun herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim. şimdi histereskopi video değerlendirmelerine başlarız

geçmiş olsun cnm

Çok Sağolun kızlar

Yok cnm korkmadım alıştım ameliyat ortamına kürtajlar hsg sezeryan sasece çok üşüdüm sonra zaten ilacı verdiler gitmişim:))
sezaryan niy e oldun canım?
ay sana çok sorularım va r yaa:)
dr un kimdi ne kadar öedeme yapacaksınız? kaç saat sürmüş işlem....

ya belim çok feci şekilde ağrıyor hamilelerin içtiği ağrı kesici vardı neydi??? hamile değilim ama ya hamileysem dye offf kafayı yedim sanırım?? bi yardım

çok geçmiş olsun cnm güzel haber bu inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi gelişir güzel haberler almak nasip olur.

geçmiş olsun çok sevindim ağrısız atlatmana

Veson canım geçmiş olsun bana da öbür ay yapılacak çok korkuyorum ama sen böyle yazınca korkmamam gerekiyor diye düşündüm
Sezeryandeki gibi genel anestezi mi yaptılar kürtaj daki gibi sedasyon mu? kaç dakika sürüyor işlem bende ameliyat oldum kürtaj falan yine de korkuyorum

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım bende çok üşümüstüm ameliyathaneler buz gibi.cd yi almakla çok iyi ettin benim içimde kalmıştı keşke operasyonun cd sini verseler diye

sezaryan niy e oldun canım?
ay sana çok sorularım va r yaa:)
dr un kimdi ne kadar öedeme yapacaksınız? kaç saat sürmüş işlem....
Cnm benim bir kızım var sezeryan o.dr Esra hanım işlem girmem çıkıp ayılmam aşağı yukar 1saat sürdü.729 ödeme yapıldı cnm

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…