• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 LeYLa_21 ablacim ates :nazar: :anneadayı::anneadayı: ay insallah
Amin canım inşallah. inşallah ateş grip ten yüksek çıkmamıştır. sabah uyandım boğazım yanıyordu. şimdi sıcak şeyler içiyorum iyi geldi. burnum akıyor. vajinal ıslaklık var. sanki akıntı var gibi. bilmem adetmi gelecek...
LeYLa_21 LeYLa_21 abla hadi artik yap bi test :)
Test günü yarın canım. bugün adet Gününü gösteriyor ff. bugün gelen olmazsa yarın ilk idrarla yaparım.
Gunaydinnnn
Benim ff 8. Gune çizgiyi net şekilde çizdi mecburen ovulasyon testi negatif girdim Veson Veson bakabilirmisin

LeYLa_21 LeYLa_21 canım test yap bugün bekliyoruz
Yarın inşallah kuzum..
LeYLa_21 LeYLa_21 abla test günü ne zaman
Yarın canım..
LeYLa_21 LeYLa_21 ateş güzel gidiyor inşallah güzel haberler verirsin bizlere tsefem28 tsefem28 bir tık daha düşmüş ama yine de ateş hala umut verici duruyor
Ateş soğuk algınlığı yüzünden biraz çıktı sanırım canım ya.heryerim kırılıyor. dün ovulasyon testi yapmıştım. çizgi var ama koyu değildi oyüzden umutlanamiyorum.

LeYLa_21 LeYLa_21 abla pazar test yaparım demiştin . bugün yapacak misin?:) heyecAnla bekliyoruz. Rabbim güzel sonuçlar. versin.
Amin canım Allah razı olsun inşallah yarın ilk idrarla adet olmazsam yapacam. ateş bir tık yüksek çıktı ama grip var gibi biraz ondan yüksek çıkmış olabilir.

Bugün adet olmazsam yarın yapacam inşallah gülüm.. vajinal ıslaklık var. bu gebelikte oluyormu ya?
Bilemedim ki canım en son hamile kalışımın üstünden 1.5 yıl geçti hatırlamıyorum hiçbirşey. tablon maşallah çok iyi gidiyor, inşallah yarına müjdeyi verirsin

Amin canım inşallah. inşallah ateş grip ten yüksek çıkmamıştır. sabah uyandım boğazım yanıyordu. şimdi sıcak şeyler içiyorum iyi geldi. burnum akıyor. vajinal ıslaklık var. sanki akıntı var gibi. bilmem adetmi gelecek...

Test günü yarın canım. bugün adet Gününü gösteriyor ff. bugün gelen olmazsa yarın ilk idrarla yaparım.

Yarın inşallah kuzum..

Yarın canım..

Ateş soğuk algınlığı yüzünden biraz çıktı sanırım canım ya.heryerim kırılıyor. dün ovulasyon testi yapmıştım. çizgi var ama koyu değildi oyüzden umutlanamiyorum.
Niye yarın hihh şöyle güzel haber alasım var ya sabah erken yapta mutlu mutlu kahvaltı yapalım ayyy çok heyecanlı :KK49::KK49::KK49:

Veson Veson ben ateşi 7 de olcuyorum dün sabah 6:45 de 35.6 çıktı ama kalkmadım yine daldım gibi 7 de alarma kalktım 35.9 çıktı onu yazdım acaba ilkini mi yazmaliydim

Kizlar cok isim var yine evde biriken bi suru sey.. ama ise baslamadan önce bakinayim dedim. Var mi önemli bir haber ? Ozet gecseniz.. :))

Bu arada ates olcmeye biraz ara verdim. Hap iciyorum 3 gundur.. muhtemelen o dogum kontrol etkilidir de her nekadar uzerinde dogum kontrolu icin uygun degildir yazsa da :)) takip etmicem bu ay..

Eklentiler

• IMG_9844.webp
    IMG_9844.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar cok isim var yine evde biriken bi suru sey.. ama ise baslamadan önce bakinayim dedim. Var mi önemli bir haber ? Ozet gecseniz.. :))

Bu arada ates olcmeye biraz ara verdim. Hap iciyorum 3 gundur.. muhtemelen o dogum kontrol etkilidir de her nekadar uzerinde dogum kontrolu icin uygun degildir yazsa da :)) takip etmicem bu ay..
Yok canım bu doğum kontrol etkili değil bunu kullanırken hamile kalan bile var bildiğim kadarıyla bu ilaç yarıya kadar estrofem etkisi yarıdan sonra progesteron etkisi sağlıyor zaten hapları bakarsan renkleri de değişecektir bi yerden sonra

Yok canım bu doğum kontrol etkili değil bunu kullanırken hamile kalan bile var bildiğim kadarıyla bu ilaç yarıya kadar estrofem etkisi yarıdan sonra progesteron etkisi sağlıyor zaten hapları bakarsan renkleri de değişecektir bi yerden sonra
Evet canim da hap bittikten 3/4 gun sonra regl gelir buyuk ihtimal.. bi de ateş de yaniltici olur bence.. bunyeye iki fazli hormon takviyesi yapiyo.. normalleşecek miyim pek de emin degilim. Umarim normale donerim.. yumurtlayacak miyim onu da bilmiyorum.. o kahve kisima gecerken ölçüm yaparim belki :) biraz rahatlamaya ihtiyacim var o yüzden düşünmemeye çalışacağım, başaramayacağımı bile bile(: rahat rahat iliskilerimi yapayim da ben :))) cok ara verdikk

Evet canim da hap bittikten 3/4 gun sonra regl gelir buyuk ihtimal.. bi de ateş de yaniltici olur bence.. bunyeye iki fazli hormon takviyesi yapiyo.. normalleşecek miyim pek de emin degilim. Umarim normale donerim.. yumurtlayacak miyim onu da bilmiyorum.. o kahve kisima gecerken ölçüm yaparim belki :) biraz rahatlamaya ihtiyacim var o yüzden düşünmemeye çalışacağım, başaramayacağımı bile bile:-) rahat rahat iliskilerimi yapayim da ben :))) cok ara verdikk
Öyle canım hayırlısı benim yıllar önce adet gecikmem olduğunda bana verdi doktorum sonra düzelmişti ama o ay bayağı yoğun da adet olmuştum

Back
X