• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman tabloda bir Yanlışlık var bugün ayın 5 i ve 36.1 girmişsin gözüküyor.her iki ateş de düşük çıkmış biz yükselsin beklerken kalkmadan dalmışsın yeniden uykuya 2. Yi gir yada ortalama al 35,75 gir durumu anlatan notu da düş
On beş dakikada çok değişmiş dünkü ateş öyle olmuştu ben ikinciyi girdim ama ortalamayı gireyim dediğin gibi

Ya bişey soracam benim relg çok muhtemel umreye denk geliyor doktora gidecem eğer kist gitmemisse bana ilaç verir mi doktor sonuçta hormon ilacı oluyor ya

Abla catladik valla ya nolcak bi gunden yap sen :)
Vajinal islaklik adet gelmeyecek demek. Adet olcak olsan kuruluk ya da sari akiti olurdu.
Pazartesi yapacam eşime söz verdim canım.. Anlayışla karşılayacağınızı biliyorum gülüm. Hakkınızı helal edin lütfen.. bende meraktan çatladım ama 41.gün yapacam. inşallah dediğin gibidir özgecim. duanızı eksik etmeyin ablacım. çok öpüyorum canım..

Olmaz mı ayaklarım donuyor benim.
Kar yağınca bile üşümeyen ben eylül ayında üşüyordum :KK70:
Şaşırdım valla uyurken dondum ayaklarımı nasıl isitacagimi şaşırdım bide müthiş belim agriyor ay ne ilginç gündüz 37.4 olan ateş sabah nasıl bu kadar az çıkabiliyor

On beş dakikada çok değişmiş dünkü ateş öyle olmuştu ben ikinciyi girdim ama ortalamayı gireyim dediğin gibi
Ha sen dünkü Ateş'ten bahsediyorsun benim jeton yeni düştü:)) çatlamıştır inşallah ateş yine baraja takılmış Yarınki Ateşle anlarız;)

Ben öbür gebeliğimde hamilelik testi pozitif çıkınca meraktan ovulasyon da yapmıştım ikinci çizgi birinciden daha koyuydu. o yüzden dün yaptığım biraz silik olunca moralim bozuldu ama sen şimdi bana umut oldun canım ya.. inşallah pozitifi görürüz hep birlikte...
Ay abla testin varsa yapsana gergin gergin beklemeye ne gerek var.. dpo bh sefer kesin 15... ikinci cizginin fotosunu da aracagini dusunuyorum bu sefer.. hadi minnosum hadi kuzucum yap bi test:))

Hala negatif regl6-7-8 de ovu testi yaptın değil mi?
8 de başladım canım yapmaya bugün 11
Ko

koyulasmaya baslamiss.. ama erken zaten daha 14 gunde tam koyu olur galuba :))
Hadı insaallah masaallah :))

Ben öbür gebeliğimde hamilelik testi pozitif çıkınca meraktan ovulasyon da yapmıştım ikinci çizgi birinciden daha koyuydu. o yüzden dün yaptığım biraz silik olunca moralim bozuldu ama sen şimdi bana umut oldun canım ya.. inşallah pozitifi görürüz hep birlikte...

Umudunu yitirme yani ben yaptım hatta duruyor yollayım sana müsait olunca resmini bildiğin negatifti bu tezi çürüttüm demiştim kendi kendime :))) o testlere güvenme benim adet günümde hep pozitif çıktı amaa adet oldum

8 de başladım canım yapmaya bugün 11

Hadı insaallah masaallah :))

Umudunu yitirme yani ben yaptım hatta duruyor yollayım sana müsait olunca resmini bildiğin negatifti bu tezi çürüttüm demiştim kendi kendime :))) o testlere güvenme benim adet günümde hep pozitif çıktı amaa adet oldum
Hımm Ateş'in yükselmesi benim de Kafamı karıştırdı ama bakalım ilerleyen Günler'de nasıl seyredecek hergün aynı saatte ovu testi yapmaya ve ateş ölçmeye devam,)

• Beğen
Reactions: iiz
Neslihaann Neslihaann cnm benim günlük peşe gün içerisinde ciddi bir leke gelmiyor ama wc ye gidince Bayağı su gibi kan akıyor senin nasıldı lekelenmelerin?

Hadi inşallah güzel haberlere ihtiyacımız var senin test günü ne zaman
Hic bir fikrim yok hayatım eğer iğneye göre yaparsam daha çok var ama ffye gore olursa da yarın bat gösteriyor benim test işini ateş belirleyecek yarın olmadı öbür gün belli olur

Ha sen dünkü Ateş'ten bahsediyorsun benim jeton yeni düştü:)) çatlamıştır inşallah ateş yine baraja takılmış Yarınki Ateşle anlarız:KK66:
Evet dünkü canım :)) yok barajı geçemiyorum kpss den zor bu ateş benim için :P

Neslihaann Neslihaann cnm benim günlük peşe gün içerisinde ciddi bir leke gelmiyor ama wc ye gidince Bayağı su gibi kan akıyor senin nasıldı lekelenmelerin?
Benim lekelenmelerim bi azaldı bi arttı hergün aynı değildi günlük pede kahve vuruyordu wc ye gidince yine kahve sulu bazen hafif kırmızı kahve gibi geliyordu

Hımm Ateş'in yükselmesi benim de Kafamı karıştırdı ama bakalım ilerleyen Günler'de nasıl seyredecek hergün aynı saatte ovu testi yapmaya ve ateş ölçmeye devam,)
8. Gün erken canım ama o günde kasik ağrım ve akıntı vardı enteresan bi durum

Benim lekelenmelerim bi azaldı bi arttı hergün aynı değildi günlük pede kahve vuruyordu wc ye gidince yine kahve sulu bazen hafif kırmızı kahve gibi geliyordu
Düne göre biraz arttı sanki kanamam Endişe ettim.kendimi çok zorlamamaya çalışıyorum ama evde de yapacak işlerim var:( hafta içi el atamıyorum bu iki günde yapsam dedim ama endişeliyim de bir yandan rahmimde yara var gibi garip bir his oluyor Yürürken falan bugün biraz :(

Back
X