Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç deme cnm telefonuna bile ulaşılmıyor bazen.mesaj atıyorum artık ne zaman görürse.girdi bir kere kendisi de çok pişman ama yapacak da birşey yok.varımızı yoğumuzu verdik geri dönüş yok anlayacağın.ben de arada çıldırıyorum tartışıyoruz ama çok da üstüne de gitmek istemiyorum çok stres yaptı hasta falan olur diye geri çekiliyorum.Veson Allah sabır versin sana da eşin ikinci işi konusunda, ilk evlendiğimiz sene benimki de heveslenmişti , ticarete girdi ben kaç kere sinir krizi geçirdiğimi hatırlamıyorum. neyse ki işleri kötü gitti de 1 senenin sonunda devretti dükkanı rahatladım.
Erkeklerin rahatlık kimsede yok ya
Ya çamaşır dışında bişey yapma bari yemeği de dışarıdan alsaydın keşke biraz yat dinlen artmasın kanaman canım ya.. biz kendimizi düşünmezsek kimsenin düşüneceği yok, dikkat et kendine...
horlama bile var inanamazsan @Ecrin ensar bebek_elif e sor onda videosu bile var şimdi mis gibi hamile. ttalımın göbüş çıkmısmıdır acaba ?Kız ciddi misin ben üşüdükçe ümidim tükeniyorüşüme de varmiymis belirtiler arasinda
Oh oh maşallah çalış bacım çalışKızlar ovu testi pik yaptı. Dr yumurta solda dedi ama benim sağ tarafım ağırıyor ögleden beri. Şimdi kesildi ağrı. Çatladı mı ne![]()
Ankara da olan var mı ?Oy kuzum nerdeee Konya çok uzak hepimiz bir taraftayız kk da buluştuk böyle:))
canım sağ da sonradan gelişmiş yumurta olabilir belli mi olur. akıntına bak tatlımKızlar ovu testi pik yaptı. Dr yumurta solda dedi ama benim sağ tarafım ağırıyor ögleden beri. Şimdi kesildi ağrı. Çatladı mı ne![]()
Yahu abla gozlerim agridi surda guzel bi haber gelecek diye kiz catlatmissin milleti aha bende catladim yap su trsti hamilleikte islaklik vajinal oluyo ilk zamanlar veee bana sen hamilesin gibi geliyiiiii ayyy hadi insaAllah dayanamadim hepsini okuyamadim ama bana haber et mutlakaAh canım ya hem başım ağrıyor hemde midem bulanıyo. çıkaracam valla![]()
Cikmazmiiiiii ama cok degel ablaaaa yaa hemde ne horlama aklima geldikce catliyom gulmekten yavvvv video silinmis yoksam atardim size de azacukta siz guleridniz acayip komik ya net sorununu cozdummm eee ben geldimmm kimler ne alemde ne var ne yok hepsini okuyamadinhorlama bile var inanamazsan @Ecrin ensar bebek_elif e sor onda videosu bile var şimdi mis gibi hamile. ttalımın göbüş çıkmısmıdır acaba ?
Kiz ablammm seni de cok ozledim ama ne yazikki net sorunu yasadim neyseki bugun sorun cozuldu vee ben geldum ❤kızlar tekrar ısı ölçmeye başladım bugun sabah ilk ölçümümü yaptım . düşük gidiyormuşum. dpo 7 deyim bu arada
2. Si gerçekten hiç gebe demeyecegimiz bi tabloymuş.annemin bi arkadaşının gelini istanbula gelip tüp bebek yaptırmıştılar tutmamis çok Üzgünüm ya bana doktor randevularimi alırken çok yardımcı oluyordu çok dua etmiştim ona ben düşük yapınca çok uzulmustu.esinde ve kendinde hiç bir sorun çıkmadı şimdiye kadar herşeyleri güzel çıkıyo ama 6 yıldır hiç hamile bile kalamadı 2 de aşılması var negatifSöyle tablolar gördükçe bi huzur kaplıyor içimi![]()
Çok şükğr iyiyim cnm Sağol.elbet operasyondan dolayı ufak tefek şikayetler oluyor inşallah kısa sürede toparlarım.hadi sen de bat a yaklaşmışsın sizlerden güzel haberler bekliyoruzVeson nasıl oldun cnm ?
.Söyle tablolar gördükçe bi huzur kaplıyor içimi![]()
Can'ım ben de bugün aktara gittim hormon düzenleyici bir şey var mı diye bana maca (maka) kökü tavsiye etti. Hayıt otu tohumuyla falan karıştırdı, bal koydu, pekmez koydu, polen, arı sütü, propolis bir de ısırgan otu tohumu falan koydu bir macun hazırladı. İnternetten de okudum bu maca kökünü, hem erkeklerde sperm sayısını ve hareketliliğini 2 kata kadar artırıyormuş hem de kadınlarda hormonları düzenleyip cinsel isteği artıp bir de sağlıklı yumurtlamayı sağlıyormuş, adetleri düzene sokuyormuş. Ben de bunu kullanmaya başladım bugün bakalım faydası olacak mı ? :)Elcanki ye doktoru bi hap vermis cnm o cygno prova mi ne öyle bisey :)
Bu ikinci tablonun sahibi neden etkilenip de test yaptı çok merak ettim şuanSöyle tablolar gördükçe bi huzur kaplıyor içimi![]()
Cuma günü baktığında göremedi dr. Solda 2 tane vardı biri büyük biri küçük. Akıntım yok suan cnmcanım sağ da sonradan gelişmiş yumurta olabilir belli mi olur. akıntına bak tatlım
Leylosum saat 23.22 atesim 37.2 tatlım dün akşam da böyleydi sabah dusmustu bakalım yarın sabah ne olacakAh canım ya hem başım ağrıyor hemde midem bulanıyo. çıkaracam valla![]()