• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovu testi pik yaptı. Dr yumurta solda dedi ama benim sağ tarafım ağırıyor ögleden beri. Şimdi kesildi ağrı. Çatladı mı ne :KK76:

Eklentiler

• 20161105_213006.webp
    20161105_213006.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 49
Veson Veson Allah sabır versin sana da eşin ikinci işi konusunda, ilk evlendiğimiz sene benimki de heveslenmişti , ticarete girdi ben kaç kere sinir krizi geçirdiğimi hatırlamıyorum. neyse ki işleri kötü gitti de 1 senenin sonunda devretti dükkanı rahatladım.

Erkeklerin rahatlık kimsede yok ya :sinirli:

Ya çamaşır dışında bişey yapma bari yemeği de dışarıdan alsaydın keşke biraz yat dinlen artmasın kanaman canım ya.. biz kendimizi düşünmezsek kimsenin düşüneceği yok, dikkat et kendine...
Hiç deme cnm telefonuna bile ulaşılmıyor bazen.mesaj atıyorum artık ne zaman görürse.girdi bir kere kendisi de çok pişman ama yapacak da birşey yok.varımızı yoğumuzu verdik geri dönüş yok anlayacağın.ben de arada çıldırıyorum tartışıyoruz ama çok da üstüne de gitmek istemiyorum çok stres yaptı hasta falan olur diye geri çekiliyorum.

Ah canım ya hem başım ağrıyor hemde midem bulanıyo. çıkaracam valla :kusmuk:
Yahu abla gozlerim agridi surda guzel bi haber gelecek diye kiz catlatmissin milleti aha bende catladim yap su trsti hamilleikte islaklik vajinal oluyo ilk zamanlar veee bana sen hamilesin gibi geliyiiiii ayyy hadi insaAllah dayanamadim hepsini okuyamadim ama bana haber et mutlaka

horlama bile var inanamazsan @Ecrin ensar bebek_elif e sor onda videosu bile var şimdi mis gibi hamile. ttalımın göbüş çıkmısmıdır acaba ?
Cikmazmiiiiii ama cok degel ablaaaa yaa hemde ne horlama aklima geldikce catliyom gulmekten yavvvv video silinmis yoksam atardim size de azacukta siz guleridniz acayip komik ya net sorununu cozdummm eee ben geldimmm kimler ne alemde ne var ne yok hepsini okuyamadin

• Beğen
Reactions: iiz
Söyle tablolar gördükçe bi huzur kaplıyor içimi :KK49:

Eklentiler

• Screenshot_20161105-214652_1.webp
    Screenshot_20161105-214652_1.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20161105-214553_1.webp
    Screenshot_20161105-214553_1.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 55
Söyle tablolar gördükçe bi huzur kaplıyor içimi :KK49:
2. Si gerçekten hiç gebe demeyecegimiz bi tabloymuş.annemin bi arkadaşının gelini istanbula gelip tüp bebek yaptırmıştılar tutmamis çok Üzgünüm ya bana doktor randevularimi alırken çok yardımcı oluyordu çok dua etmiştim ona ben düşük yapınca çok uzulmustu.esinde ve kendinde hiç bir sorun çıkmadı şimdiye kadar herşeyleri güzel çıkıyo ama 6 yıldır hiç hamile bile kalamadı 2 de aşılması var negatif :(

Elcanki Elcanki ye doktoru bi hap vermis cnm o cygno prova mi ne öyle bisey :)
Can'ım ben de bugün aktara gittim hormon düzenleyici bir şey var mı diye bana maca (maka) kökü tavsiye etti. Hayıt otu tohumuyla falan karıştırdı, bal koydu, pekmez koydu, polen, arı sütü, propolis bir de ısırgan otu tohumu falan koydu bir macun hazırladı. İnternetten de okudum bu maca kökünü, hem erkeklerde sperm sayısını ve hareketliliğini 2 kata kadar artırıyormuş hem de kadınlarda hormonları düzenleyip cinsel isteği artıp bir de sağlıklı yumurtlamayı sağlıyormuş, adetleri düzene sokuyormuş. Ben de bunu kullanmaya başladım bugün bakalım faydası olacak mı ? :)

Back
X