git değiştir tatlım zor değil kiAhah masallah kiz iyi olmus bence kan vermisken bakilsin tabi.
Benim aile hekimi de degisse keske ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
git değiştir tatlım zor değil kiAhah masallah kiz iyi olmus bence kan vermisken bakilsin tabi.
Benim aile hekimi de degisse keske ya.
herşey gayet normal duruyo canım fsh ın düşmesi çok güzel olmuş açıkçası şuan sadece e2 biraz yüksek gibi ama hiç problem etme benim de 54 63 falan çıkıyodu okızlar bir de siz bakar mısınız hormon sonuclarıma. fsh 5 ay önce 12.24 tü
passionete
denizege34
LeYLa_21
elmol
tsefem28 X xDerinMavix
xpreiaZ
Salliala
Eki Görüntüle 1911854
ay eşimde yazıp duruyo nerden gittim ben bu sağlık ocağınaelmol valla çatladık burda
Bence de normal değerlerin canım, Fsh değişken birşey mi acaba diye bende düşünüyorum. benim 6 dan 8 e çıkmış gerçi pek olumlu bir değişiklik olmadı amakızlar bir de siz bakar mısınız hormon sonuclarıma. fsh 5 ay önce 12.24 tü
passionete
denizege34
LeYLa_21
elmol
tsefem28 X xDerinMavix
xpreiaZ
Salliala
Eki Görüntüle 1911854
git değiştir tatlım zor değil ki
kızlar bir de siz bakar mısınız hormon sonuclarıma. fsh 5 ay önce 12.24 tü
passionete
denizege34
LeYLa_21
elmol
tsefem28 X xDerinMavix
xpreiaZ
Salliala
Eki Görüntüle 1911854
Netten bakıyorsun demi? hala çıkmamış mı yaaay eşimde yazıp duruyo nerden gittim ben bu sağlık ocağınaçatladık valla
kızlar bir de siz bakar mısınız hormon sonuclarıma. fsh 5 ay önce 12.24 tü
passionete
denizege34
LeYLa_21
elmol
tsefem28 X xDerinMavix
Bence de normal değerlerin canım, Fsh değişken birşey mi acaba diye bende düşünüyorum. benim 6 dan 8 e çıkmış gerçi pek olumlu bir değişiklik olmadı ama![]()
Bağlı olman şart değil canım, istediğin aile hekimi kimse ona gidip ben aile hekimliğimi değiştirmek istiyorum de. eğer nufusları çok fazla değilse değiştirirler.Bagli oldugum saglik ocaginda baska secenek yok canim.
Bağlı olman şart değil canım, istediğin aile hekimi kimse ona gidip ben aile hekimliğimi değiştirmek istiyorum de. eğer nufusları çok fazla değilse değiştirirler.
İstanbulda mı yaşıyorsun sen? genelde İstanbul'daki aile hekimlerinin hasta sayısı çok fazla olduğu için onlar değiştirmiyor hasta almak istemiyor ama küçük yerlerde nufus az olduğu için sorun çıkmıyor
Yok önemsemiyorum canım , kurcaladıkça bişeyler çıkmasına alıştım zatençok önemseme cnm ultrason görüntüsü önemli. senin iyidi diye hatırlıyorum..
Yok önemsemiyorum canım , kurcaladıkça bişeyler çıkmasına alıştım zatenorda bir zararsız dermoid kistim var , bir dahakine onu almamız lazım diyecekler diye korkuyla bekliyorum sadece.
Kızlar ben deli gibi rüya görmeye devam ediyorum. estrofem kullanan arkadaşlar sizde olmuş muydu hiç böyle bir etkisi ? deli gibi rüya görüyorum ya![]()
evet canım takip ediyorum çıkmadı bi türlü hastane iki sokak aşağısında araştırma oraya gidiyo kanlarNetten bakıyorsun demi? hala çıkmamış mı yaauzak bir yere mi götürüyorlar kanları acaba? bizim burda 1 en geç 2 de çıkmış oluyor sonuçlar ama hastane yakında. hastanede çalışılıyor kanlar. Ay neyse geç olsun da güç olmasın
Bu arada sen evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı kanda baktırcam dediysen kalan tahlillerini de o yüzden istemiş olabilirler. hamilelerin sağlık ocağına kaydı yapılıyor ya bütün testler bakılıyor.
sağlık ocagında başka doktor secme değiştirme hakkın var. saglık ocagı kalsın doktorunu değiştir canımcım sen bu sağlık ocagını ciddi sıkıntı yaptın. değiştimek için şimdiki doktoruna gitmeyeceksın baska bır doktırun gır odasına benım doktrum olarak siz kaydeder mıısnız dediğinde o kendi blgisayarından senı kendı ustune kaydetmıs oluyor.Bagli oldugum saglik ocaginda baska secenek yok canim.
sağlık ocagında başka doktor secme değiştirme hakkın var. saglık ocagı kalsın doktorunu değiştir canımcım sen bu sağlık ocagını ciddi sıkıntı yaptın. değiştimek için şimdiki doktoruna gitmeyeceksın baska bır doktırun gır odasına benım doktrum olarak siz kaydeder mıısnız dediğinde o kendi blgisayarından senı kendı ustune kaydetmıs oluyor.