- 5 Mayıs 2013
- 33.910
- 41.591
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
be arada aklıma geldıkce cay nıyetıne testere dişli aslan pençesi içmiştim bundna 2-3 ay önce bir de gecen ay 15 gun falan çörek otu çiğnedim minik minik gel git çiğnedim onu da çok sistemli kulanmadım gunde en fazla 2-3 çay kaşıgı hatta bazen 1 çay kaşıgı zor çiğnedim. homonları dengeliyor .Bence de normal değerlerin canım, Fsh değişken birşey mi acaba diye bende düşünüyorum. benim 6 dan 8 e çıkmış gerçi pek olumlu bir değişiklik olmadı ama![]()
tek doktor mu var ? nasıl başka seçenek olmazTatlim onu diyorum ya bagli oldugum saglik ocaginda baska secenek yok. Baska saglik ocagina da gecilmiyor diye biliyorum.
ay yok çıkmadı kör olasıca sonuçlar sürekli yeniliyorum sayfayı arada işimi yapmaya çalışıyorum hep yanlış yapıcamelmol olduk meraktan cikmadi mi daha kiz?
cevaplayan bütün kızlara teşekkür ederim.Bence de normal değerlerin canım, Fsh değişken birşey mi acaba diye bende düşünüyorum. benim 6 dan 8 e çıkmış gerçi pek olumlu bir değişiklik olmadı ama![]()
Ay kızlar daha önce verdiğim bi teste baktım onaylanma saati 06:08 yazıyo yaaay o kadar mı geç çıkmştı ay ben 3 4 gibi çıkmıştı diye hatırlıyodum
![]()
ay valla şok oldum iki sokak aşağıda büyük de bi sağlık ocağı hizmet nasıl yavaşmış meğersemay yok artık
neyse canım strese girme eninde sonunda çıkacak o sonuç. geç olsun güzel olsun boşver artık.. arada bakarsın tabi yine de
![]()
canım çıkmadığına emin misin ben de dün çıkmadı sandım dogru yere basmamışım ekranın ılk goruntsu geldı beklıyrum öyle söyle bır baktım tamam yazıyor bır de tıkladım sonuc ekranı açıldıay yok çıkmadı kör olasıca sonuçlar sürekli yeniliyorum sayfayı arada işimi yapmaya çalışıyorum hep yanlış yapıcam![]()
yok canım ekran doğru zaten sistem araştırma hastanesinin sistemi sonuçta aynı şekilde çıkıyor hala sonuç bekleniyor diyorcanım çıkmadığına emin misin ben de dün çıkmadı sandım dogru yere basmamışım ekranın ılk goruntsu geldı beklıyrum öyle söyle bır baktım tamam yazıyor bır de tıkladım sonuc ekranı açıldı
Ay okuldan cikar cikmaz baktm. çıkmıştır coktan dedim. neyse gec olsun güç olmasın. sonuc onemliyok canım ekran doğru zaten sistem araştırma hastanesinin sistemi sonuçta aynı şekilde çıkıyor hala sonuç bekleniyor diyor
Kızlar dr bana estrofem yerine climara forte diye bir bant verdi. Daha önce kullanan oldu mu?
yeni bir hastanede bir doktora gittim dün . infertilite doktoruna. hormonlara baktı sonuclara yarın bakacak bir de ahm testı ıcın kan verdım 15 gün sonra cıkıyormuş. önümüzdeki ay d arahim filmi için sevketti doktor henüz tarıh alamadım diğer adetın 1 gunu tarıh vereceklermiş.iiz canim bana normal geldi degerler. sen tedavi dusunuyor musun? nasil bir yol izleyeceksin
Şifa olsun canım bizde yapalım duaları inşallah vesile olurBugün bi hocaya gittim kızlar bana bitkisel tarif ve okumaklık bişeyler verdi
Hayıt tohumu
Nar kabuğu
Aslan pencesi
Dağ kekiği
Bunlari karıştırıp günde 1 kere 1 tatlı kaşığı 1 bardak sıcak suda demleyip iç dedi gebe kalana kadar devam et dedi
Saffat süresi 100. Ayet
Enbiya süresi 89. Ayet ezan bitimindeoku dua et
Meryem süresi cuma aksamlari oku hacet namazı kılıp dua et
Keyf süresi 84 85 ve 92. Ayet günde 41 kere 41 gün oku allahım hayırlı evlat olmasına sebebiyet ver.allahim evladım olmasına engel olan herseyin gitmesine sebebiyet ver allahım duamin kabulüne sebebiyet ver diye dua et.
Bide gebe kalınca hergün yunus a.s mın duasını günde 99 kere oku dedi
saat 5 i geçti çıkmadı mı acabaay eşimde yazıp duruyo nerden gittim ben bu sağlık ocağınaçatladık valla
Canım hayırlı olsun ins bu dru vesile kılar Rabbim.sana tavsiyem rahim filmi cekilmeden aşılama yaptırma.tüplerde tıkanıklık varsa boşuna hormon kullandıgınla kalırsın.inş hersey yolunda gideryeni bir hastanede bir doktora gittim dün . infertilite doktoruna. hormonlara baktı sonuclara yarın bakacak bir de ahm testı ıcın kan verdım 15 gün sonra cıkıyormuş. önümüzdeki ay d arahim filmi için sevketti doktor henüz tarıh alamadım diğer adetın 1 gunu tarıh vereceklermiş.
yarın gidince süreç belli olacak sanırım. dün alttanda muayene ettı ama ben nedense sormadım yumurta var mı dıye yarında muayene eder mı bılmıyorum. eğer aşılama hemen yapıyorlarsa hemen deneyelım bosuna beklemeyelım demeyı düşünüyorum. bilmiyorum neşer olacak. 1 kere klomen kulanmıstım ama çatlatma iğnesi iin bile sen bilirsin dedi doktor o kaar alakasız bir adamdı şu ana kadar kendı çabam dışında hiç bir tedavi sürecine başlamadım. sanırım amh çıksın o zaman netleşirim ben de
Ben hormon testlerinden pek anlamıyorum o yuzden yorum yapamadim yalnız asilamayi rahim filmini gormeden yapmıyorlar diye biliyorum benim doktor kesinlikle yapamam demiştiyeni bir hastanede bir doktora gittim dün . infertilite doktoruna. hormonlara baktı sonuclara yarın bakacak bir de ahm testı ıcın kan verdım 15 gün sonra cıkıyormuş. önümüzdeki ay d arahim filmi için sevketti doktor henüz tarıh alamadım diğer adetın 1 gunu tarıh vereceklermiş.
yarın gidince süreç belli olacak sanırım. dün alttanda muayene ettı ama ben nedense sormadım yumurta var mı dıye yarında muayene eder mı bılmıyorum. eğer aşılama hemen yapıyorlarsa hemen deneyelım bosuna beklemeyelım demeyı düşünüyorum. bilmiyorum neşer olacak. 1 kere klomen kulanmıstım ama çatlatma iğnesi iin bile sen bilirsin dedi doktor o kaar alakasız bir adamdı şu ana kadar kendı çabam dışında hiç bir tedavi sürecine başlamadım. sanırım amh çıksın o zaman netleşirim ben de
haklısın hiç düşünmemiştim onu . şimdilik bir fikir zaten aşılama bakalım doktorum ne diyecekCanım hayırlı olsun ins bu dru vesile kılar Rabbim.sana tavsiyem rahim filmi cekilmeden aşılama yaptırma.tüplerde tıkanıklık varsa boşuna hormon kullandıgınla kalırsın.inş hersey yolunda gider