- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
canim detayli olarak bi anlatsana siz ne kadar zamandir istiyorsunuz sorun ne hangi tedaviler uyglandi?Dogru yaaa kossskoca ay var önümde sagol canimcim :*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim detayli olarak bi anlatsana siz ne kadar zamandir istiyorsunuz sorun ne hangi tedaviler uyglandi?Dogru yaaa kossskoca ay var önümde sagol canimcim :*
Evet canm klomen rahmin kalınlaşmasını engelliyormuş zaten o yüzden bundan önceki doktor klomen kullanma normal dene dedi. estrofem aklına gelmedi niyeyse![]()
kizlar ben 3 sefer kullandim klomeni rahimde incelme olmadi sanirim6 aydan fazla kullanilinca öyle bi etkisi oluyoralalal daha neler duycambi yeri düzeltelim derken öbür taraf bozuluo yumurtlamayı sağlayakım die klomen içiyoruz rahim incelio o düzelsin diye estrofem onunda bozduğu bişey var mı acep
4 kere kullandım ikisinde hamilelik öldü ılk kullandigimda iğneden sonra taş düşünmüştüm onu saymıyorum dedi doktorum :)sen kac kere klomen kullanmistin cnm?
bana da at bakem:))))Özelden attım siteyi soran herkeseama dediğim gibi gelmesi 1-1,5 ay sürüyor. önemli bir dip not
masallah masallah demekki gercekten senin tek sorunun yumurta gelişimi onu klomenle çözünce bebisler geliyor4 kere kullandım ikisinde hamilelik öldü ılk kullandigimda iğneden sonra taş düşünmüştüm onu saymıyorum dedi doktorum :)
Valla iyi dogurganmisim aslında yumurta oldu mu affetmiyorummasallah masallah demekki gercekten senin tek sorunun yumurta gelişimi onu klomenle çözünce bebisler geliyor![]()
zaten 6 ay sınır diil mi 6 aydan fazla kullanılmaz diye biliyorum ben elmolünde 4. klomenşydi bu aradakizlar ben 3 sefer kullandim klomeni rahimde incelme olmadi sanirim6 aydan fazla kullanilinca öyle bi etkisi oluyor
Canim aklıma şimdi geldi hemen kuranın içine koyduğun Muska nı tak canım belki unutmuşsun diye hatirlatmak istedimKızlar bu arada teyzem hayatında hiç korunmamis çocuk isteyince bi ilaç kullanıyormuş hamile kalıyormuş annem dedi annem de bekar olduğu için hep bakmış yardım etmiş çocuklara teyzem çok yaşlı olmasa hatırlar söylerdi muhtemelen klomen gibi bişeydir onunda diye düşünüyorum eskiden de var mıydı ki böyle ilaçlar diye düşündüm
Az önce güzel bi duş aldım sonra taktım canım artık banyoda bile cikarmicakmisim :))) Sağol unutmamışsın akşam sormuştum kızlara da hemen taksam mı diye kanda da kesinlessin istedimCanim aklıma şimdi geldi hemen kuranın içine koyduğun Muska nı tak canım belki unutmuşsun diye hatirlatmak istedim
pko sendd yumurtlama sıkıntısı yaratuo dmeke ki yumurtlamayı düzeltince başka problemin yok çok şükür hamile kalabiliosun belki teyzeninde öyle bişeydirKızlar bu arada teyzem hayatında hiç korunmamis çocuk isteyince bi ilaç kullanıyormuş hamile kalıyormuş annem dedi annem de bekar olduğu için hep bakmış yardım etmiş çocuklara teyzem çok yaşlı olmasa hatırlar söylerdi muhtemelen klomen gibi bişeydir onunda diye düşünüyorum eskiden de var mıydı ki böyle ilaçlar diye düşündüm
ayy noldu izlemiyorum bn ama merak ettm şimdiAyyy anne dizisinde noldu yaaainanmıyorum yaaaa...
Nolduu ben de merak ettim bakayy noldu izlemiyorum bn ama merak ettm şimdi
Ne oldu benimki kumandayı kaptı eşkiya lı hükümdarlı bir dizi var onu izliyor kurtlar vadisi bitti bu çıktı BaşımaAyyy anne dizisinde noldu yaaainanmıyorum yaaaa...
ayy noldu izlemiyorum bn ama merak ettm şimdi
Nolduu ben de merak ettim bak
Ne oldu benimki kumandayı kaptı eşkiya lı hükümdarlı bir dizi var onu izliyor kurtlar vadisi bitti bu çıktı Başıma
Bu sahne zaten reklamlarda da vardı..Meleğin öz annesi Zeynep öğretmeni aradı , kızın defterini bulmuştu ya içinde öğretmeninin adı yazıyordu en sevdiği şeyler defterinde. işte senin adın niye yazıyor benimki niye yazmıyor diye bağırdı çağırdı buluştuklarında. sonra garsonlar dışarı attı öz anneyi. öz anne tlf la Zeynep öğretmeni aramaya devam etti cevap vermedi Zeynep. sonra Zeynep yokken tlf çaldı veeee melek açtı alo alo alo dedi , öz anne dondu kaldı "melek?" dedi. melek de "anne..." dedi ve orda bitti...
Ust uste kullanımlarda döl yatağını inceltiğini demişti bana da doktor 3 trn sonra famera ve estrofem kullanırız diyorduaaaa klomen rahmi mi inceltio neden ki inceltiomu yumurtlamayı öne çektiği için rahmin kalınlaşmasına vakit mi kalmıo bnde içiyorum bu ay estrofem bi hafta iç bırak dedi bana
Benim annem de ilaçla hamile kalmış ablama da bana da bende aynı ilaç olduğunu düşünüyorumKızlar bu arada teyzem hayatında hiç korunmamis çocuk isteyince bi ilaç kullanıyormuş hamile kalıyormuş annem dedi annem de bekar olduğu için hep bakmış yardım etmiş çocuklara teyzem çok yaşlı olmasa hatırlar söylerdi muhtemelen klomen gibi bişeydir onunda diye düşünüyorum eskiden de var mıydı ki böyle ilaçlar diye düşündüm