• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canm klomen rahmin kalınlaşmasını engelliyormuş zaten o yüzden bundan önceki doktor klomen kullanma normal dene dedi. estrofem aklına gelmedi niyeyse :KK20:

alalal daha neler duycam :KK70: bi yeri düzeltelim derken öbür taraf bozuluo yumurtlamayı sağlayakım die klomen içiyoruz rahim incelio o düzelsin diye estrofem onunda bozduğu bişey var mı acep
kizlar ben 3 sefer kullandim klomeni rahimde incelme olmadi sanirim6 aydan fazla kullanilinca öyle bi etkisi oluyor

masallah masallah demekki gercekten senin tek sorunun yumurta gelişimi onu klomenle çözünce bebisler geliyor :KK66:
Valla iyi dogurganmisim aslında yumurta oldu mu affetmiyorum :D şaka bi yana çok şükür Rabbim e nasip oldu kucağıma da almak nasip olsun

Kızlar bu arada teyzem hayatında hiç korunmamis çocuk isteyince bi ilaç kullanıyormuş hamile kalıyormuş annem dedi annem de bekar olduğu için hep bakmış yardım etmiş çocuklara teyzem çok yaşlı olmasa hatırlar söylerdi muhtemelen klomen gibi bişeydir onunda diye düşünüyorum eskiden de var mıydı ki böyle ilaçlar diye düşündüm

Kızlar bu arada teyzem hayatında hiç korunmamis çocuk isteyince bi ilaç kullanıyormuş hamile kalıyormuş annem dedi annem de bekar olduğu için hep bakmış yardım etmiş çocuklara teyzem çok yaşlı olmasa hatırlar söylerdi muhtemelen klomen gibi bişeydir onunda diye düşünüyorum eskiden de var mıydı ki böyle ilaçlar diye düşündüm
Canim aklıma şimdi geldi hemen kuranın içine koyduğun Muska nı tak canım belki unutmuşsun diye hatirlatmak istedim

Canim aklıma şimdi geldi hemen kuranın içine koyduğun Muska nı tak canım belki unutmuşsun diye hatirlatmak istedim
Az önce güzel bi duş aldım sonra taktım canım artık banyoda bile cikarmicakmisim :))) Sağol unutmamışsın akşam sormuştum kızlara da hemen taksam mı diye kanda da kesinlessin istedim

pko sendd yumurtlama sıkıntısı yaratuo dmeke ki yumurtlamayı düzeltince başka problemin yok çok şükür hamile kalabiliosun belki teyzeninde öyle bişeydir

ayy noldu izlemiyorum bn ama merak ettm şimdi

Nolduu ben de merak ettim bak

Ne oldu benimki kumandayı kaptı eşkiya lı hükümdarlı bir dizi var onu izliyor kurtlar vadisi bitti bu çıktı Başıma

Meleğin öz annesi Zeynep öğretmeni aradı , kızın defterini bulmuştu ya içinde öğretmeninin adı yazıyordu en sevdiği şeyler defterinde. işte senin adın niye yazıyor benimki niye yazmıyor diye bağırdı çağırdı buluştuklarında. sonra garsonlar dışarı attı öz anneyi. öz anne tlf la Zeynep öğretmeni aramaya devam etti cevap vermedi Zeynep. sonra Zeynep yokken tlf çaldı veeee melek açtı alo alo alo dedi , öz anne dondu kaldı "melek?" dedi. melek de "anne..." dedi ve orda bitti...

Meleğin öz annesi Zeynep öğretmeni aradı , kızın defterini bulmuştu ya içinde öğretmeninin adı yazıyordu en sevdiği şeyler defterinde. işte senin adın niye yazıyor benimki niye yazmıyor diye bağırdı çağırdı buluştuklarında. sonra garsonlar dışarı attı öz anneyi. öz anne tlf la Zeynep öğretmeni aramaya devam etti cevap vermedi Zeynep. sonra Zeynep yokken tlf çaldı veeee melek açtı alo alo alo dedi , öz anne dondu kaldı "melek?" dedi. melek de "anne..." dedi ve orda bitti...
Bu sahne zaten reklamlarda da vardı..

aaaa klomen rahmi mi inceltio neden ki inceltiomu yumurtlamayı öne çektiği için rahmin kalınlaşmasına vakit mi kalmıo bnde içiyorum bu ay estrofem bi hafta iç bırak dedi bana
Ust uste kullanımlarda döl yatağını inceltiğini demişti bana da doktor 3 trn sonra famera ve estrofem kullanırız diyordu

Ben
Benim annem de ilaçla hamile kalmış ablama da bana da bende aynı ilaç olduğunu düşünüyorum ;) zaten benim de genetik pko büyük ihtimalle kardeşimde de var çünkü.

Kızlar ben kötüyüm ya toparlanamiyorum bir turlu kafamdan nasıl aticam adet olunca bida ateş felan olcmicem dedim ama şimdi kararsizim birde önceden 10 gün süren adetim son 2 aydır 6 günde bitiyor neredeyse femera dan sonra oldu bu kısalma ve 2 gundur yum akıntısı var bende ama ilk günler koca koca parçalar attım çok yoğun adetim oldu bu ay nasıl bir yol izlemeliyim saskinim ve ayın 23 ü oğlumun doğum günü bi kadın 6 senede hiç mi hamile kalmaz ya dusuk de olsa bazen aklımı kaybedecek derecede oluyorum

Back
X