Ateşimin kalbi durdu sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateşimin kalbi durdu sanırım
nasıl geçti ,Evet canım oldum 1 hafta oluyor
bazilari yapiyor cnm saglik ocagina sorman lazim. tüp bebegi nerde yaptirmaya karar verdin?arkadaşlar bende tüp bebeğe giden yolda tedaviye başladım rahim filmini ve hormonlarımı tekrarlamamı söylediler hormon tahlilini sağlık ocağı yapıyormu? yaptıranlar vardı sanki?
Bana cok klomen vermedi canim ben hapsiz adet olamam kesinlikle tarlusal verdi gonalf menogon falan kullandim sonrada progestan aldimsen kac kere klomen kullanmistin cnm?
devlet hastanesinde yapılcak canm ege üniversitesi izmirbazilari yapiyor cnm saglik ocagina sorman lazim. tüp bebegi nerde yaptirmaya karar verdin?
Hayirli olsun canim tedavin bebisini getirsin insallahdevlet hastanesinde yapılcak canm ege üniversitesi izmir
Burda iş arkadaşım hamile iken 3 çıkmış progesteron ve kadın doğumcu normal demiş başlamamış progesteron ! kadın düşük yaptı... değerleri de 400 den 5 gün sonra 600 olmuş kadın doğumcu ona bile normal demişDoktoruna gidince onu da baktır istersen bana burda gittiğim doktor pozitif gördüğün gibi progestan a baslayacaksin dedi önlem için
Evet operatif oldu. Rahim genişletildi ,üstten basıklık varmış onu düzeltmiş. çok rahat geçti çok şükür hiç bir sıkıntı yok şimdilik. 2 hafta sonra kontrolüm var. İnşallah o zaman da herşey yolunda çıkarnasıl geçti ,
operatif değil mi?
Ameliyathane de yapıldı değil mi ? Laparoskopi öneren oldu mu hiç sana ? Narkozdan uyanırken nerdeydin ? Uyandığında ağrın çok oldu muEvet operatif oldu. Rahim genişletildi ,üstten basıklık varmış onu düzeltmiş. çok rahat geçti çok şükür hiç bir sıkıntı yok şimdilik. 2 hafta sonra kontrolüm var. İnşallah o zaman da herşey yolunda çıkar
Normal ama Alışık olmayınca ilginç geldi:))Ateşimin kalbi durdu sanırımniye böyle bende anlamadım normalmi şimdi bu şekilde olması
Büyük gün yaklaşıyor:)Bugünkü rüyamda hamilelik testim pozitif çıktı. ama sonra gerçek hayatta henüz yumurtlamadığım aklıma geldi rüyamda. pozitif olan ovu testi imiş meğer diye düzelttim.
Ovu takibi olunca rüyamda bile çıkıyor etkisi
Ama ovu testi yaptım bugün koyulaşmış baya sanki. 1-2 güne pik olur gibi
Eki Görüntüle 1912457
Bu da dünkü ovu testi
Eki Görüntüle 1912459
Daha önce kürtaj oldun mu ? kürtajla tamamen aynı idi herşey. uyandığında adet ağrısı gibi biraz şiddetli bir ağrı oluyor. iğne yaptırdım ben hemen ama Veson iğneye bile ihtiyaç duymamış.Ameliyathane de yapıldı değil mi ? Laparoskopi öneren oldu mu hiç sana ? Narkozdan uyanırken nerdeydin ? Uyandığında ağrın çok oldu mu
Ya maşallah eşim bu ay pek çalışkan yaaBüyük gün yaklaşıyor:)
kürtaj oldum ama beni doğum odasında kürtaaj etti dr, doğumhane içinde, ameliyathane de değil, bi de onda narkoz değil de sedasyon verdiler, senin kesin narkozdu değil mi?Daha önce kürtaj oldun mu ? kürtajla tamamen aynı idi herşey. uyandığında adet ağrısı gibi biraz şiddetli bir ağrı oluyor. iğne yaptırdım ben hemen ama Veson iğneye bile ihtiyaç duymamış.
Ameliyathanede yapıldı. uyandığımda da ameliyathanede idim , orayı zaten hayal meyal hatırlıyorum. kendime tam geldiğimde odaya gelmiştim işte. sonra da bikaç saat uyudum hemen. uyandığımda herşey geçmişti ne bir ağrı ne bir sızı. sadece kanama vardı. kanama da sadece 2 gün sürdü.
Laparoskopi öneren olmadı. laparoskopi daha farklıdır ama çünkü karından giriliyor dikiş oluyor laparoskopide ufak da olsa. histereskopi alttan girildiği için dikiş falan yok , Kürtajdan farksız bir işlem
maşallah, benm eşim de takviye ilaç aldı dr kontrolünde iyi geldi , ama ameliyat olmadan hamile kalabirimiyim bilmiyorumYa maşallah eşim bu ay pek çalışkan yaadün test negatif ti eşime artık ateşi de testi de söylemiyorum o da sormuyor. çalışma için geldi sırf test negatif diye geçiştirdim. bugünleri de mi görecektim
çok şükür maşallah
![]()
çok sağol canım inşallah sağlıkla devam eder darısı başınıza olsun inşallahelmol kan testiyle de onaylanmışş :) bundan sonra her şey çok güzel olsun inşallah.. değerin kat kat artsın, tek derdin bulantılar olsun:))