• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm ShinSeGi ShinSeGi soledi sağolsun.olmuyor diye.ama dotor nasıl bilmez ona sastim.esin proxeed kullanıyorum benimki kullanıyor akşama sana eşimin sonuçlarını gönderim cnm bi bakar mısın dogal yolla bebeğimiz olmazms aşılama yada tüp sartmis.ileri hareketlilik %6 diye dedi
Canım gönder ama ben çoktandır bakmıyorum sperm değerlerine. çok çok ben de sana eşiminkini atarım kıyaslarız bir.

Ama mesela biz en son olarak eşimin değerlerinin süper olduğunu düşünüyorduk histereskopiyi yapan kadın doğumcu eşimin değerlerine "o kadar da kötü değil " dedi:KK57: işte onun peşine proxeed aldım hemen , içsin boş durmasın:KK48:

Ben kendiliğinden olur diye 3 sene bekledim canım. artık eşimin de benim de değerlerim süper ötesi de çıksa aşılama tüp vs denemek istiyorum. Değerlerimiz iyi bir sorun yok ama bebek olmuyor. birşeyler gözden kaçıyor demekki...

Canım gönder ama ben çoktandır bakmıyorum sperm değerlerine. çok çok ben de sana eşiminkini atarım kıyaslarız bir.

Ama mesela biz en son olarak eşimin değerlerinin süper olduğunu düşünüyorduk histereskopiyi yapan kadın doğumcu eşimin değerlerine "o kadar da kötü değil " dedi:KK57: işte onun peşine proxeed aldım hemen , içsin boş durmasın:KK48:

Ben kendiliğinden olur diye 3 sene bekledim canım. artık eşimin de benim de değerlerim süper ötesi de çıksa aşılama tüp vs denemek istiyorum. Değerlerimiz iyi bir sorun yok ama bebek olmuyor. birşeyler gözden kaçıyor demekki...

İki aşılama arka araya iki ay yapiolar mi acaba

Eki Görüntüle 1912521 Kızlar hatırlarsanız prolaktinim yüksek çıkmıştı Dr bana ilaç vermişti ama ben ilaç yerine bitkisel bir karışım almıştım aktardan. Bu ay da tahlil yaptırdım değişme var mı diye ve prolaktin düşmüş :)

Canim onceki degerin kacti? Hala dusmus sayilmaz ust sinira yakin. Karisima devam et ne kullandiysan. Ama ovuden sonra kullanmamani oneririm. Biliyorsun bitkiler hamilelikte zararli oluyor.

Kizlarrrrrr selam kontrolden geliyorum bir tanecik sağda 14 mm yumurtam var başkada yok sanırım :KK43: cuma yine kontrol var ve ignesiz aşılama ileride tüp bebek için destek olmuyor diye duydum dogrumu diye sorduğumda bilmiyorum dedi :KK43: doktor adam bilmez mi hiç ya ne tuhaf.klomen kullandım catlaa iğnesi ne zaman olmalıyım hiç bahsetmedi ya yine bulamadım galiba iyi doktor :KK43:
elmol elmol hayırlısı olsun cnm sağlıkla al inş kucağına.
canim catlatma ignesini genelde yumurta 18mm-20 mm civari olunca veriyorlar.doktorun raporlu tüp bebek yapmiyorsa sartlari bilmiyor olabilir, gerci bence her doktor bunlari aratirip öğrenmeli bilmeli ki hastayi yanlış yönlendirmesin.. mesela bende ilk igneli aşılama yaptirdigimda buna dair bi belge almamistim ilerde tüp bebek icin lazim oldugunu bilmiyordum yaptirdigim hastanede kapandi zar zor ulaştım belgelere. doktor o zaman söyleseydi ilerde lazim olabilir belgelerini al diye 1 sene sonra o kadar ugrasmazdim

ShinSeGi ShinSeGi biliyor o konuyu detaylı. olmuyor demişti sanki. yumurta için üzülme canım bize 1 tane lazım zaten. sağlıkla döllensin inşallah
evet cnm asilamalarin igneli yapilmis olmasi gerekiyormus hatta rapor alirken ekiprizimde özellikle baktilar iğne kullanilmis mi diye. arkadsa söyledim ben zaten

Evet cnm ShinSeGi ShinSeGi soledi sağolsun.olmuyor diye.ama dotor nasıl bilmez ona sastim.esin proxeed kullanıyorum benimki kullanıyor akşama sana eşimin sonuçlarını gönderim cnm bi bakar mısın dogal yolla bebeğimiz olmazms aşılama yada tüp sartmis.ileri hareketlilik %6 diye dedi
canim doktorun infertilite uzmani mi degilse sen kesinlikle bi infertilite doktoruna git ona danış

İki aşılama arka araya iki ay yapiolar mi acaba
eğer ilk aşılama sonucu kist filan olusmazsa rahim de bi sorun olmazsa doktorunda uygun görürse yaparlar cnm. her doktorun tarzi farklı. ama belki ilk aşılama tutar hemen 2. aşılamaya şartlama kendini ;) ben cok yaptim bu hatalari sen yapma ;)

canim catlatma ignesini genelde yumurta 18mm-20 mm civari olunca veriyorlar.doktorun raporlu tüp bebek yapmiyorsa sartlari bilmiyor olabilir, gerci bence her doktor bunlari aratirip öğrenmeli bilmeli ki hastayi yanlış yönlendirmesin.. mesela bende ilk igneli aşılama yaptirdigimda buna dair bi belge almamistim ilerde tüp bebek icin lazim oldugunu bilmiyordum yaptirdigim hastanede kapandi zar zor ulaştım belgelere. doktor o zaman söyleseydi ilerde lazim olabilir belgelerini al diye 1 sene sonra o kadar ugrasmazdim
Cnm aşılama zamanında rahim filmi gibi bişi istenmiyor değil mi?
tüp bebekte şart mı rahim filmi?ben korkuyorum ya herşeyden...

• Beğen
Reactions: iiz
eğer ilk aşılama sonucu kist filan olusmazsa rahim de bi sorun olmazsa doktorunda uygun görürse yaparlar cnm. her doktorun tarzi farklı. ama belki ilk aşılama tutar hemen 2. aşılamaya şartlama kendini :KK66: ben cok yaptim bu hatalari sen yapma :KK66:
şartlamıyorum cnm ama iğneli istememde haklı değilmiyim zaten zar zor yapıyorum birşeyleri :(
yaşım 28 oldu aileler sorup duruyor :(
patrondan izinler zor
yıllık izinlerimi kullancam haftaya yumurta takibine devam edicez diye ...

Ne güzel ..büyük ihtimal dostinex vermiştir.. dostinex sadece prolaktin değil ama aynı zamanda diğer hormonları da düzene sokuyor demişti doktorum..ki öylede olmuştu tsh değerimde düzelmişti..pko vrdı yumurtlamayı düzene soktu..adet düzensizliğim 45 iken 28 günde olmaya başladım ..dostinex korkulacak bir ilaç olmadığını ; tüp bebek tedavisinde bile kullandığımız bir ilaç demişti
Yaa bak bunu bilmiyordum yani diğer hormonları da düzenlediğini, bugün Dr bana fsh ve lh birbirine yakın 1/3 oranında olması gerekiyor dedi bunu da düzenlememiz Lazım dedi. Dostinex içseydim belki düzelirdi.

Canim onceki degerin kacti? Hala dusmus sayilmaz ust sinira yakin. Karisima devam et ne kullandiysan. Ama ovuden sonra kullanmamani oneririm. Biliyorsun bitkiler hamilelikte zararli oluyor.
Geçen ayki değerim 32 idi canım 23 e düşmüş. Haklısın ovulasyondan sonra kullanmıyım ben en iyisi, hiç aklıma gelmemişti bu.

Yaa bak bunu bilmiyordum yani diğer hormonları da düzenlediğini, bugün Dr bana fsh ve lh birbirine yakın 1/3 oranında olması gerekiyor dedi bunu da düzenlememiz Lazım dedi. Dostinex içseydim belki düzelirdi.
fsh ile lh birbirine yakın olmalı cnm .
bizim uzak olduğu için sıkıntı diyorlar
anlamadım gerçekten :(

Kizlarrrrrr selam kontrolden geliyorum bir tanecik sağda 14 mm yumurtam var başkada yok sanırım :KK43: cuma yine kontrol var ve ignesiz aşılama ileride tüp bebek için destek olmuyor diye duydum dogrumu diye sorduğumda bilmiyorum dedi :KK43: doktor adam bilmez mi hiç ya ne tuhaf.klomen kullandım catlaa iğnesi ne zaman olmalıyım hiç bahsetmedi ya yine bulamadım galiba iyi doktor :KK43:
elmol elmol hayırlısı olsun cnm sağlıkla al inş kucağına.
evt kızlar iğnesiz aşılamanın tüp bebek raporunda işe yaramadığını söylemişti kaçıncı gün 14mm canım bnm geçen ay 13. gün 13mm idi mesela bu ay inofolic içtim 13. gün 18mm 17 mm 15 mm 3 tane yumurta oluşmuş seni bida kontrole gittiğinde kaç mm olmuş diye bakıp rahim kalınlığını ölçüp oluşan yumurtanın bpyutuna göre şu gün iğne vurdur der

Back
X