• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ayki değerim 32 idi canım 23 e düşmüş. Haklısın ovulasyondan sonra kullanmıyım ben en iyisi, hiç aklıma gelmemişti bu.
32'ye gore epey dusmus. Insallah daha da duser canim.
Ben de bir ara yumurtlamaya yardimci oldugu icin adacayi iciyordum. Ama adette baslayip ovuye kadar icip birakiyordum.

evt kızlar iğnesiz aşılamanın tüp bebek raporunda işe yaramadığını söylemişti kaçıncı gün 14mm canım bnm geçen ay 13. gün 13mm idi mesela bu ay inofolic içtim 13. gün 18mm 17 mm 15 mm 3 tane yumurta oluşmuş seni bida kontrole gittiğinde kaç mm olmuş diye bakıp rahim kalınlığını ölçüp oluşan yumurtanın bpyutuna göre şu gün iğne vurdur der
senin maşallh bu ay çok iyimiş cnm
bebiş olsunlar inşşş

Canım gönder ama ben çoktandır bakmıyorum sperm değerlerine. çok çok ben de sana eşiminkini atarım kıyaslarız bir.

Ama mesela biz en son olarak eşimin değerlerinin süper olduğunu düşünüyorduk histereskopiyi yapan kadın doğumcu eşimin değerlerine "o kadar da kötü değil " dedi:KK57: işte onun peşine proxeed aldım hemen , içsin boş durmasın:KK48:

Ben kendiliğinden olur diye 3 sene bekledim canım. artık eşimin de benim de değerlerim süper ötesi de çıksa aşılama tüp vs denemek istiyorum. Değerlerimiz iyi bir sorun yok ama bebek olmuyor. birşeyler gözden kaçıyor demekki...
kız ben senin eşinin tahlilleri süper diye biliyorum yaa biz ölelim ozaman

iiz iiz doktor ne dedi canım?gelince yaz plssss....

geldim. hormon sonuçlarım çok iyiymiş. fsh daha fazla düşmesine gerek yokmuş. böyle gayet iyiymiş. 15 gün sonra cıkacak olan Amh testi sonucuma bakacagız. bu hafta eşim yeniden sperm testi yaptıracak. diğerini kabul etmediler.diğer adetım bıter bıtmez rahım fılmı cktırecegım. Amh tetsi sonucumda gelince sperme birlikte bakıp gerekli olursa aşılama diyebilirim dedi doktor. ihtimalen de aşılama diyecek

bu arada bu ay tam 9 tane yumurtam oluşmuş. sağda 5 sol da 4 tane dedi.

klomen çok basit bir tedavi 2 yıl beklediğin için daha fazla beklemene gerek yok başka tedavi olması gerekiyor dedi. bu ay da yumurtan çok olduğu için sık sık ilişki dedi

bu arda ben 1 yıldır denıyorum kızlar ama doktora 2 yıl dedim.

kızlar 9 yumurta çok değil mi gerçekten de ?

aşılama olmuş kızlar yazabilir mi lütfen

her hastane de aşılama şartları farklı mı ?
bildiğiniz aşılama şartları neler ?

Cnm aşılama zamanında rahim filmi gibi bişi istenmiyor değil mi?
tüp bebekte şart mı rahim filmi?ben korkuyorum ya herşeyden...
bnm doktprum aşılamadan önce rahim filmi çekmek şart dedi bence de öyle ztn tüpler kapalıysa ya da başka bi problem varsa aşılamayla verilen spermlerde yumurtaya ulaşamaz ki hem korkulcak bişey yok tatlım yendin sen artık bu korkuları hortlatma içinde

Yaa bak bunu bilmiyordum yani diğer hormonları da düzenlediğini, bugün Dr bana fsh ve lh birbirine yakın 1/3 oranında olması gerekiyor dedi bunu da düzenlememiz Lazım dedi. Dostinex içseydim belki düzelirdi.
lh la fsh ın oranları 1 e yakın olmalı diye biliyodum 1/3 nerden çıktı ki

bnm doktprum aşılamadan önce rahim filmi çekmek şart dedi bence de öyle ztn tüpler kapalıysa ya da başka bi problem varsa aşılamayla verilen spermlerde yumurtaya ulaşamaz ki hem korkulcak bişey yok tatlım yendin sen artık bu korkuları hortlatma içinde
rahim filmi nasıl çekiliyor, bayıltarak mı?

• Beğen
Reactions: iiz
Cnm aşılama zamanında rahim filmi gibi bişi istenmiyor değil mi?
tüp bebekte şart mı rahim filmi?ben korkuyorum ya herşeyden...
sana da aşılama mı dediler tatlım

benım bıldıgım rahım filmini görmeden kesinlikle aşılama yapmıyorlar. ben şimdi geldim doktordan bana öyle dedi.

İyi mi dersin sevineyimmi ? :KK66:
sıkıntı tek değil ki tatlım eşimin de yetersiz dedi doktor
sayı 30 milyon
hareketli %45
ileri hareketli %6 olması doğal yoldan olmuycanı gösterirmiş :KK43:
bn o sperm işinipek anlamıyorum canım bizimde ml de 20 milyon totalde 50 mliyon ileri hız %37 bizimde pek ii diil heralde

geldim. hormon sonuçlarım çok iyiymiş. fsh daha fazla düşmesine gerek yokmuş. böyle gayet iyiymiş. 15 gün sonra cıkacak olan Amh testi sonucuma bakacagız. bu hafta eşim yeniden sperm testi yaptıracak. diğerini kabul etmediler.diğer adetım bıter bıtmez rahım fılmı cktırecegım. Amh tetsi sonucumda gelince sperme birlikte bakıp gerekli olursa aşılama diyebilirim dedi doktor. ihtimalen de aşılama diyecek

klomen çok basit bir tedavi 2 yıl beklediğin için daha fazla beklemene gerek yok başka tedavi olması gerekiyor dedi. bu ay da yumurtan çok olduğu için sık sık ilişki dedi

Maşallah canım.. hepsi bebiş olsun inşallah... ben özelde yaptırdım sadece 350 tl ödedim...

sana da aşılama mı dediler tatlım

benım bıldıgım rahım filmini görmeden kesinlikle aşılama yapmıyorlar. ben şimdi geldim doktordan bana öyle dedi.
benimki hemen aşılama yapalım diyo, hiç rahim filmi bile bahsetmiyo. iğneli bile değil klomenle hemen aşılama yapcak.
iyi bir doktor bulamadım koca manisada:(

• Beğen
lh la fsh ın oranları 1 e yakın olmalı diye biliyodum 1/3 nerden çıktı ki
missdincer missdincer canım , testere dişli aslan pençesi al aktardan 2 gunde bır cay yapar gıbı yap iç birde çörek otu al gunde 1 cay kaşıgı çiğne sen bak o zaman hormonlara. en son gıttıgım doktor bana fsh düzelmez yükseledebilir sen aşılama bıle yapma gec kalırsın dırek tüp bebek gıt dedi ben de ne dıyor ya bu adam dedım. testere dişli aslan pençesini inan aklıma geldıkce ıctım gecen ay da çörek otu çiğnedim hormonlarımın hepsı dengeli olmuş.fsh 12.24 ten 8.9 inmiş

lh ile fsh aynı degere gelmiş galiba bundna bahsediyorsunuz siz de

benimki hemen aşılama yapalım diyo, hiç rahim filmi bile bahsetmiyo. iğneli bile değil klomenle hemen aşılama yapcak.
iyi bir doktor bulamadım koca manisada:KK43:
bana iğneli dedi. ne demek anlamadım ama o zaman anlatırım önce rahım fılmı dedı. yok canım ankara doktrları rahım fılmını görmeden hıcbır sey yapmıyor. ya rahımde yapısıklık var sa aşılama boşuna olur. sen bakma onlara önce rahım filmin çektir. orada tıp fakültelerı yok mu en ıyı hastaneler tıp fakultelerıdır her zaman ya da kadın dogum hastanesi

9 yumurta ne kdr çok canım ama bi süre sonra baskın olanlar büyüyomuş öbürleri küçük kalıp adetle atılıomuş bnm dpktor 13 mm olanları bile kaç mm diye zorlamadan söylemio bizim için bu boylar yeterli büyüklükte diil yumurta diyemeyiz diyo

bayılmaya gerek olan bişey diil sanırım canım bi nevi röntgen içeri bi sıvı verip film çekiolar ben çektirmedim yanlış bişey söylemiş olmıyım hassassın ztn anestezili de çekilebiliyo galiba çektiren arkadaşlar bi bilgilendirsin @Cok da Seyapmamak Lazim Veson Veson neslihan yasemin fln çektirmişti sanırım tsefeminde varmıydı rahim filmi hatırlayamadım tam

missdincer missdincer canım , testere dişli aslan pençesi al aktardan 2 gunde bır cay yapar gıbı yap iç birde çörek otu al gunde 1 cay kaşıgı çiğne sen bak o zaman hormonlara. en son gıttıgım doktor bana fsh düzelmez yükseledebilir sen aşılama bıle yapma gec kalırsın dırek tüp bebek gıt dedi ben de ne dıyor ya bu adam dedım. testere dişli aslan pençesini inan aklıma geldıkce ıctım gecen ay da çörek otu çiğnedim hormonlarımın hepsı dengeli olmuş.fsh 12.24 ten 8.9 inmiş

lh ile fsh aynı degere gelmiş galiba bundna bahsediyorsunuz siz de
ya o aslan pençesi saraçoğlunun söylediği dimi faydalı diolar çok merakla beklicem sonuçlarını canım herkesin durumu birbirine fikir veriyo burda sana nasıl bi tedavi yolu çizecekler bakalım bnmki 6 aya kdr klomenin yolu var dedi başka bişeyden bahsetöedi

• Beğen
yerıne göre degısıyor. canım ya normal kadın dogum doktoruna gıtmeyın infertilite doktoruna gıdeceksınız ben de normal doktora gıttım ama oldugum şehirde yoktu mecburiyetten erteledım ama geçirdiğim zaman da üzülüyorum. normal dogum dktoru oyalar hem anlamıyrlarda

ben 1 kere gıttım hemen amh testı ıcın kan aldı hemen benı aynı hastanenı rahım fılmıne sevkettı. nereye gıtsek ne yapsak hangısı ıyı dıye kendı kedımıze anlamaya calısyoruz bu bizi zorluyor. bu doktor bana kac yıldır olmuyor hıc korundun mu dedı başka soru sormadı. hiç klomen kulanmadım dedım (1 kere kulandım ama catlatma ıgnesız) klomen olmaz zaten dedi . beklemeye gerek yok klomenı dedı hemen

yok amh nereye yaptırsam , yok rahım fimi hangı hastane ıyı dememe gerek kalmadı bile.

devlet hastanesinde uyutma yokmuş özellerde uyutuyorlarmıs

Back
X