Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim çok dusuk ozaman %35 nerde %6nerde

[Q

Canım mikroçip ile sperm seçimi diye birşey var. onu duydun mu? acıbademde yapılıyormuş. bir daha tüp denerseniz (inş gerek kalmaz) aklında olsun mikroçiple sperm seçim olayı

aynen canım onu da yapıyoruz ama hayırlısı artık. ilk tahlilden sonra kimyasal oldu canım zaten ama 2.de değerler iyidi o zamandan beri tık yok. hastaneden hastaneye fark ediyormuş sonuçlar

Eşim 1.5 senedir sigara da içiyor bu da spermleri bozmuş olabilir... adam spor aşığı , sigarayı ağzına sürmemiş biri idi evlendiğimizde. 1.5 senede ne spor kaldı , püfür püfür de sigaraya başladı.

Evet ben içiyordum sigara zaten ama uymasa idi bana içmese idi

Evet 7 milyon gibi bi sayı ile kendiliğinden hamile kaldım ben Rabbim ol deyince oluyor. Biz öncesindeki aylarda çakşır keçiboynuzu gibi şeyler yapmıştık ona rağmen sayı dusuktu belki de kalite ve hiza faydası oldu diye düşünüyorum.

senin pkon eşinin düşük sprem sayısı klomenle gebe kalamaman ve sonunds kendiliğindrn gebe kalman bana öyle umut oluyo ki canım demek ki hepimizin vakti var

içmeyinnnn elmol kız bıraktın mı sen sigarayııı

[Q

Canım mikroçip ile sperm seçimi diye birşey var. onu duydun mu? acıbademde yapılıyormuş. bir daha tüp denerseniz (inş gerek kalmaz) aklında olsun mikroçiple sperm seçim olayı
Biliyorum canım Bülent tıras sekreteriyle gorustum mikroçip önerdiler birde rahime tutması için bi işlem yapıyoruz dedi çizikten bahsetti sanırım..
Celaleddin Peru hocaya mail attım morfoloji duzelir mi diye bu cevabı verdi..
Daimi antioksidan tedavi ve düzenlemeler ile oluyor
Sigarayı bırakmaz ise
İşini değiştirmez ise
Tedaviye uymaz ise olmuyor

Genetik test sonuclarından sonra bu hocaya gidebiliriz.tüpten once degeri yukseltcek çözüm arıyorum şayet varsa tabi..

Benim eşim sigara içmiyor tüp bebekten sonra basladı bi iki tane içiyor şimdi..

Abim 10 yasından beri sigara içiyor paket paket hemde ikinci cocuk yolda masallah

Benim abim de yengem de 10 senedir paket paket içiyorlar 2 çocukları var... nasip işte... bırakmayı çok istiyorum ben bıraksam eşim de bırakır ama hamile kalmadan yapamadım yaa... Hamile kalınca hep bıraktım anında. sadece testi pozitif gördükten sonra bir tane içmiştim sonra eşime söylemiştim pozitif olduğunu sonra da kırıp attım hep paketi ama olmadı....

Veson canim E'leri P'leri girince ilerki gunlere yuksek ates girsem de hic çizgi cekmiyor... neden olabilir?? E ve P ler yokken cekiyordu sanki.. ??bugun birakcaktim ates olcmeyi.. ama cekmiyor cizgiyi???

ne

neye 350 ödedin ?
Aşılama için..
bana hastanede 1500 dediler bugun devlette LeYLa_21 sen aşılama yaptırmış mıydın ?
Ben o ay klomen tarzı ilaç kullandım. çatladımı yoksa çatlama iğnesi verecek mi doktor diye gittim kontrole.. doktor yumurta bu akşam yada yarın sabah çatlar ister bu akşam çalışma yapın isterseniz aşılama yapalım dedi.eşin hemen sperm versin yıkansın o spermler hemen aşılama yapayım bugün dedi. tamam dedim bende.. öğlelik oldu benimki. bu nasıl bir aşılama bilmem...
hsg denmi bahsetti acaba aklım karıştışimdi LeYLa_21 abla neyin fiyatı 350
Aşılama canım... hsg ye 250 ödedim..

Reactions: iiz
sana klomenli aşılama yapmışlar iğnesiz . sanırım bir de iğneli yapılıyormuş ve hani 2 aşılama tüp için gerekli deniyor ya işte o 2 aşılama iğneli olmalı onu kabul ediyorlarmış

Glucophage verince doktor hayatımdan şekerli herseyi uzak tutacam diye bi karar aldım çaydan da şekeri kaldırdım ama çok mutsuzum ben çok çay içen biriyim ama böyle hiç keyif almıyorum çaydan hatta içemiyorum bu seferde başım ağrıyor şekersiz çaya nasıl alıştınız şeker kullanmayanlar bana taktik verebilirmi heran tekrar şekerli içmeye başlayabilirim bebek aşkı frenliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…