- 5 Mayıs 2013
- 33.910
- 41.591
- 798
iğnesiz çatlamasını bekleten doktorlarda var ama neye göre bu uygulama yapılıo bilmiyorum X xDerinMavix cnm sen klomen kullanıp iğne olmuodun dimi
Aynen canim bende catlama problemi yoktu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iğnesiz çatlamasını bekleten doktorlarda var ama neye göre bu uygulama yapılıo bilmiyorum X xDerinMavix cnm sen klomen kullanıp iğne olmuodun dimi
Bebek olsa da baska seyler icin bunalabiliyor insan. Hayat bebekten ibaret degil cunku.Sahip olduğun bebeğini düşün..biz de bu yüzden bunalımdayız çünkü..sahip olduklarımızın huzurunu yaşamayı ihmal etme kendine..
inş. yeni hamileliğin tez vakitte ve tamamına ererek gelir canım, o gebeliklerinin devam etmemesi hakkında kesin bi sorun söylenmedi değil mi?3 kere hamile kaldım, 2 si kimyasal biri kürtaj. tayin olacağımız şehir belli değil. tıp fakultesi değil özel hastanede yaptırdım tüp bebek merkezi olan bir hastane. hayırlısı olsun hakkında cnm
Evet cnm ayeş işi belli olmuyor inşallah güxel sonuçlanır:))31-32 günde bir oluyorum yani 21 ya da 22 Kasım'da bekliyorum ateş şimdilik iyi ama 2 güne düşebilir değil mi![]()
Bilemiyorum ki canım biraz erken ölçtüm ama belki anliktir yarın belli olurtsefem28 Ateş'in fırlamış bu kadar erken çatlamış olabilir mi?
ya se min lekeler Başlamış
ama ateş hala düşmemiş Hayırlısı diyelim
@Elcanki ciddi ciddi bu ay erken çatlattın yumurtayı kazırlıksız yakalandın ama Ümit kesmek yok Rabbim dilerse o ilişkiler de yeter
@nevergiveup33 kaç günde bir adet oluyorsun?
@kushi cnm bugünkü ateş kaç?
Bu arada benim ateş de bu sabah fırladı sanırım çizginin yeri değilecek bat iyice Gecikti :-/
CANM BEN ÇINARLI DİŞ HAST GİDİYORUM BELLİ Bİ DOKTOR YOK BİDE ALTINDAĞDA OTURUYOM ORDA OZAN DİYE Bİ DOKTR VAR GARANTİ BANKASININ ÜSTÜ ORAYA GİDİYOM SEN NERDESN CANM YAKINMI SANA BİLMEM AMAizmirli arkadaslar bana tavsiye edebileceginiz diş doktoru var mi? benim doktoru açığa almışlar. rastgele birine de gitmek istemedim. torbali diş hastanesine gidicektim ama hangi doktor iyidir onu da bilemedimnazah35 @Melissa81
Bebek olsa da baska seyler icin bunalabiliyor insan. Hayat bebekten ibaret degil cunku.
evet canım klomen + çatlatma iğnesi ama ben choriomon 5000 kullanıyorum niyeyse uğurlu geldiğini düşünüyorum iğnede, pko var haşimato var canımelmol canm sen çatlatma iğnesiylemi hamile kaldın sende mi pko vardı yoksa elankide mi?? b endede pco varda ondan sordum
Bat 24 kasım sa sen nasıl 5 haftalık oluyorsun ..elmol canm sen çatlatma iğnesiylemi hamile kaldın sende mi pko vardı yoksa elankide mi?? b endede pco varda ondan sordum
YOK CANM TOTEM OBat 24 kasım sa sen nasıl 5 haftalık oluyorsun ..
choriomon 5000 neden kullanıyon canmevet canım klomen + çatlatma iğnesi ama ben choriomon 5000 kullanıyorum niyeyse uğurlu geldiğini düşünüyorum iğnede, pko var haşimato var canım
Bu gece 36.3 cikti ateştsefem28 Ateş'in fırlamış bu kadar erken çatlamış olabilir mi?
ya se min lekeler Başlamış
ama ateş hala düşmemiş Hayırlısı diyelim
@Elcanki ciddi ciddi bu ay erken çatlattın yumurtayı kazırlıksız yakalandın ama Ümit kesmek yok Rabbim dilerse o ilişkiler de yeter
@nevergiveup33 kaç günde bir adet oluyorsun?
@kushi cnm bugünkü ateş kaç?
Bu arada benim ateş de bu sabah fırladı sanırım çizginin yeri değilecek bat iyice Gecikti :-/
BEbeği olmayanlar İçin de bir bunalım sebebi ama..bu bunalıma girdiğimizde sahip olduklarımızı düşünüp daha kötü şartlarda olanları -daha kötü dertleri olanları düşünmeliyiz demiyor muyuz..bebeği olmadığı İçin eşiyle sorun yaşayanlar bile var..
çatlatma iğnesi canım ovitrelle değil de bunu kullanıyorumchoriomon 5000 neden kullanıyon canm
hımmm tamm canm bende çatlatma iğneesiyle hamile kaldım düşük yaptım şimdi devlet hast tüp bebek merkezine başladım direk aşılama yapılcak sanırım bendede pco var 5 ay oldu düşük yapalı özelde 1 çatlatma iğnesi daha denesemmi acaba diyorum karar veremedim?? senin düşük olmuşmuydu yanlış anlıyosam kusura bakma lütfençatlatma iğnesi canım ovitrelle değil de bunu kullanıyorum
YOK CANM TOTEM OHAMİLE DEĞİLİM :)
evet canım eylülde yine aynı şekilde hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik olmuştu çok uzun sürmedi umarım bu tamamına erer sağlıkla, hayırlı olsun tedavin inşallah sanırım devlette tüp raporu için iki defa iğneli aşılama olmuş olmak gerekiyor onları hallettiysen karar senin diğer şekilde hamile kalabiliyosan biraz daha dene istersen ben aşama aşama gitmek istedim 6 kereye kadar klomen hakkım vardı olmazsa aşılama denerim iki kere olmazsa tüp düşünmeye başlarım diye düşündüm hsg çekilmedim eşim de tahlil vermedi sadece klomen denedik ikinciye hamile kaldım çok şükür her aşama ayrı stres çünkühımmm tamm canm bende çatlatma iğneesiyle hamile kaldım düşük yaptım şimdi devlet hast tüp bebek merkezine başladım direk aşılama yapılcak sanırım bendede pco var 5 ay oldu düşük yapalı özelde 1 çatlatma iğnesi daha denesemmi acaba diyorum karar veremedim?? senin düşük olmuşmuydu yanlış anlıyosam kusura bakma lütfen
yanlızlığını aratacak- özleyecek -evini şenlendirecek bir evladın olacak inş..arkadaş dost emin ol bugün var yarın Yok..8 yillik evliyim ve ayni bunalimlari ben de yasadim. Hamile kalinca her sey gulluk gulistanlik olmuyor ki keske olsa.