• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımcım , bazen ovu lar cok koyulaşmadan tekrar siliniyor. demek ki lh cok fazla yukselmıyor o yuzden cok koyulasmıyor ve yumurta catlayınca silikleiyor benım gecen ay daha koyulaşma olmadan silikleşti ne olur ne olmaz ateşi sıkı takıp et sen
ya benim geçen aylarda baya baya kopkoyu olurdu. ilk çizgiyi silik bırakırdı ikinci çizgi hatta o kadar koyu olurdu ama ne olduysa geçen ay hiç pozitifi göremedim, hep silikti ikinci çizgi. bu ay da eğer yumurtlama oldu ise ovu testine ciddi güven eksikliği yaşayacağım

• Beğen
Reactions: iiz
imkanın varsa hemen git canım. bizim hamileliklerin ilk zamanları sıkıntı zaten. inşallah herşey yolunda gider ama işin ehlinden destek almakta fayda var... glifora devam ediyorsun değil mi?
Devam ediyorum canim sıra almayı basarirsam gidicem benim de aklıma yattı

ya benim geçen aylarda baya baya kopkoyu olurdu. ilk çizgiyi silik bırakırdı ikinci çizgi hatta o kadar koyu olurdu ama ne olduysa geçen ay hiç pozitifi göremedim, hep silikti ikinci çizgi. bu ay da eğer yumurtlama oldu ise ovu testine ciddi güven eksikliği yaşayacağım
2 gune deger gir bakalım ff çizgi çekiyormu

2 gune deger gir bakalım ff çizgi çekiyormu
Canım girdiğim değere ve ovulasyon testlerini kaldırmama göre gün değişiyor. 4 olasılığı atıyorum
Screenshot_20161118-024803.webp
Screenshot_20161118-024743.webp
Screenshot_20161118-024926.webp

Screenshot_20161118-025145.webp

"İnfertil çiftlerde kadınların erkeklerden daha fazla stres yaşadığı bilinmektedir. Ayrıca kadın ve erkeklerin kullandıkları başa çıkma yöntemleri arasında farklılıklar vardır. İnfertilite stresi ile başa çıkmada kadınlar daha çok dilek, umut ve kaçış, yakın çevreleri ile iletişime geçme, problemin paylaşılabileceği gruplara katılma, konuşma, destek arama, konuyla ilgili okuma ve eğitimlere katılma, sorumluluk alma başa çıkma yöntemlerini kullanmayı seçmektedir. Erkekler ise dikkatlerini konudan uzaklaştırma, duruma odaklanmama, kaçınma, duygularını kontrol etme, başarılı olacağı işlere yönelme, problem çözme, başka yaşam hedefleri bulma, yaşamdan keyif alma gibi başa çıkma yöntemlerini kullanmaktadır."

Benimkinin sınav aşkları stresle başa çıkma yöntemi çıktı iyi mi:deli: salya sümük ağlıyorken bunu buldum nette saçma sapan gülmeye başladım:ruh: bir garip bişi oldum bu gece. tipik pms belirtilerim bunlar adete de daha çok var ama ilaçlar çarptı herhalde:KK14: bir de pgt sayfasına uğradım düşük yapan bir arkadaşın yazdıkları etkiledi...:KK61:

Tüp bebekle hamilelik başarı öykülerini okuyayım moral bulayım dedim 7 kere deneyip başarılı olana denk geldim... 7 kere tüp bebek! 3 kere histereskopi!!!:KK14:

Millet bir gece sevişerek nasıl yapıyor bu çocukları yaaa.... hayırlısı olsun hakkımızda.. ama yoruldum ben ya...:KK61:gözümün önüne arkadaşların akrabaların bebekleri geliyor bir bir.. hepsine maşallah:nazar: ama çoğu daha evli bile değildi ben ilk düşüğümü yaptığımda :KK42:

Allahım sen Şifa ver hayırlı sağlıklı evlat nasip et isteyen hepimize.. sen sabır ver.. evliliğimize de huzur ver amin...

Günlük gibi yazdım acık ağladım gidiyorum kızlar...

Canım yumurta takibi yaptırıyodun değil mi?estrofem gunde 1 sonuca kadar kullan
Tüp bebek tedavisinde sonuç öğrenene kadar 2 tane içtim ben.
evt klomenle takip rahim inceymiş bnm ısrarlarımla yazdı doktor estrofemi günde bi tane bi hafta iç yeter dedi bilemedim bndd napıyım

Ben çok bozuluyorum ya acayip ağırıma gidiyor yok imaları 3 sene oldu alışamadım hala. sen napıyosun o öyle yapınca? ben genelde kavga edip ağzıma geleni sayıyorumo_O
bende soğuyorum geri çevrilmek güzel bişey diil hele ki erkeğin bunu yapması bida gidip sırnaşasım gelmio açıkcası önceki ben diilim hele son zamanlarda bebek işiyle iice gerildim adam bnle pazarlık yapıo ilişki için bugün olmasa şugün olmasa yaron olsa deliriyorum

yaramadığına emin misin. belki yarayacaktı ama o dönem başka sey vardı o engel oldu. tekrar dene bazı şeylerı bu amelıyatındna sonra işe yarayabilir. ben de de işe yaradı bütün hormonlarımı dengelemiş. doktor fsh düşmez aksine çıkar dedi ama düştü hem de düzenli bile kulanmadım ayda toplam 4 kere belki testere dişli aslan pençesini çay gib içtim bir de hergün çörek otu çiğnedim o da minicik bir şey işe yaramış. sen başa al bazı şeyleri bence
Cnm6 ay boyunca düzenli Yaptım ama olmadı.o olmayınca başka kürlere de yöneldim yok yani.içmek neyse de hazırlaması işgence gelmeye başladı ben de bıraktım.şimdilik koenximq ve balık yağını deniyorum Çalışmalara kadar bunları kullanacağım belki bulursam bir de hafizaana macunu planım bu şimdilik:)

• Beğen
"İnfertil çiftlerde kadınların erkeklerden daha fazla stres yaşadığı bilinmektedir. Ayrıca kadın ve erkeklerin kullandıkları başa çıkma yöntemleri arasında farklılıklar vardır. İnfertilite stresi ile başa çıkmada kadınlar daha çok dilek, umut ve kaçış, yakın çevreleri ile iletişime geçme, problemin paylaşılabileceği gruplara katılma, konuşma, destek arama, konuyla ilgili okuma ve eğitimlere katılma, sorumluluk alma başa çıkma yöntemlerini kullanmayı seçmektedir. Erkekler ise dikkatlerini konudan uzaklaştırma, duruma odaklanmama, kaçınma, duygularını kontrol etme, başarılı olacağı işlere yönelme, problem çözme, başka yaşam hedefleri bulma, yaşamdan keyif alma gibi başa çıkma yöntemlerini kullanmaktadır."

Benimkinin sınav aşkları stresle başa çıkma yöntemi çıktı iyi mi:deli: salya sümük ağlıyorken bunu buldum nette saçma sapan gülmeye başladım:ruh: bir garip bişi oldum bu gece. tipik pms belirtilerim bunlar adete de daha çok var ama ilaçlar çarptı herhalde:KK14: bir de pgt sayfasına uğradım düşük yapan bir arkadaşın yazdıkları etkiledi...:KK61:

Tüp bebekle hamilelik başarı öykülerini okuyayım moral bulayım dedim 7 kere deneyip başarılı olana denk geldim... 7 kere tüp bebek! 3 kere histereskopi!!!:KK14:

Millet bir gece sevişerek nasıl yapıyor bu çocukları yaaa.... hayırlısı olsun hakkımızda.. ama yoruldum ben ya...:KK61:gözümün önüne arkadaşların akrabaların bebekleri geliyor bir bir.. hepsine maşallah:nazar: ama çoğu daha evli bile değildi ben ilk düşüğümü yaptığımda :KK42:

Allahım sen Şifa ver hayırlı sağlıklı evlat nasip et isteyen hepimize.. sen sabır ver.. evliliğimize de huzur ver amin...

Günlük gibi yazdım acık ağladım gidiyorum kızlar...
Çok yerinde bir tespit olmuş biz kk dakiler deproblemin paylaşılabileceği gruplara yönelme yöntemini seçmişiz.rabbim daha fazla bekletmesin inşallah

tsefem28 tsefem28 Ateş'in fırlamış bu kadar erken çatlamış olabilir mi?
ya se min ya se min lekeler Başlamış :KK43: ama ateş hala düşmemiş Hayırlısı diyelim
Elcanki Elcanki ciddi ciddi bu ay erken çatlattın yumurtayı kazırlıksız yakalandın ama Ümit kesmek yok Rabbim dilerse o ilişkiler de yeter :KK66:
hopetohope3 hopetohope3 kaç günde bir adet oluyorsun?
kushi kushi cnm bugünkü ateş kaç?

Bu arada benim ateş de bu sabah fırladı sanırım çizginin yeri değilecek bat iyice Gecikti :-/

:-)Ankaradayım kız. yok ben özelden çok nefret etmişim galiba o yüzden. ben devlete nasıl gidilir bilmediğim için özelde kolay ya karnım ağrısa zele gidiyordum sonra anladım ki kandırıyorlarmış beni. bir gittim devlete aa bir baktım gerçek doktrlar buradaymış diğer yerde avm gibi sadece ticari valla öde öde gel labaratuar sonuçları bile hep yanlış. ne bileyim kızlar ya ben de bu yargıya vardım işte. o kadar değerli doktorlar var ki bence siz yanlış doktorlara gidiyorsunuz kızlar bak @ShinSeGi doğru söylüyor . kızlar kadın doğumcuya gitmeniz yeteri değil kadın doğumun infertilite bölümüne gideceksiniz dedi kaç kere bizz hiçç dinlemiyoruz bile. 1 kere gittim hemen anladım durumu . yoksa doktora gidip bin tane soruyla dönüyoruz. yazık bize ya . kadın doğumcular bakmıyor işte kızlar baştan savıyor
infirtilite bölümü yokki burda nereye gidilem...özel olmazsa insan ölür be...:-)

• Beğen
ya se min ya se min lekeler Başlamış :KK43: ama ateş hala düşmemiş Hayırlısı diyelim
Elcanki Elcanki ciddi ciddi bu ay erken çatlattın yumurtayı kazırlıksız yakalandın ama Ümit kesmek yok Rabbim dilerse o ilişkiler de yeter :KK66:

Bu arada benim ateş de bu sabah fırladı sanırım çizginin yeri değilecek bat iyice Gecikti :-/
:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::confused::confused::confused::confused:

31-32 günde bir oluyorum yani 21 ya da 22 Kasım'da bekliyorum ateş şimdilik iyi ama 2 güne düşebilir değil mi :silah:

Veson Veson bu sabah atesi olcerken icim gecmis biraz ötunce kendime geldim. 36.5 çıktı ateş. sonra hemen tekrar ölçtüm 36.7 cikti. ben yine de ilk atesi yazdim. ates büyük ihtimalle düşüşe geçti. tablodan tüm akinti ve opk bilgileri kaldurdim. cd 22ye kaydi yine cizgi. son hali bu. sence boylemi kalmali.yoksa cd 25e opk girince o zamana kayiyor cizgi. oylemi kalmali

Sorma canim ya.. onumuzdeki ayda mi cycle progynova alsam ;)

Back
X