Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende şimdi onu yazacaktım ff açılmıyor Veson benim ateş hep 36.3 te kaldı derceyi değiştirsem olurmu bozukmu acaba hiç hoşlanmadım bu işten
Gün içerisinde de ölç eğer hep aynı çıkıyorsa bozuk demektir yada pili zayıflamıştır pilini değiştir

Hamile haberi ile dön inşallah

Veson merhaba canım ben senden ameliyat olduğun yere ulaşabilmek için bir telefon numarası rica edecektim , yine adet oldum ben ne Yapacağımı şaşırdım , buraya yakın büyük il antep ve Adana var ama Adana daha çok kişi ye işlem yapıyordur diye düşünüyorum nasıl ulaşabilirim oraya gitmeden önce Bi telde görüşsem

15 gündür kafam ne güzel rahattı bıktım bu adamla hayat sürmeyi hiç huzur yok bu evde kavga ettik arayacam babamı gidecem bu evden bıktım bu hayatı bıktım
Ne oldu yine cnm sakin ol .hoş bizim aramızda limoni

haftada bir geliyor ihtiyaçlarını gideriyor çıkıyor gidiyor yüzünü bile görmüyorum.resmen otel gibi kullanıyor evi.en son göreli bir hafta oldu.dün akşam 9 gibi bir poşet kirli ile geldi.yemeğini yedi duşunu Aldı tıraşını oldu yorgundu gitti yattı sabah 7 de de kalktı kahvaltı yaptı çıktı gitti.allah bilir ne zaman gelir.sabah da sornaşıp durdu Karşılık vermeyince de çok bozuldu.sanki ihtiyaç gidermek için gelmiş ya sinirlerimi bozdu.böyle evlilik mi olur

hiç düşünmüolar kadınların ruhla duyguyla yaşadığını herşey fiziksel yap yapma ne hisseder yok

Cnm ya mesajını okurken gayri ihtiyari gülümsedim.rabbim daha büyük dert vermesin:)

Tahmin edebiliyorum ters insanla uğraşmak çok zor benim basimda da var bi tane bunlar ufak şeyler gibi gözükse de ust uste gelince insanı biktiriyor cook bunalımlara girdim neler yaşadık neler ama şuan basimiza öyle şeyler geldiki o yaşadıklarımı mumla arıyorum adeta ... şuan goremiyorsun ama çok daha kötü durumlar var canim kendini sakinlestir ona sinirlendigin zaman kendine hemen başka meşgale bul benim gibi olma yoksa çok uzulursun şuan öyle durumdayım ki gitsem gidemem onu birakamam bi de yavrum var ve bize ihtiyacı var Allah hepimizin yardımcısı olsun hiç unutma öyle şeyler geliyor ki insanın başına o durumlar gülüp geçilecek hale geliyor

Tek derdin bu olsun

Sende esinle bunlari konus.. ek ise ihtiyacimiz yok.
Kizimin babaya ihtiyaci var de onlar da ise kendimi vercem diye hayatlarinda onemli anlari kaciriyorlar(

Sende esinle bunlari konus.. ek ise ihtiyacimiz yok.
Kizimin babaya ihtiyaci var de onlar da ise kendimi vercem diye hayatlarinda onemli anlari kaciriyorlar(
Aynen öyle cnm inan artık girdiğimiz işin geri Dönüşü yok varımızı yoğumuzu yatırdık çok büyük bir maddi sıkıntının altına girdik.bu işin altından bir şekilde çıkması gerekiyor.ama o arada olan bizim evliliğe oluyor.elden hiçbirşey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…