Yok canım bu giriş sayfasının linki. senin tlf da kullanıcı adı parola kayıtlı ise senin sayfa açılmıştır. bu adres yanlış olmuş yanibu benim linkim ama
Sabah 2 akşam 2 hiç duymamıştım , 500 lüktür belki o arkadaşınki. çünkü normalde önerilen Doz pco da günlük 1500-2000 mg.Evet canim o sekilde tedavi plani onun..hatta oda catlatma ignesiyle gebe kaldi ona 3 farkli marka igne vuruldu ayni anda ilerlemis pcos o incitaneleri gibiymis kistleri..folicasit ben 3 4 ay duzenli ictigim halde sinirda cikti 4 cikti mutlaka al canim..
Benim 850 sadece akşamları içiyorum bi tane eksik mi kalıyo acaba sorayım onu da doktora devam et derseSabah 2 akşam 2 hiç duymamıştım , 500 lüktür belki o arkadaşınki. çünkü normalde önerilen Doz pco da günlük 1500-2000 mg.
Evet canim folat ..yani progesteron mantikli ilacinida alman lazim aslinda ama dr ne dicek bakalim ilk muayenen ne zaman tatlimAnladım canım bana da sabah akşam verdi ama sabahları içemiyorum folik asiti ihmal etmiyorum onun tahlili folat mıydı o kandaki bakılan ismi bana epeydir bakilmamis ben bi daha folik asit ve progesteron testi isticem unutmazsam :)
Walla canim dozunu hic bilmiyorum kiloda var ileride derecede pcosmus ailede seker hastasida olan var artik onlari baz alarakmi verdi hic bilmiyorum.Sabah 2 akşam 2 hiç duymamıştım , 500 lüktür belki o arkadaşınki. çünkü normalde önerilen Doz pco da günlük 1500-2000 mg.
Evet bende şimdi onu yazacaktım ff açılmıyorFf çalışma yapıyor sanırım açılmıyor
Evet ben değeri girdim bi süre sonra ff gitti çalışma varmış ateşim de 36.6 olduFf çalışma yapıyor sanırım açılmıyor
Evde var aslında başlasam mi fitil olarak almaya progestan ıEvet canim folat ..yani progesteron mantikli ilacinida alman lazim aslinda ama dr ne dicek bakalim ilk muayenen ne zaman tatlim
SENİN LİNKİNMİ :Obu benim linkim ama
Sakin ol canım ne oldu15 gündür kafam ne güzel rahattı bıktım bu adamla hayat sürmeyi hiç huzur yok bu evde kavga ettik arayacam babamı gidecem bu evden bıktım bu hayatı bıktım
Canim cok fevri hareket etme istersen.. sakinles biraz.. seytan bu ara sizi daha fazla yoklar15 gündür kafam ne güzel rahattı bıktım bu adamla hayat sürmeyi hiç huzur yok bu evde kavga ettik arayacam babamı gidecem bu evden bıktım bu hayatı bıktım
Canim ates 36.7 cikti ama hafif bogazlarda gidiklanma var bilemedimff açılmıopassionete ateşini merak ettm canım
Sabır sabır da nereye kadar yoruldum tahammülüm hiç yok ona hiçCanim cok fevri hareket etme istersen.. sakinles biraz.. seytan bu ara sizi daha fazla yoklarsabir cek.. umre arefesi olur boyle sıkıntılar.. dedigim gibi inancli insanlariz biraz sabır et inşallah
Ne olacak ne desem tersini yapıyor demiştim ona ki saçlarını kısaltma zaten az saçın var enselerini falan düzelt sadece umrede umre sonrası saç kesiliyor hepten kel donersin babam gitmeden 1 ay hiç tutmamisti saçlarına dedim gitmiş güzel 3 numara gibi vurdurmus gelmiş ordan bi sinirlendim biyere gidecekmis takım kravat giymeye gelmiş çıkardım ona gömlek kravat ceket yok illa lacivert ceket mavi gömlek giyecek bir dünya ütülü gömlek var bana mavi gömleği ütüle diyo 15 gün yoktum 20 küsür gömlek ütü yapıp bıraktım ona sadece 3 beyazla 2 maviyi giymiş bide gidip ablasına onları yıkattırmıs beni rezil etti sanki ben ona hiç gömlek bırakmamıştım.sinirlendim ağzıma geleni saydım yeter ya sanki mavi ve beyaz harici gömlek giymek günah bıktım takıntılarından da huyundan da bıktım.biometrik resim krem gömlek kahve ceket ve kravatla çekilmiyor sanki beni bıktırdı herşeydenSakin ol canım ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?