Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah 2 akşam 2 hiç duymamıştım , 500 lüktür belki o arkadaşınki. çünkü normalde önerilen Doz pco da günlük 1500-2000 mg.

Evet canim folat ..yani progesteron mantikli ilacinida alman lazim aslinda ama dr ne dicek bakalim ilk muayenen ne zaman tatlim

Sabah 2 akşam 2 hiç duymamıştım , 500 lüktür belki o arkadaşınki. çünkü normalde önerilen Doz pco da günlük 1500-2000 mg.
Walla canim dozunu hic bilmiyorum kiloda var ileride derecede pcosmus ailede seker hastasida olan var artik onlari baz alarakmi verdi hic bilmiyorum.

Ateş ölçmeye ara veriyorum kızlar.. haftaya regl düşüşünü takip etmek için devam ederim. Bugün sabah ölçmedim 10. Da ölçtüm 36.6 cikti.. demek ki yúksek seyredecek:) kendimi dinlememeye çalışıyorum zira hamileyken olan şeylerin hepsi mevcut gibi gelmeye başlıyo?! Gece 3/4 defa tuvalete çıkıyorum, bacaklarim geceleri fena sızlıyo.. akıntımda ovu sonrasi bi çoğalma var.. enfeksiyon gibi oldum.. hatta bogazlarim bile inmeye baslamis bugun.. gaz desen ayri problem.. hepsini havalarin sogumasina ve usutmeme bagliyorum!! Ve o konuyu kapatiyorum.. Rabbim vakti geldiginde hissettirsin, saglikli gebelikler nasip etsin..

Kizlar ara ara bakarim.. biraz kafami topliyim

15 gündür kafam ne güzel rahattı bıktım bu adamla hayat sürmeyi hiç huzur yok bu evde kavga ettik arayacam babamı gidecem bu evden bıktım bu hayatı bıktım

15 gündür kafam ne güzel rahattı bıktım bu adamla hayat sürmeyi hiç huzur yok bu evde kavga ettik arayacam babamı gidecem bu evden bıktım bu hayatı bıktım
Canim cok fevri hareket etme istersen.. sakinles biraz.. seytan bu ara sizi daha fazla yoklar sabir cek.. umre arefesi olur boyle sıkıntılar.. dedigim gibi inancli insanlariz biraz sabır et inşallah

Canim cok fevri hareket etme istersen.. sakinles biraz.. seytan bu ara sizi daha fazla yoklar sabir cek.. umre arefesi olur boyle sıkıntılar.. dedigim gibi inancli insanlariz biraz sabır et inşallah
Sabır sabır da nereye kadar yoruldum tahammülüm hiç yok ona hiç

Sakin ol canım ne oldu
Ne olacak ne desem tersini yapıyor demiştim ona ki saçlarını kısaltma zaten az saçın var enselerini falan düzelt sadece umrede umre sonrası saç kesiliyor hepten kel donersin babam gitmeden 1 ay hiç tutmamisti saçlarına dedim gitmiş güzel 3 numara gibi vurdurmus gelmiş ordan bi sinirlendim biyere gidecekmis takım kravat giymeye gelmiş çıkardım ona gömlek kravat ceket yok illa lacivert ceket mavi gömlek giyecek bir dünya ütülü gömlek var bana mavi gömleği ütüle diyo 15 gün yoktum 20 küsür gömlek ütü yapıp bıraktım ona sadece 3 beyazla 2 maviyi giymiş bide gidip ablasına onları yıkattırmıs beni rezil etti sanki ben ona hiç gömlek bırakmamıştım.sinirlendim ağzıma geleni saydım yeter ya sanki mavi ve beyaz harici gömlek giymek günah bıktım takıntılarından da huyundan da bıktım.biometrik resim krem gömlek kahve ceket ve kravatla çekilmiyor sanki beni bıktırdı herşeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…