• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
everything canım geçmiş olsun
dediğin gibi bilmiordum ,arada bakıp çıkıorum ya okumadım hiç senin öyle yazdığını
Rabbim gönlüne göre tekrar versin inş :)

ben de ne belirtisinden bahsedior diorum inş belirtilerin hamilelik belirtisidir

bu ay korundum juliacim ya
hamile degilimdir
hatta doktorum 6 ay yasak dedi de onu dinlemiycem
zaten cocuk hemen olmuyor bir de o kadar bekleyip sureci daha da ertelemek istemiyorum.

sen demesen dolu olduğunun bile farkına varmamıştım :)

boşalttım şimdi

benim kızlar aklımı iyice başımdan almış valla :)

everything haklısın ama ilk 3 ay vücudunda bazı değişiklikler olması normal ,döngün deşibilir ,hormonlar değişebilir
Allah gönlünüze göre versin inşallah dediğim gibi

slm kızlar..lütfen yardımcı olun.derece aldım :-) bu ateş ölçme yöntemi nasıl oluyor? nette okuduklarımdan bişey anlamıyorum ya..her sabah ateşimi ölçüp en yüksek sabahı ilişkiyemi gircem.nasıl yani..lütfen yardııım

BEBEĞİM bence seninki düşüş değil tablona geçip şöyle bir karşıdan bak hala yüksek ateşin

yeşim her sabah aynı saatte dilaltından ölçeceksin sabah 6-8 arası ideal saattir yataktan kalkmadan ölçüm yapacaksın ve onu kaydedeceksin burda paylaşırsan arkadaşlar yardımcı olacaklardır

dpo 14 bitince adet olacaksin evet
ama hani son gun olsa ya da bir gun once olsa neyse adet geliyor denilir de
bence bu tabloda hemen umitsiz olmaya gerek yok degisebilir:34:

saol canım teşşekkürlerr benim hep özel günlerde adet olmam gibi bir durumum var :( nedense dogum günüm sevgililer günü evlilik yıl dönümü içimdeki seste yılbaşında olacan diyor hayırlısı Allatn bakalım yarın kaç çıkacak ateşim :))

Back
X