• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devsel ve Sevdalinka,

Arkadaşlar ikinizide çok çok tebrik ederm, allah kucağınıza almayı nasip etsin inş:emir_bebek:

nazarlardan korusun sizi :nazar:

Devsel ve Sevdalinka,

Arkadaşlar ikinizide çok çok tebrik ederm, allah kucağınıza almayı nasip etsin inş:emir_bebek:

nazarlardan korusun sizi :nazar:

sağol cnm maşallah büyüyo teyzesi merak içindeyim 3 hafta oldu son göreli :1: erkek dedi dr pipisinin şeyi oluşmuş :1::nazar: sağlıklı olsunda cnm hayırlı evlat kucağımıza alalım inş cümlesi içlerinden bizde

kızlaarrr...çok sevindim Rabbim nazarlardan saklasın....sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin...güzel güzel dinlenin...sadece bi ara girdiğinizde neler yaşadınız, ne kadar beklediniz,bebeğinize kavuşmak için neler yaptınız yazarsanız seviniriz biz de....

lorkem doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı sıhatli mutlu yıllar dilerim.....

sevdalinka06 ve devsel tebrikler:nazar::nazar:allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah....

devsel tebrik ediyorumm :nazar: :nazar: :49:

sevdalinka tebrikler inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek tekrar tebrikler :nazar: :nazar: :49:

lorkecim doğum gününmüş sanırım nice mutlu yıllaraaa inşallahh bi daha ki yıl dönümünde bebeğinle kutlarsın :46: :71:

sevdalinka cnm ve devsal yeni arkadaş sanırım tebrikler kızlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin

devsel ve sevdalinka06
hayırlı olsun bebişleriniz, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...

sevdalinka gozun aydın canım Rabbım melegını korusun ınsallah
hayrılısıyla saglıcakla kucagına aldıgın gunlerı gorursun ınsallah :16:

canlarrrım çokk saolun :) Allh size de nasip etsin inşalhhhhhhh
tablomu paylaşmıştım tekrar ekleyeyim :) görmeyenelr varmış galiba

33eac1 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hadi inşallah hayırlısıyla biz de devsel gibi mutlu haber verelim aysun
bak bu da benim tablom

39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ateşin süper:46:gebe tablosu gibi..inşallah böylede devam eder..ben ateş tablomu artık iyi tanıyorum son 4 güne girerken düşerrrr ve adet gelir benim...
yarınki ateşim çok önemli o yüzden benim için...:26:
YOK CANIM DAHA ERKEN DEİLMİ BİRDE BENİM ATEŞ 36.5 LERDE HAMİLE KALANLAR VARMI ACABA???

OLACAKKKKK OLAACCAAKKKKK SÜPERR ATEŞİNN BİR HAMİLEDEEE SENDENNN ÇIKACAKKKKK:52:

MAAŞŞALLAHHHHHH MAAŞŞALLLAHHH HAMİŞŞ TABLOSUUUU GİBİİYAAAAAA:52::52::emir_bebek:BEBBİŞ GELİYOR BEBBİŞŞŞŞ

canım inşallah çok sağol...:17:
tablona baktım bu arada dpo 14 tesin vede ateşin süper test yaptın mı gebe gibisin ..inşallah öyledir:emir_bebek::emir_bebek:

canım ateşin süper:46:gebe tablosu gibi..inşallah böylede devam eder..ben ateş tablomu artık iyi tanıyorum son 4 güne girerken düşerrrr ve adet gelir benim...
yarınki ateşim çok önemli o yüzden benim için...:26:

canım inşallah çok sağol...:17:
tablona baktım bu arada dpo 14 tesin vede ateşin süper test yaptın mı gebe gibisin ..inşallah öyledir:emir_bebek::emir_bebek:

canımmmm
ağzından bal damlıyor
inşallah bu ay kısmet olur
o kadar sevinirim kii
Rabbim benimle birlikte isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

çok belim ağrıyor ve sol kasığımda bir hareketlenme var kızlar 4 gündür
aynı ovulasyon gününde olduğu gibi

ama benim hiç hamilelik ümidim yok gibi
öyle olsa bu zamana yerleşme kanaması olurdu di mi

sonucu aldım negatif

:50:
ben çok üzülüyorum bu negatif haberlerine
bizim ne zaman yüzümüz gülecek kızlar
Allahım fazla bekletmeden nasip etsin inşallah hepimize

bebeğim bir test yapsana
ateşn çok güzel görünüyor

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar;
Deneyimli arkadaslarin bilgilerine ihtiyacim var. Bugun yumurta takibinde yumurtamin 22 mm oldugunu ogrendim ve catlatma ignesi vuruldum sabah 11'de. Simdi size sorum bunu grafigimde isleyebilcegim yer varmi? Cunki tablom emin olamadi ve 9. gunume cekti cizgisini bunu nasil duzenleyebilirim:26: Simdiden ilginize cok tesekkur ederim:16:

3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com

hayırlı olsun canım gözün aydın darısı başımıza
ne kadardır istiyodun bide ekstra yaptığın bişey oldumu bu ay

teşekkür ederim canım çok beklemedim 5. ayımdı yinede çok stres yapıyodum geçen ay doktora gittim çok az enfeksiyon var dedi iki tane fitil verdi.. aynı zamanda maydonoz süt buharına oturdum bu ay.. ve sanırım etkili oldu 9u ile 19. günler arası hergün ilişki oldu. stres dersen sanki hiç olmayacakmış kadar stres yapıyodum..

Merhaba hanımlar;
Deneyimli arkadaslarin bilgilerine ihtiyacim var. Bugun yumurta takibinde yumurtamin 22 mm oldugunu ogrendim ve catlatma ignesi vuruldum sabah 11'de. Simdi size sorum bunu grafigimde isleyebilcegim yer varmi? Cunki tablom emin olamadi ve 9. gunume cekti cizgisini bunu nasil duzenleyebilirim:26: Simdiden ilginize cok tesekkur ederim:16:

3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com

merhaba
asagiya dogru tunning/ override diye secenek var
onu tiklayip kendin tahmini ovulasyon gununu yazabilirsin
o zaman senin belirledigin cizgi ciziliyor

teşekkür ederim canım çok beklemedim 5. ayımdı yinede çok stres yapıyodum geçen ay doktora gittim çok az enfeksiyon var dedi iki tane fitil verdi.. aynı zamanda maydonoz süt buharına oturdum bu ay.. ve sanırım etkili oldu 9u ile 19. günler arası hergün ilişki oldu. stres dersen sanki hiç olmayacakmış kadar stres yapıyodum..

canım çok tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin...
stresle de hamile kalınabileceğine güzel bir örneksin o halde:34:
buna sevindim çünkü bende çok stres yapıyorum..:26:

Son düzenleme:

canım Allah tamamına erdirsin. Allah kucağına aldığın günleri de nasip etsin.

arladaşlar hepinize çok çok çokkkk teşekkür ederim.. dilerim her geçen gün artsın bebiş haberleri.. ben gecen ay biliyosunuz ateş ölçtüm hamile tablosu gibi ümitle bekledik sonu hüsran oldu.. bu ay ölçmedim çünkü dahada stres yaptırıyodu. ben bu ay maydonoz süt buharı yaptım acaba faydası oldumu bilmiyorum. ve hergün ilişki oldu. stresi kafaya takmayın hiç olmasa bende olmazdı stres tek başına bi neden değilmiş ben hergün aglıyodum. aslında ben bu ay hiç bişey hissetmedim diğer aylar psikolojikmiş kendimi daha çok hamile hissediyodum. adet günüm gelene kadar tek belirtim hiç olmadığı kadar ağrıyan gögüslerimdi. adet günüm geçtikten sonra 10 dk arayla idrara çıkıyodum ve eşim farketmiş ben normalde çok az yerim yemege çok düşmüşüm. ve akıntım çok arttı sürekli gidip bakıyodum adetmi oldum diye beyaz sıvımsı bi akıntı sürekli geliyodu hala geliyo. ağzımın tadı kaçtı demir tadı var ağzımda resmen. ateşimi son bir hafta ölçtüm sadece yumutlamadan sonra 36.4 ü görüyodu en fazla adet günüm 36.6 yı görünce çok şaşırdım ve öylede devam etti. düşük ateştende korkmayın. allahım hepimizin yüzünü bebişlerimizle güldürsün..

arladaşlar hepinize çok çok çokkkk teşekkür ederim.. dilerim her geçen gün artsın bebiş haberleri.. ben gecen ay biliyosunuz ateş ölçtüm hamile tablosu gibi ümitle bekledik sonu hüsran oldu.. bu ay ölçmedim çünkü dahada stres yaptırıyodu. ben bu ay maydonoz süt buharı yaptım acaba faydası oldumu bilmiyorum. ve hergün ilişki oldu. stresi kafaya takmayın hiç olmasa bende olmazdı stres tek başına bi neden değilmiş ben hergün aglıyodum. aslında ben bu ay hiç bişey hissetmedim diğer aylar psikolojikmiş kendimi daha çok hamile hissediyodum. adet günüm gelene kadar tek belirtim hiç olmadığı kadar ağrıyan gögüslerimdi. adet günüm geçtikten sonra 10 dk arayla idrara çıkıyodum ve eşim farketmiş ben normalde çok az yerim yemege çok düşmüşüm. ve akıntım çok arttı sürekli gidip bakıyodum adetmi oldum diye beyaz sıvımsı bi akıntı sürekli geliyodu hala geliyo. ağzımın tadı kaçtı demir tadı var ağzımda resmen. ateşimi son bir hafta ölçtüm sadece yumutlamadan sonra 36.4 ü görüyodu en fazla adet günüm 36.6 yı görünce çok şaşırdım ve öylede devam etti. düşük ateştende korkmayın. allahım hepimizin yüzünü bebişlerimizle güldürsün..

aayyy canimm yazdiklarini okuyunca icim bir hoş oldu cok sevindim inanki allah tamamina erdirsin insallahhh saglikla:16: darisi benim gibi isteyipte bekleyenlerin basina insallahhh amin:16:

canım çok tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin...
stresle de hamile kalınabileceğine güzel bir örneksin o halde:34:
buna sevindim çünkü bende çok stres yapıyorum..:26:

gerçekten buna takılmayın stres yapıyorum o yüzden olmuyo diye.. tamam belki senelerce beklemedim ama okadar çok istedimki 5 ay boyunca hergün agladım takıntı yaptım kendi kendime teşhis bile koydum bebğim olmuyo diye.. benim kendime uyguladıklarım ilişkiden sonra hiç kalkmadan yattım altıma yastık alarak ve hergün denedim bu ay oldu. sende üzme canım kendini ne zamandır istiyosun..

Back
X