• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bn dpo 12 de idrar tsti yaptım çokkkkkkkkk silik çıktı emin olmak için kan verdim 75 çıktı
idrar testi yaptım 13. gün yine siik ama dünden daha koyu çıktı
14. gün tekrar kan verdim 215 çıktı
erken kan vermek sorundaydım çünkü kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum 2 kimyasal olduğu için
75 i duyunca ertesi gün hemen Ankara'yı annmleri aradım hastaneden faktör sonuçlarını gönderttim daha önce ankaraya gidip faktör testlerimi yaptırmıştım 15 güne çıakr dediler o da hamileiğime denk geldi ben yarı yılda sonucu alırım diyordum
kan pıhtılaşması çıktı
:) iğneye de bugün başldım DEPOLARDA YOKMUŞ
aayyy ayy maaşşalllahhh Allahım saglıkla kucagına almayıda nasip eylesin insaaalllaaahhhh.cevabın için teşşekkürlerr canımmm
slm arkadaşlar
dün ilk doktor kontrolümüze gittik
kesemizi ve bebeğimizi gördük çok şükür :nazar:
kalp atışı için henüz erken dedi
rabbime hamd olsun bu günleride gördük
darısı isteyen herkesin başına, hayırlısıyla inş.

gözünnaydın olsunn canımmmm darısı kalp atışlarına insaallahh rabbbim senn bizleree de nasip et insaaallah

slm arkadaşlar

:nazar::nazar: Rabbım sonuna kadar saglıcakla gıtmeyı nasıb etsın skeerleblebım

gunaydın kızlar hepinize

bu atesle daha regl gelıyo dıyemezsın hemde erken dusmus bu baska bı dususte olabılır
hıc bellı olmaz

günaydın lorke...

ama benim her ay bata 4 kala düşüyo canım vede adetim gelio..
önceki tabloma da baktı isen..
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
inşallah dediğin gibi olur ama bilmem ki:31:

yarın yküselirse umutlanırım yok böyle devam ederse..kırmızılarımı beklerim gibi görünüo...

slm arkadaşlar

canımm tebrik ederim:nazar::nazar: pıt pıtlarını da duyacaksın inşallah:emir_bebek::emir_bebek:
Allah tamamına erdirsin canım...:nazar::nazar:

gözünnaydın olsunn canımmmm darısı kalp atışlarına insaallahh rabbbim senn bizleree de nasip et insaaallah

:nazar::nazar: Rabbım sonuna kadar saglıcakla gıtmeyı nasıb etsın skeerleblebım

canımm tebrik ederim:nazar::nazar: pıt pıtlarını da duyacaksın inşallah:emir_bebek::emir_bebek:
Allah tamamına erdirsin canım...:nazar::nazar:

allah razı olsun hepinizden
rabbim hayırlısıyla tez zamanda sizlerede nasip etsin
dualarım hep bebek hasretiyle yananlar için
elimi karnıma koyup onunla her konuştuğumda dua ediyorum sizler için

kizlar cok korkuyorum
garip birseyler oluyor bana
ne olur dua edin
adet oluyorum saniyorum akinti akinti islaklik adet sancim sabah geldi gitti
hersey hamile oldugum aykinin aynisi ama cooooooooooooooook korkuyorummmmmmmmmmmmmmm
aslinda cooook da istiyorum ama korkuyorum kizlar, bir yanim insallah hamileyimdir diyor bir yanim yine sorun cikarsa diyor:50:
vajinamda cok agri var en alt kisimlarda dusuk yaptigimdaki gibi:50:
ama bat geciyor hissediyorum gelmeyecek
bana dua edinnn birsye olmasin hersye yolunda olsun bebegim benimle olsun saglikli olsun
hepiniz icin ayni dileklerim var benimm de
bu arada benim korunmayi adetimin 17.gununden itibaren biraktim yumurta takibine gore yani o zaman hamile kalamk da pek mumkun degil gibi

Son düzenleme:
herkese günaydın
şeker leblebi maaşallah her şey yolundaymış
çok sevindim darısı kalp atışlarına inşallah...

biraz geç oldu ama yeni gördüm kızlar hamişler varmış maaşallah..
mihrace sevdalinka ve devsel...
sizleri tebrik ediyorum kızlarr maaaşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim..

kizlar cok korkuyorum
garip birseyler oluyor bana
ne olur dua edin
adet oluyorum saniyorum akinti akinti islaklik adet sancim sabah geldi gitti
hersey hamile oldugum aykinin aynisi ama cooooooooooooooook korkuyorummmmmmmmmmmmmmm
aslinda cooook da istiyorum ama korkuyorum kizlar, bir yanim insallah hamileyimdir diyor bir yanim yine sorun cikarsa diyor:50:
vajinamda cok agri var en alt kisimlarda dusuk yaptigimdaki gibi:50:
ama bat geciyor hissediyorum gelmeyecek
bana dua edinnn birsye olmasin hersye yolunda olsun bebegim benimle olsun saglikli olsun
hepiniz icin ayni dileklerim var benimm de
bu arada benim korunmayi adetimin 17.gununden itibaren biraktim yumurta takibine gore yani o zaman hamile kalamk da pek mumkun degil gibi

every canım..tekrar hamile olmanı çok istiyorum canım..
vede kısa bi süre sonra tekrar gelicek meleğin..ve seni terketmeyecek..
hayırlısı olsun tatlım dualarım seninle..:26:

Son düzenleme:
canimmm cok erkenden pes etmissin ama
bana da hic regl dususu gibi gelmiyor bu
yukselir daha

:31: hani 2-3 gün önce göğüslerim acıyo demiştim hiç bişey kalmadı geçti..

birde ben 3 aydır tablo yapıyorum hap aynı canım ya bata 4 kalınca düşüyo..

dediğim gibi yarın olurda artarsa bi umut doğacak içime...:31::31:

every canım..tekrar hamile olmanı çok istiyorum canım..
vede kısa bi süre sonra tekrar gelicek meleğin..ve seni terketmeyecek..
hayırlısı olsun tatlım dualarım seninle..:26:

cok rahatladim canim cok heyecanliydim degisik bir his...
hayirlisi olsun korkarak kendime daha fazla eziyet etmek istemiyorum ama ya hamile arkadaslar bana yardim edin vajinanin alt tarafinda rahmin oldugu yerde ve daha asagisinda acima gibi birseyler oluyor mu size.
bana gecen ay oldu simdi de oluyor
malum gecen ay normal saniyordum bunu ama ya normal degilse benim icin:26: ayni seyelr inananin.

CANIM İNANKİ İDRAR TESTİ FELAN YAPMADIMM ben çok korkuyorum eger salı çarşambaya kadar böyle giderse ateşim evde idrar testi yapacam sizce 36.5 le hamilelik olabilirmi???

tabiki kalınabilir ben 35.8 lerde adet oluyorum yumurtlamadan sonra en fazla 36.4ü görüyodum. adet günüm gectiği günde 36.6 olmuştu. bende arkadasların ateslerine bakınca bende sorun var sanıyordum ama demekki bünye meselesi. ben adetime bir gün kala yaptığımda silik çıkmıştı.. bugün dene bence.. varsa silikte olsa çıkar bence. inşallah hamilesindir canım..

slm arkadaşlar

canım hayırlı olsun tekrar.. nezaman gördünüz keseyi ben dün gittim daha çok yeni persembe günü görebiliriz dedi. bide hcg oranın kaçtı benin 175 ti bugün tekrar kan verip nekadar arttığına bakılacak..

Kızlar ne yazık ki dün akşam itibariyle kanamam başlamış bulunuyor. Adet oldum bu ay da kısmet değilmiş ne yapalım yılbaşında aybaşı olduk iyi mi :27:
Üzülsem de boş sitem etsem de herşey olucağına varıyor yoluma bakmaya çalışmalara devam. Allah yeni yılda tüm insanlara güzel günler nasip etsin inşallah yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun öpüyorum hepinizi :21::21::21:

canım hayırlı olsun tekrar.. nezaman gördünüz keseyi ben dün gittim daha çok yeni persembe günü görebiliriz dedi. bide hcg oranın kaçtı benin 175 ti bugün tekrar kan verip nekadar arttığına bakılacak..

canım ben dün gittim doktora
hem keseyi hemde bebeği gördük çok şükür
5+2 idik dün
kan testimi salı günü yaptırdım 2453 çıkmıştı :nazar:

canım ben dün gittim doktora
hem keseyi hemde bebeği gördük çok şükür
5+2 idik dün
kan testimi salı günü yaptırdım 2453 çıkmıştı :nazar:

süper inşallah benimde katlanarak devam eder.. bana 175 çok az gelmişti dr yüzde birmilyon gebelik deyince rahatladım.. çok yeniymiş daha bebişim.. canım ya çok mutlusun dimi.. allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu. hamile olduğumu duyduğum andan beri anne oldum bi anda.. hesaplamalara göre nezamana geliyor doğumun.. benim eylül 2 çıkıyo allahım o günü görmeyi nasip etsin inşallah..

kızlar merhaba adetten 3 gün önce ce 5 gün geçince yapılan kan testlerinin negatif olmasına rağmen ateş tabloma bir bakın Allah aşkına
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
adet söktürücü almak istiyorum adını bilmiyorum ilacın söylermisiniz bana adet olmayınca da sinirim bozuluyor. bol miktarda akıntım var ama adet yok

bebeğim seni çok iyi anlıyorum. ben de idrar testi yapamamıştım. ama dpo14 de hala yüksek gitseydi kesin yapacaktım. demişsin ya 36.5 ile hamile olunabilir mi. ben olsam olmaz çünkü ateşim yüksek zaten benim. ama senin ateş ortalaman düşük. yani önemli olan adet vakti gelse bile ortalamadan baya yüksekte olması seninki de öyle inşallah hayırlısıyla bebişin seninledir. bu arada luteal fazın kaç gün sürüyor..

şeker leblebi hayırlı olsun canım. Allahım tamamına erdirsin. İkiz de olma ihtimali vardı ya merak ediyordum.:16:

every test yaptın mı? bence test yap ve eğer hamileysen önlemini al doktora git çünkü bi tane düşüğün var.

cok rahatladim canim cok heyecanliydim degisik bir his...
hayirlisi olsun korkarak kendime daha fazla eziyet etmek istemiyorum ama ya hamile arkadaslar bana yardim edin vajinanin alt tarafinda rahmin oldugu yerde ve daha asagisinda acima gibi birseyler oluyor mu size.
bana gecen ay oldu simdi de oluyor
malum gecen ay normal saniyordum bunu ama ya normal degilse benim icin:26: ayni seyelr inananin.

canım inşallah hamilesindir.. bende o tür belirti olmadı ama herkes farklı yasıyo belirtileri.. canım reglin gectimi gectiyse bir test yapsan..

kızlar merhaba adetten 3 gün önce ce 5 gün geçince yapılan kan testlerinin negatif olmasına rağmen ateş tabloma bir bakın Allah aşkına
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
adet söktürücü almak istiyorum adını bilmiyorum ilacın söylermisiniz bana adet olmayınca da sinirim bozuluyor. bol miktarda akıntım var ama adet yok

canım tablon çizgiyi doğru yere çekti ise dpo 11 desin??

Back
X