• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlarrr...
moral veren yazılarınız için teşekkür ederim..
az önce eve geldim..
az az leke geldi gene az önce...
ama hala sökülmedi bekliyorum

canım arkadaşım benim ben yeni gördüm mesajını çok üzüldüm. Canım benim en iyisini düşünmüşsün nedeni kesin belli olsun ondan sonra planlayın çünkü allaha çok şükür hamile kalabiliyorsun sadece düşük sorunu çözüldükten sonra hamile kalırsan senin içinde iyi olur çünkü tahmin edebiliyorum senin yaşadığın zor bir durum sende yıpranmamış olursun bu arada dualarım seninle canım en kısa zamanda sorun çözülür ve rabbim anneliği yaşatıp bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah

Evet çok şükür hamile kalmakta problem yaşamıyorum ama işte devamını da çözebilirsek oldu bu iş :) Bende hep dua ediyorum sizlere Allahım hayırlısıyla ve sağlığıyla kucağınıza alıp kokularını içinize çekmeyi nasip etsin

çiğdem bi melek annesi olarak sana dua ediyorum rabbim yardımcın olsun tekraraını göstermesin inşallahh doktoralar genelde 1-2 kayıpta yeteri kadar ciddiye almıo 3.den sonra testlere falan başlıolar bütün testlerinizi yaptırın canım yüreğin rahat olsun rabbim sağlıkla evlatlarımızı nasib etsin benimde 7 ay oldu oğlumu kaybedeli duam hep hayırlısı olsundu hayırlısı böyleymiş demek daha yenisi gelmedi sabır canım sen ve eşine sağlık versin rabbim

Allahım tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin
Benim 2. kürtaj + 3 kimyasal
Biraz dosyam kabarık ama inşallah bunuda atlatacağız hayırlısıyla :)

ohhhhh iyi demissin juliacimmm
ben de aynisini dedim inanmadi bana kar:1:
hala kacirdigini dusundu:1:

bu ayda olmazsa kızlar yumoşu değil ama keçileri kaçıracam öf öf ne zor işler bunlar ya piskopat oldum ya öylemi böylemi şunumu yapsam bunumu denesem biraz boşversem biraz biraz biraz ....................

ohhhhhh sonunda geldi kırmızılar :))) ateşim nasıl düştü kızlar çok garip sabah 36 yı görünce bugün gelecek dedim müthiş bir ağrıyla geldi
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
yeni döngüm hayırlı uğurlu olsun inş

senin adet döngüne çok uzunmuş şekerim benime 3-4 aya bir böyle oluyor hayırlısı olsun hakkımızda benim lekeler 23 akşamı 7 gibi geldi ama anca 24ünde öğlene hafiften açıldı ben 23 aralık 1,gün diycem demi:26: ozaman benim 12,gün bugün ama ne ateş ölçmeye başladım ne de ilişkiye ben c.tesi rahim filmi çektirdim ya hala ara ara kanamam oluyor leke şeklinde çok yoğun değil ama endişelendirdi beni az önce aradım doktorumu müsait değilmiş 5,30 gibi arıycam benim merak ettiğim bana perşembe günü gynomax diye bir fitil vermişti ve ben ona devam ediyorum 2 tane kaldı rahim filminden sonrra devam etmelimiyim sormamıştım oda bişey demedi şuan onun telaşındayım ne diycek bakalım ilişkiye başlamadık hala eşimle çünkü korkuyorum :50: leke iyice kesilsin istiyorum zaten döngümde 30-31-32falan beklielim az daha fitil de bitmedi offff kafam karışık sorucam doktora siz ne diyorsunuz
bide ben bir köy okulunda öğretmenim bugün arabayla çıkamadık yolu itmeye kalktık arabayı ağrım arttı suç benim zorladım kendimi kızıyorum kendime :41:

canım aynı şeyleri yaşıyoruz c.tesi anestezili hsg çektirdim şükür benimde açık temiz çıktı. tüplerin boyutu duvarı herşey iyi dedi doktorum bana perşembe günü alttan muayene ettiğinde akıntı var dedi fitil verdi gynomax diye çok tedirgindim akıntım olduğunu düşünmüyordum hatta bu fitille müthiş akıntım oluyor şuanda ama hiç koku yok süper oldu benim (fıstık):1: daha önce hafif koku olurdu demekki doktoruma güvenmeliyim dedim zaten seviyorum doktorumu benim hala hafif kanamam var ama sende ne kadar sürdü bu kanama. ve bana doktorum korun demedi hatta bu ay hamile kalma olasılığın yüksek dedi:16: inşallah yarabbimmmm..... :52::32::16: eğer adet olursam ilaç tedaviye başlıycaz adetinin ilk 3 gününde gel dedi doktor inşallah gerek kalmaz bu ay gelir bizim yaramaz(lar):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: senin tahmini bat nedir burada paylaşalım yaşadıklarımızı lütfen canım inşallah hemen hamiş kalırız:16::24:

canım fitilini düzenli kullan bende geçen ay fitil kullandım ve o ay hamile kaldım enfeksiyon azda olsa engel çünkü. inşallah bu ay hamile kalırsın.. nekadardır istiyordun..

38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bi yorum yaparmısınız 12. gün çatlatma ignesi vurdum ama çizgimi çekmedi bu ay klomen kullanmıştım ateşim nasıl? bide benim yumurta akı kıvamında akıntım var hafif sarımsı onu ne diye işaretlemeliyim? akıntı çeşitleri nelerdi bi yardımcı olurmusunuz?
canım sanki 16da çatlama olmuş gibime geldi ateş yazıyorsunya orda çıkıyor akıntı bölümü onları tıklıyorsun
ay çiğdemcim çok üzüldüm canım arada girip bakıorum hamile olduğunu görüp çok sevinmiştim :( kısmet değilmiş demekki bende 2 tane kayvettim biliosun bak şimdi kızım kollarım 2.5 aylık oldu bile rabbim isteyen herkese versin benim sana tavsiyem sorunun ne olduğunu öğrenmeden hamile kalma genetik testlerine mutlaka baktır biliosun benimki genetik kan pıhtılaşması 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne vurularak aldım kızımı kollarıma diliorum ki bu senin son kaybın ve son üzüntün olur
deryacnımm maaşşallahh sende ateş ölçme topiginin müdavimlerindenmiydin h.g nasılsın derin bebek nasıll maaşşallah kocaman olmuşşş insaallah bizde ogünleri görürüz
Evet yapıldı onlarda da problem çıkmadı :(

canım ozaman büyük ihtimalle kan pıhtılaşması bende ilk bebegimi kan pıhtılaşmasından kaybetmiştim hemen ardından testler yapıldı ve çıktı

Teşekkür ederim Allah sizlere yaşatmasın böyle üzüntüler

amin canım allahım bidaha yaşatmasın.. canım ne zaman oldu düşük kaçıncı haftandaydın. o güne kadar herhangi bi sorun yaşadınmı. çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamileliğin müjdesini verirsin.

canım fitilini düzenli kullan bende geçen ay fitil kullandım ve o ay hamile kaldım enfeksiyon azda olsa engel çünkü. inşallah bu ay hamile kalırsın.. nekadardır istiyordun..

inşallah canım 13.ay olacak benim uğurlu sayımdır ama inşallah ne diyelim :16: sen şuan hamişsin ozaman :52: hayırlı olsun cnm 7 tane ya içinde 5 tane kullandım bu gün yarında kullanınca bitecek inş. hayırlısı peki sendede o vıcık vıcıklık oldumu bide ilişki yaşadınmı fitil kullanırken nasıl yaptınız yani:17:

inşallah canım 13.ay olacak benim uğurlu sayımdır ama inşallah ne diyelim :16: sen şuan hamişsin ozaman :52: hayırlı olsun cnm 7 tane ya içinde 5 tane kullandım bu gün yarında kullanınca bitecek inş. hayırlısı peki sendede o vıcık vıcıklık oldumu bide ilişki yaşadınmı fitil kullanırken nasıl yaptınız yani:17:

canım benim 2 taneydi. 3 gün arayla kullandım. adettim bittiği gün ilkni 3 gün sonrada diğerini kullandım. fitil kullanırken aynı zamanda maydonoz süt buharıda yaptım bilmiyorum faydası oldumu. fitil kullanırken girmedim ilişkiye geceden koydum sabaha kadar ghiç kalkmadan yattım.
yumurtlama gününü tahmin ediyosan 5 gün öncesi ve 5 gün sonrasına denk gelecek şekilde 10 gün yani hergün ilişki dene ve hiç kalkmadan yat. zaten yapıyosundur ama hergün ilişkiyi denediğim ay kaldım ben şuan 6. haftamdayım:) darısı başına inşallah canım.adetine 1 hafta kalada daha ilişki olmasın bence. inşallah bu ay olur.. bide bol ceviz tüketin. eşinde sende.. bunlar bana verilen tavsiyelerdi bu ay hepsini denedim ve oldu..

kızlar benim adetim hala sökülmedi...

dün lekelenmiştim..

bugünde çok az lekelendim...

arkası yok

gelse de şu stresten kurtulsam artık...

hani ateşim yüksek olsa umutlancam da..:44:değil...

Son düzenleme:
canım benim 2 taneydi. 3 gün arayla kullandım. adettim bittiği gün ilkni 3 gün sonrada diğerini kullandım. fitil kullanırken aynı zamanda maydonoz süt buharıda yaptım bilmiyorum faydası oldumu. fitil kullanırken girmedim ilişkiye geceden koydum sabaha kadar ghiç kalkmadan yattım.
yumurtlama gününü tahmin ediyosan 5 gün öncesi ve 5 gün sonrasına denk gelecek şekilde 10 gün yani hergün ilişki dene ve hiç kalkmadan yat. zaten yapıyosundur ama hergün ilişkiyi denediğim ay kaldım ben şuan 6. haftamdayım:) darısı başına inşallah canım.adetine 1 hafta kalada daha ilişki olmasın bence. inşallah bu ay olur.. bide bol ceviz tüketin. eşinde sende.. bunlar bana verilen tavsiyelerdi bu ay hepsini denedim ve oldu..
kuzucum benim hiç akıntı rahatsızlığım yoktu yada ben rahatsız olmuyordum belkide buay doktor dedi akıntın var biraz diye ve gynomax verdi kullandım 7 tane hergün 1 tane yatmadan önce diye ronyada maydonoz süt buharını yaptığı ay hamile kaldı bu buharı niçin uyguladın tüplerinde bir sorun olabilir diye mi ben zaten bu ay hsg rahim filmi çektirdimya zaten temiz çıktı hergün ilişki zor gibi geliyor zaten bu aralar düzensiz ateş ölçücem yine cevizede dikkat edicem k.boynuzu yediricem eşime ama benimki maç meraklısı tam önemli günlerde maça gidesi geliyor çocuğun kızdırıyor beni şimdi gitti maça yine artık bu son önemli günler yaklaşıyordedim :38: tamam dedi görücezzz..:17:performansını yüksek tutmalı demi ama:17:

kuzucum benim hiç akıntı rahatsızlığım yoktu yada ben rahatsız olmuyordum belkide buay doktor dedi akıntın var biraz diye ve gynomax verdi kullandım 7 tane hergün 1 tane yatmadan önce diye ronyada maydonoz süt buharını yaptığı ay hamile kaldı bu buharı niçin uyguladın tüplerinde bir sorun olabilir diye mi ben zaten bu ay hsg rahim filmi çektirdimya zaten temiz çıktı hergün ilişki zor gibi geliyor zaten bu aralar düzensiz ateş ölçücem yine cevizede dikkat edicem k.boynuzu yediricem eşime ama benimki maç meraklısı tam önemli günlerde maça gidesi geliyor çocuğun kızdırıyor beni şimdi gitti maça yine artık bu son önemli günler yaklaşıyordedim :38: tamam dedi görücezzz..:17:performansını yüksek tutmalı demi ama:17:

:)) canım ben buharı enfeksiyonum var diye kullandım. bence bu düşündüğün zaman mantıklı ve zararsız. tabi yumurtlamadan önce bırakmak gerekiyo. ben adetim bitti 4 gün yaptım yarım saat duruyodum buharına bir nebi rahatlatıyo rahmi bence. tabi faydası oldumu bilmiyorum.benim kocam içinde zor gelmişti hergün hergün.. çocuk için deyince eli mahkum:)) bi kerede olsa bu ay dene bence hergün ilişkiyi 10 gün yeterli ben bilmiyodum ne zaman yumurtladığımı ama adetim düzenliydi. ateşde ölçmedim ben bu ay. sadece son 1 hafta kala ölçtüm oda düşekmi artacakmı adet günü diye. stres yapıyprum diyede takılma. ben her ilişkiden sonra okadar stresliydimki. allah isterse her hangi bi saglık problemin yoksa olacaksa oluyo. bu arada canım benimde akıntı rahatsızlığım yoktu ama demekki içten varmış ben bilmiyomuşum.

:)) canım ben buharı enfeksiyonum var diye kullandım. bence bu düşündüğün zaman mantıklı ve zararsız. tabi yumurtlamadan önce bırakmak gerekiyo. ben adetim bitti 4 gün yaptım yarım saat duruyodum buharına bir nebi rahatlatıyo rahmi bence. tabi faydası oldumu bilmiyorum.benim kocam içinde zor gelmişti hergün hergün.. çocuk için deyince eli mahkum:)) bi kerede olsa bu ay dene bence hergün ilişkiyi 10 gün yeterli ben bilmiyodum ne zaman yumurtladığımı ama adetim düzenliydi. ateşde ölçmedim ben bu ay. sadece son 1 hafta kala ölçtüm oda düşekmi artacakmı adet günü diye. stres yapıyprum diyede takılma. ben her ilişkiden sonra okadar stresliydimki. allah isterse her hangi bi saglık problemin yoksa olacaksa oluyo. bu arada canım benimde akıntı rahatsızlığım yoktu ama demekki içten varmış ben bilmiyomuşum.

anladım canım çok sağol bilgilerin için az önce söyledim kocişime bak arkadaş fitil kullandığı ay hamiş kalmış dedim yüzü güldü kıyamam ben ona Allahım yüzümüzü güldürsün inş. artık az önce doktorumla görüştüm ağrı ve hafif lekelenmeler normal dedi fitile devam hiçbir yan etkisi yok onun dedi konuşurken aklımdaki herşey uçuyor... kullanım şeklinde hamileliğin ilk 3 ayı kullanılmamalı diyor ama bi sakıncası yok dedi doktor.. olurda hamiş kalırsam ilacın etkisi çocuğa geçermi ki diye :26::26: ahhh işte kadınlar ortada fol yok yumurta yok meselesi neleri düşünüyorum demi?? neyse Allaha emanet inş. sağlıkla sıhhatle gelsin bebişimiz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

burdan da anlıyoruz ki yumurtan 24. gün çatlamış...:31:
ilk defa bu kadar geç oldu

senin adet döngüne çok uzunmuş şekerim benime 3-4 aya bir böyle oluyor hayırlısı olsun hakkımızda benim lekeler 23 akşamı 7 gibi geldi ama anca 24ünde öğlene hafiften açıldı ben 23 aralık 1,gün diycem demi:26: ozaman benim 12,gün bugün ama ne ateş ölçmeye başladım ne de ilişkiye ben c.tesi rahim filmi çektirdim ya hala ara ara kanamam oluyor leke şeklinde çok yoğun değil ama endişelendirdi beni az önce aradım doktorumu müsait değilmiş 5,30 gibi arıycam benim merak ettiğim bana perşembe günü gynomax diye bir fitil vermişti ve ben ona devam ediyorum 2 tane kaldı rahim filminden sonrra devam etmelimiyim sormamıştım oda bişey demedi şuan onun telaşındayım ne diycek bakalım ilişkiye başlamadık hala eşimle çünkü korkuyorum :50: leke iyice kesilsin istiyorum zaten döngümde 30-31-32falan beklielim az daha fitil de bitmedi offff kafam karışık sorucam doktora siz ne diyorsunuz
bide ben bir köy okulunda öğretmenim bugün arabayla çıkamadık yolu itmeye kalktık arabayı ağrım arttı suç benim zorladım kendimi kızıyorum kendime :41:
canımmm benim hiç böyle olmazdı ilk defa uzadı normalde 30 günde 1 olur adet

hayırlısı olsun cnm çabucak geçsin bu ayda inşllah sonunda sevinelim...

inşaallah canım

canımmm benim hiç böyle olmazdı ilk defa uzadı normalde 30 günde 1 olur adet

benimde sapıttı 30-31 günde olurdu bebek düşüneli inan sapıttı ateş ölçücem bende ama nekadar doğru sonuç verir bilemem ben çünkü hep aklımda diye yatıyorum uyku girmiyor gözüme çoğu kez de yatış kalkışım farklı oluyor unutup kalktığım oluyor üzerimi yanlışlıkla açıp üşüyerek kalktığım oluyor ter içinde kaltığım oluyor oluyorda oluyor :37: ovulasyon testi alsam diyorum çokmu pahalı onlar bilgisi olan varmı???:26:

Back
X