• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar

bu da benim ateş tablom
sabah test yaptım. tek çizgi :50:

ama dün izinliydim işe gitmedim. sabah kalkınca test yapayım dedim baktım kalmamış. ovulasyon testi de gösteriyor diye birşeyler okumuştum bir zamanlar forumda. nasıl olsa bol miktarda var bir tane kullanayım dedim. ikinci çizgi silik çıktı
ovulasyon testi gösterir mi gerçekten hamileliği :26:

http://www.fertilityfriend.com/home/39d6b0/

Son düzenleme:
günaydın kızlar

bu da benim ateş tablom

ama dün izinliydim işe gitmedim. sabah kalkınca test yapayım dedim baktım kalmamış. ovulasyon testi de gösteriyor diye birşeyler okumuştum bir zamanlar forumda. nasıl olsa bol miktarda var bir tane kullanayım dedim. ikinci çizgi silik çıktı

canım tablonu koymamıssın .

iyilik tatlimmm, yorumlari okuyordum topicte baya kaynatmissiniz:34: senin guzel haberler sevindim insallah doktorunun dedigi gibi bebegin en kisa zamanda gobusunde olacak:34:
ben de 2012 yilinin ilk gununde gelen adetimle yeni dongume baslamis bulunuyorum:1: 2012ye adetle girdik yahu bakalim ocakta calismalar basliyor:6:

every canım bende spora başlamayı düşünüyorum sanırım senin bilgin var hangi aletleri kullanabilirim mesela yürüyüş bandımı bisikletmi ne biliyim hangisini önerirsin

cok ozledim ben de spor gunlerimi malesef bebek dusunmeye baslayinca biraktim ve verdigim kilolarin fazlasi bana dondu
ben de bu aralar dusunuyorum yeniden bakalim ben de hamile oldugmu ogrenene kadar gidebilirim

günaydın kızlar

bu da benim ateş tablom

39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tablon güzel canım inşallah hamilesindir Allah yüzünü güldürsün

tablon güzel canım inşallah hamilesindir Allah yüzünü güldürsün

Ovulasyon testinin gösterdiğini bende duymuştum
ama her zmn silik çizgi çıkıyor o testtte diyende duymuştum denemişler galiba
yani brz karışık bi durum bence gebelik testi tekrarla yarında olmazsan kana git derim
tablon güzel duruyor innşş bebiş vardır canım
:nazar:

inşallah kızlar

Allah razı olsun sizden

inşallah nasip olur bana da, size de, bütün bekleyenlere de

inşallah kızlar

Allah razı olsun sizden

inşallah nasip olur bana da, size de, bütün bekleyenlere de

Amin canım aminnn
yeni yılın uğuru dedik bakalım ne olacak şubata transfer olmayalım da
bu seferde sevgililer günü süprizi olur
martta kadınlar günü
nisanda şu mayısta buuuuuuuuuuu
bitmiyor bahaneler bana gelmeye başladılar, çıkarıcam huniyi gene
:37:

kızlar günaydın uzun zamandır yazamadım çiğdem55 cok geçmiş olsun canım allah bırdaha yasatmasın ınsallah kızlar 7sinde regl olmam lazım ama hiç bir belirti yok ateş tablom aşağıda

<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/395344/">My Ovulation Chart</a>

günaydınnnnnn adetin 2. günü majezik e yüklendim çok ağrım var ateşim adette 36.0 da sabit kaldı böylece adet ateşimi gördüm :)) perşembe gününe randevu aldım adetin 3. günü bütün hormon testlerimi yaptırcam ovulasyon testimin siparişini de verdim haydi hayırlısı artık

sanki bugün kan testi yaptırcaktın canım öyle hatırlıyorum.
bugünkü değeri girmemişsin:26:

günayydın canım ewet kan verdim saglık ocagına gittim bize çok yakın sonucun yarın çıkacagını söyledii lütfen dua edin kızlarr güzel bir sonuçç alayım

günaydın hanımlar...

günaydın kızlar

bu da benim ateş tablom

39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com

çok güvenilir değil bence cnm gebelik testleri bile bazen yanıltabiliyor insanı...

günaydınnnnnn adetin 2. günü majezik e yüklendim çok ağrım var ateşim adette 36.0 da sabit kaldı böylece adet ateşimi gördüm :)) perşembe gününe randevu aldım adetin 3. günü bütün hormon testlerimi yaptırcam ovulasyon testimin siparişini de verdim haydi hayırlısı artık

yeni aya çok dinamik başladın cnm maşllah...:8:

günayydın canım ewet kan verdim saglık ocagına gittim bize çok yakın sonucun yarın çıkacagını söyledii lütfen dua edin kızlarr güzel bir sonuçç alayım

neden yarın çıkıo acaba sabah erken berince öğleden sonra çıkması gerekmiyor mu cnm...umarım yarın senin için çok güzel bir gün olur Allahın izniyle...

çok heycanlı bi bekleyiş inşallah bebeğin seninledir. idrar testi yapmadınmı canım.

neden yarın çıkıo acaba sabah erken berince öğleden sonra çıkması gerekmiyor mu cnm...umarım yarın senin için çok güzel bir gün olur Allahın izniyle...

aminn canım insaallah bilmiyorum sizin orda saglık oakları ögleden sonra veriyormu

çok heycanlı bi bekleyiş inşallah bebeğin seninledir. idrar testi yapmadınmı canım.

yok canım idrar testi yapmadım direk sonucu ögrenelim dedim yarın zaten adet günüm normalde 2 gün kala felan adet döngüm oldugu için özellikle bekledim canım

Son düzenleme:
yok canım idrar testi yapmadım direk sonucu ögrenelim dedim yarın zaten adet günüm normalde 2 gün kala felan adet döngüm oldugu için özellikle bekledim canım

hadi hayırlı sonuçlar gelsin inşallah. bende yarın kontrole gidicem. keseye bakılacak görülürse bebişimede.. çok heycanlıyım..

hadi hayırlı sonuçlar gelsin inşallah. bende yarın kontrole gidicem. keseye bakılacak görülürse bebişimede.. çok heycanlıyım..

aminn insaallahhh sen kaç haftalıksın canım kaçıncı haftada kese görülüyorrmuşşş insaallah sende güzel haberler al canım

Son düzenleme:
Back
X