• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
spermler daha uzun yaşar dedi. ama ilişkiden tam 1 saat önce özellikle.

aaa inanmiyorumm dogal bir yontemi oneren doktor:34: cok iyi deneyeniz varsa yazsin bize:34: benim aklima geldi burda bir arkadasim idrar yollari enfeksiyonu yasamisti doktora git dedim ben de, o da yok gitmiycem onun yerine annemin teknigini uyguluyorum dedi korbonatli suyla yikamisti ozel bolgesini:53:
canım valla ben de hamile grafiklerindehep onu farkettim yüzde 80-90 çatladığı günlerde üst üste ilişkiyle hamile kalmışlar..tabi eşlerde problem varsa yormamak gerekir heralde...sizin eşlerde problem var mı...
aaaa..şaşırdım..bi ara bi arkadaşım enfeksiyona ve kaşıntıya iyi geliyo diye tavsiye etmişti ama hazneyi değil dışını...valla denemedik bişey kalmadı artık.salak oldum yaaa..:27::27::27:.hadi hayırlısı...:1::1::1:

sen de ayni seyi yazmissin demek ki var etkisi:34: evet ben de hamile kaldigim ay ust uste iliskiyle hatta catlama gunu sabah aksam dahil. oyle hamile kalmistim. tabi sperm sayisi az olan esler icin birgun ara tavsiye ediliyor:34:

bugün doktordaydım doktor da bana gün aşırı ilşki önerdi. kafam karışık. doktoru dinlesem mi dinlemesem mi:26:

pardon önermedi ısrarla öyle yap dedi. 12,14 ve 16. gün ilişki dedi 22. gün de progesterona bak dedi.
senin bilecegin birşeyy canım ona birşey diyemem
yaa çok güzel ümit veriyorsun canım inşallah öyledir...
bugün yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün canım bence ısın çok çok güzel test nezaman yapmayı düşünüyorsun canım
canım hergün ilişki derken mesela hangi günler oldu? yumurtlama zamanında mı hergün yaptınız:26:

canım o senin yumurtlama tablona baglı mesela ben 11 de yumurtluyorum ve bunu ovülasyon testleriyle destekliyorum 8 inde başlıyorum 16. güne kadar yani yaklaşık 1 hafta kadar hergün senin yumurtlaman nezamansa önce onu bulman lazım bol şans

tablom bu şekilde ilerliyor arkadaşlar hadi hayırlısı bakalım $ZZ.webp

yok yapmadım bende ondan şüphelendim ama erken değilmi yinede yumoşun sağı solu belli olmaz eğer erken çatlamışşsa biz hep kaçırıyordu demek.:1::1:

canım bak yukarda arkadaşada söyledim ben 8inden sonra hergün ovülasyon testi yap canım hiç belli olmuyor belki,de sen farkında deilsin sen erken yumurtluyorsun canım bunu ögrenmiş olursun

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar bat yarın bugün ateşim yükseldi.ama buna sevinemiyorum bilee çünkü adet ağrılarım başladı kesin yarın gelecek kırmızılar.barii ateşim yükselip içimde ümit oluşturmasaydı düşseydi inanın bu kaadar stres olmayacakımmm....

adet ağrıları oluyor diyorlar başlarda
belki de o yüzden ağrıyordur. bence hiç olumsuz düşünme
ateşin çokkkkkkkkkk güzellll

kızlar bu da benim tablom
39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugün DPO16
sabah test yaptım tek çizgi

hamilelik falan yok yani
adet olsam da rahatlasam bari :43:

kazen yeni bir proje başlatmış engelli kardeşlerimiz için http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/gebelik/kadinl...eme-hayat.html (Bir gülümseme bir hayat !)
sizde çorbada tuzunuz olsun istemezmisiniz??
eğer 10 gönüllü çıkarsa ki inşallah çıkar bir adet çocuk tekerlekli sandalyesi bedelinde olacak
15 gönüllü çıkarsada çok amaçlı tekerlekli sandalye bedeli tutuyor

hem pro kartınız olacak havalı havalı:)) hemde en önemlisi bir engelli arkadaşımızın sevinmesine,mutlu olmasına vesile olacaksınız ... ben elimdne geldiğince bu konuyu diğer topikteki arkadaşlarlada paylaşacam
ne kadar çok kişi o kadar çok engelli kardeşlerimizin sevinmesi gülümsemesi demektir hayden pambık eller cebee

not:katılmak isteyenler bana özelden haber versin isim listesi yapıyorum
duyarlı olacağınıza inanıyorum ben

Son düzenleme:
atesin cok guzel:nazar: bence hamile oldugunu bile dusunebilirsin
adeti en son aklina getir bence:34:

hayirlisi olsun canim yeni dongunde. ben de senin gibiyim hemen majezige saldiriyorum mecburiyetten.benim de adetliyken 35.9 ile 36.0 da degisiyor insanin kendini bilmesi iyi oluyor bu yontemle

ZEBEBEK sen de bebek istiyorsun ya o yuzden kardiyo sporlar konusunda spor hocasina danismak lazim sonucta cok fazla enerji harcanan insanin kendini yordugu sporlar bisiklet ya da step mesela. bilemiyorum ki aklim karisik ama sanirim plates hamilelik oncesi en uygun olan spor, ya da tempolu yuruyus yapilabilir yuruyus bandinda:34:

HERKESE MERHABA:16::16::16::16::16:
saol canım yürüyüş yapıyım ozaman

Canım benim iyiyim şimdi sabırla bekleyeceğim yoksa haketmem zaten de mi :) Bol bol dua edip buna da şükür diyorum Herşeyde bir hayır mutlaka vardır

çiğdemcim Rabbim bidaha yaşatmasın çok güzel düşünüyosun her işte bi hayır vardır

tüplerin mi tıkalı da?

evet senin dediğin çok mantıklı..

eğer saat 7 de uyuyup kalmasaydım size doktorumun önerdiklerini anlatacaktım. 1 bardak kaynamış sonra dinlenmiş suya 1 çay kaşığı karbonat at. onunla hazneni yıka ilişkiden tam 1 saat önce. ilişki esnasında da altına 30 cm yastık koy dedi.:31:

ayyy içini nasıl yıkıycaz ki

kızlar ya ben ilişkiden hemen 5 dakika sonra filan wcye gidiyorum sizce gitmememmi gerek ?

bazıları hiç gitmiyormuş heralde öyle okudum

kızlar ya ben ilişkiden hemen 5 dakika sonra filan wcye gidiyorum sizce gitmememmi gerek ?

canim sonucta hamile kalacaksan hemen 2 dk icinde de spermler ilerler ve bir sekilde olur
ama normalde yataktan kalkmamak en az 20 dk uzanmak, hatta kalcanin altina yastik koymak ya da bacaklarini yukari kaldirmak tavsiye ediliyor.
bence sen de oyle yap.:34:

Günaydın kızlar...
bu ateş tablom..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu arada dün 22 mm olan yumurta çatlar mı ki hemen. bilgi sahiplerinden yorum istiyorum. çünkü ben yumurtanın santiminden boyutundan anlamıyorum..
ewet canım çatlayabilir bence 12.gün birşeyler olmuş kızlar eger yumurtanızın çatlamasını istiyorsanız size bir püf noktası söyleyim havuç yiyin bol bol ama yumurtlamaya yakın 10.gün yemeye başlayın aklınıza geldikçe :))
adet ağrıları oluyor diyorlar başlarda
belki de o yüzden ağrıyordur. bence hiç olumsuz düşünme
ateşin çokkkkkkkkkk güzellll

kızlar bu da benim tablom
39d6b0 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugün DPO16
sabah test yaptım tek çizgi

hamilelik falan yok yani
adet olsam da rahatlasam bari :43:
canımya hayırlısı artık nedenirki rabbim tez zamanda saglıklı bebek haberini almak nasip eylesin insaallah

canım hiç olurmu böyle şeyyyaaa ilşkiden önce wc ihtiyacını karşıla en az 2 saat yastık popoda uzanman lazım ama Allahın veresi olduktan sonra tabii öylede verir ama biz şansı artırmak için böyle yapıyoruz canım

Kızlar günaydın,
bugünkü ateşimi girince çizgiyi 12. güne çekti neden ki yaa,
ben 14 gün yani dün çatladığını düşünüyorum dün hafifçe düşmştü ateşim bgn yükseldi
ayrıca dün ve önceki gün yumurta akı akıntım vardı ve dün kasığım ağrıdı baya bi
neden böyle çekti bu düzelteyim mi sizce????

$untitled-tbl.webp

canim sonucta hamile kalacaksan hemen 2 dk icinde de spermler ilerler ve bir sekilde olur
ama normalde yataktan kalkmamak en az 20 dk uzanmak, hatta kalcanin altina yastik koymak ya da bacaklarini yukari kaldirmak tavsiye ediliyor.
bence sen de oyle yap.:34:

tamam o zaman bende bu şekilde deniyim bi sağol canım teşekkür ediyorum..

ayrıca bu ateş ölçme yöntemini bir banada anlatabilirmi acaba ?

kızlar ayrıca ben saat 2 gibi arayacam ögleden sonra demişti dr.um duaaa edin kızlaarrrr burdann hamilleyim diye çığlık atmak istiyorummmm insaaallahh

canım hiç olurmu böyle şeyyyaaa ilşkiden önce wc ihtiyacını karşıla en az 2 saat yastık popoda uzanman lazım ama Allahın veresi olduktan sonra tabii öylede verir ama biz şansı artırmak için böyle yapıyoruz canım

ya ilişkiden önce wc ihtiyacımı karşılıyorum ama hep tuvaletim varmış gibi hissediyorum tamam ama bundan sonra gitmicem wc'ye..

birde içinizden hemen akmıyomu o akıntı ya benim eğer peçete tutmazsam hemen akıyo ona nasıl çare buluyorsunuz ?

kızlar ayrıca ben saat 2 gibi arayacam ögleden sonra demişti dr.um duaaa edin kızlaarrrr burdann hamilleyim diye çığlık atmak istiyorummmm insaaallahh

guzel haberlerle gelip burayi senlendireceksin canim:49:

tamam o zaman bende bu şekilde deniyim bi sağol canım teşekkür ediyorum..

ayrıca bu ateş ölçme yöntemini bir banada anlatabilirmi acaba ?

*dijital termometreyle
* her gun sabah erken ayni saatte
*en az 3 saatlik bolunmemis uykuyla
*adetin ilk gunu olcmeye basliyorsun ve degerini not aliyorsun:34: sonra burda yorumlariz biz

ya ilişkiden önce wc ihtiyacımı karşılıyorum ama hep tuvaletim varmış gibi hissediyorum tamam ama bundan sonra gitmicem wc'ye..

birde içinizden hemen akmıyomu o akıntı ya benim eğer peçete tutmazsam hemen akıyo ona nasıl çare buluyorsunuz ?

canım hepiizdeen akıyor :)) akmak zorunda sana tavsiyem ilşki öncesi irice bir yastıgı tam belinle kalçan arasına yerleştir ve öylece yatabildigin kadar yat öyle yatınca daha az geliyor ve giden gitsin kalan saglar bizimdir :))

Back
X