• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar adet zamanına doğru ateş yüksek kalırsa hamilemi oluyo yani ?

Kızlar bu arada benim ateşim var ama ne bileyim ben gripten sanıyorum çünkü boğazlarımda acıyo ?

Kızlar bu arada benim ateşim var ama ne bileyim ben gripten sanıyorum çünkü boğazlarımda acıyo ?

gripliysen normalden yüksek çıkabilir ateşin,
adete yakın özellikle adet gününde bile yüksek olursa ateşin hala hamilelik olabilir

yokh bana da doğru yere çekmemiş gibi geldi çizgiyi

ilişki günlerin gayet güzel bence

bugün ve yarında çalışırsan süper olacak gibi görünüyor

395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlarr hadi içimi açacak bişeler söyleyin reglime 2 gün kaldı ama bende hiçbişi yok ve ateş düşmüyo

ateşin çok güzel gidiyor
inşallah böyle devam eder de bebek haberi alırız senden

gripliysen normalden yüksek çıkabilir ateşin,
adete yakın özellikle adet gününde bile yüksek olursa ateşin hala hamilelik olabilir

ya ben tam anlayamadım adet gününe doğru ve adet günü adet düşersemi hamileyiz yoksa yükselirsemi?

canım 11 ve 13 de olmuş nede olsa rabbim nasip ettikten sonra gerisi boş canım 36 saat yaşıyor zaten

canım ateş ortalamandan tahmin yürütülür zamanla sende kendini tanıyacaksın ve burda tablosunu paylaşanları yorum yapanları dikkatle takip et canım

canım daha dur sen geç yumurtlamışsın ve daha sata 5 gün var 2 3 günde böyle yüksek giderse bebbiş geliyor demektir :))

allah duysun sesini canım ya inşallah sata nasıl 5 gün oluyor ama onu anlamıyorum 7sinde olmam lazım cunku ayyy bu sat bat cok karmasık işler canım :)

ateşin çok güzel gidiyor

İnşallah valla siz böyle olumlu konusunca bi umut kaplıyo içimi gözlerim falan doluyo yani o derece sanki bu sefer olacakmış gibi hissediyorum

ateşin çok güzel gidiyor

Canım banada öyle geliyor bikaç gün daha ölçüp değiştiricem ona göre,
tek boş geçen günün 12. gün olduysada pess dicem artık :))
bugünüde değerlendiricem bikaç gün snra tatile giricem artık yorgun düştüm .)))

ya ben tam anlayamadım adet gününe doğru ve adet günü adet düşersemi hamileyiz yoksa yükselirsemi?

canım bak şimdi ateine birgün kala yada adet gününde ateşinde bariz bir düşme olur
herkesin değişiyor aslında kiminin 3-4 gün önceden düşüyor kimi tam gününde düşüyor
ama mutlaka farkedilir bi düşüş oluyor anlıyorsn,
ama yok ateşin düşmezde aynı devam eder yada artarsa hamilesin demek :)

Canım banada öyle geliyor bikaç gün daha ölçüp değiştiricem ona göre,
tek boş geçen günün 12. gün olduysada pess dicem artık :))
bugünüde değerlendiricem bikaç gün snra tatile giricem artık yorgun düştüm .)))

canım bak şimdi ateine birgün kala yada adet gününde ateşinde bariz bir düşme olur
herkesin değişiyor aslında kiminin 3-4 gün önceden düşüyor kimi tam gününde düşüyor
ama mutlaka farkedilir bi düşüş oluyor anlıyorsn,
ama yok ateşin düşmezde aynı devam eder yada artarsa hamilesin demek :)

tamam canım anladım çok teşekkür ediyorum :)

ay çok heyecanlandım ya ama daha 15 gün var nasıl dayanıcam :)

birde kızlar şimdi ilişki tarihlerini biz gün aşırı olarak belirledik sperm kaliteli olsun filan diye ama iyimi yaptık sizce ?

ay şu halimize bak ya neler hesaplıyoruz..Rabbim duy sesimizi

sağol cnm sen nasılsın bebiş nasıl

bebişte bende çok iyiyiz allaha şükürler olsun tüm vaktin hayatım Derin hanım oldu :) dünyanın en güzel duygusu anne olmak rabbim isteyen herkese nasip eylesin

Aminnnn canım Deryam inşallah Biliyorum sende zorlu süreçlerden geçmiştin ama bak Maşallah :) İnşallah bende ve buradaki herkes o günleri görür

amin canım inş.

deryacnımm maaşşallahh sende ateş ölçme topiginin müdavimlerindenmiydin h.g nasılsın derin bebek nasıll maaşşallah kocaman olmuşşş insaallah bizde ogünleri görürüz

evet canım öleydim :) ve 2 gebeliğimede ateş ölçerek kaldım derincik de iyi büyüo sıpa inş canım en kısa zamanda görürsünüz bugün test gününmüş hayırlı haberlerle gel inş :)

bebeğiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

hadi güzel haberlerle gel

merakla bekliyorum seni

:119: :119: :119: :119:

kızlar benimde kargom yolda ateş ölçerim geliyor sonunda gelsin bende hemen başlıycam bakalım daha bat 9 ocak en azından adette nasıl düşüyor anlayabilirim yani
bazen burdan ateş ölmelerimi size sorabilirim sonuçta ilk kez deniycem yardımcı olursanız çoook sevinirim diğer ntopicteki arkadaşlarımdan da yardım alıcam inşllah bakalım :16:

bende öğle tatilinde termometre aldım kızlar alışveriş merkezinden o olur değilmi ?

birde günde kaç kere ve ne zaman ölçüm yapıyoruz kızlar

bende öğle tatilinde termometre aldım kızlar alışveriş merkezinden o olur değilmi ?

birde günde kaç kere ve ne zaman ölçüm yapıyoruz kızlar

tatlım bilmiyorum ama ben dijital ateş ölçer aldım
günde bir kere sabah bildiğim kadarıyla 7 ile 8 arasında dil altından ölçüyosun
tabiki burdaki arkadaşlar daha deneyimli onlarda cevap yazarlar sana ama ben forumdan anladığım kadarıyla böyle :16:

tatlım bilmiyorum ama ben dijital ateş ölçer aldım
günde bir kere sabah bildiğim kadarıyla 7 ile 8 arasında dil altından ölçüyosun
tabiki burdaki arkadaşlar daha deneyimli onlarda cevap yazarlar sana ama ben forumdan anladığım kadarıyla böyle :16:

bu benim aldığımda digital termometre canım :)

dil altındamı ölçüyormuşuz bak bunu bilmiyordum ben kol altından sanıyoerum :D

evet suan itibariyle dened,m dil altındada ölçülüyor :D:D

Back
X