canım evet ateşim daha düşük biliyorum. ama niyetime koymuştum ya dün de ilişki olsa rahat edecektim. 3 gün üst üste olmuş olcaktı. hoş gece 12 yerine bu sabah 6 da olmuş oldu 6 saat farkla hem de dinlenmiş vücutla.
ama grip oldum ya biliyorsun. ilk defa gribi 1 günde atlattım içtiğim bitki çayları ve özellikle de bol bol uyumamla. dün de uyumuş kalmışım dün bağırsaklarımı fena üşütmüştüm her grip sonrası böyle oluyor. eşim gelene kadar ayaklarımı kaloriferde ısıttım ve rahatladım akşam yemeği yer yemez de ben yatak odasında eşim kanepede sızmış.
nasip denir buna başka ne denebilir ki. nasibimizde varsa olacak ama şu var ki 2 yumurta olması beni rahatlatıyor. ikisi aynı saatte çatlayacak hali yok sanırım. birinden biri dek gelir inşallah.
ama gece yatmadan ateşimi ölçtüm bundan bile daha düşüktü sanırım daha yeni çatladı.. Ayy inşallahhh
her ilişkiden 1 saat önce eşime türk kahvesi yaptım bu ay. ve bu hafta yemekte nohut vardı canım(önerilerini yerine getirmeye çalışıyorum canım bebeğim olsa da olmasa da sana duacıyım Allah razı olsun.) ve yastık koydum herkese de öneriyorum yastığı
ilişki anında koysunlar farkı kendileri de farkedecek.
ilişki konusunda da canım devam edecem İNŞALLAH sağolasınnn