- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
sende sağolasın canım benimm
sende her zaman duıalarımdasın inşallah güzel haberini alıcaz
canım ilişki sonrası yastık koyunca hiç dışarı kaçmıyor demi iyi oluyor
iki yumurtan var nasıl olsa inşallah birinden birinin gönlünü çeler süpermenler :)
evet canım çok sağol.. sadece ayaklarımı dikiyordum ben yastık da koymak gerekmiş :)) çok sağol bitanem...
cuma günü ne oldu biliyor musun.. dersimde kızın biri fenalık geçirdi(kız meslekte öğretmenim bu arada) kızın yüzü bembeyaz kesildi dudakları da mosmor. 3 ayda bi adet oluyormuş olunca da böyle oluyormuş sanırım kansızlık var neyse ders çıkışı yakın diye ben babasına telefon ettim. babası geldi gözlerinde bi endişe kızım neyin var dedi. o hali öyle etkiledi ki beni nerdeyse gözlerimden yaş akacaktı o anda Allahtan griptim farkedilmedi.
ayy şimdi bile gözlerim yaşardı. üzüldüm çağırdıktan 5 dk sonra babası ordaydı. babam geldi gözlerimin önüne dedim ki içimden bizlere bişey olunca ne çok endişelenirler üzülürler koşar gelirler. sabah eşime anlattım bunu babalarla kızlar arasında nasıl bi ilişki var öyle dedim eşime anlatılmaz yaşanır sen anlamazsın onu dedim sonra aklıma geldi, dedim inşallah kızımız olursa öğrenirsin.
babamı çok seviyorum yaa... Allah kimseye eksikliğini vermesin Amin..(annemi de seviyorum ama babalarla ilgili çaresizlikler çok etkiler beni kadınlar ağlar bağırır çağırır ama babalar erkekler içine akıtır)