• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hergun bir olay :1:
dun bebegi kaciralim diyen kocam
bugun de facede arkadasmin hem de en sevdigim arkadasimin hamile oldugunun haberini okumus benden once ve bana soylemiyor, yemek yerken surati asik saatler sonra bana dedi haberin olsun arkadasin hamile diye. kocamin karakteri degisti taniyamaz oldum ben:1:iyi dusun iyi olsun bizim de bebisimiz gelecek saglikla diyorum ama o cok yipranmis sigarayi da birakti bu ara yani birakmaya calisiyor psikoloji altust ben de ne yapacagimi sasirdim:1: bizde bebek konusu gundemde her daim:1:

bugun de facede arkadasmin hem de en sevdigim arkadasimin hamile oldugunun haberini okumus benden once ve bana soylemiyor, yemek yerken surati asik saatler sonra bana dedi haberin olsun arkadasin hamile diye. kocamin karakteri degisti taniyamaz oldum ben:1:iyi dusun iyi olsun bizim de bebisimiz gelecek saglikla diyorum ama o cok yipranmis sigarayi da birakti bu ara yani birakmaya calisiyor psikoloji altust ben de ne yapacagimi sasirdim:1: bizde bebek konusu gundemde her daim:1:

benim sadıcım da bugün doğum yaptı:52:
minicik bi kızı olmuş.. gıcık şey iyi ye herşeyden ye dedim dinlemedi beni..:47:

benim sadıcım da bugün doğum yaptı:52:
minicik bi kızı olmuş.. gıcık şey iyi ye herşeyden ye dedim dinlemedi beni..:47:

ben hamile olmadigim halde neler yiyorum bir bilsen bebis icin
sisko oldum ciktim
bir de hamile olsam (2 haftalik hamilelikte de oyle olmustu) dunyayi yerim bebis icin zaten bogazliyim bir de iki can kendimi dusunemiyorum:1:

ben hamile olmadigim halde neler yiyorum bir bilsen bebis icin
sisko oldum ciktim
bir de hamile olsam (2 haftalik hamilelikte de oyle olmustu) dunyayi yerim bebis icin zaten bogazliyim bir de iki can kendimi dusunemiyorum:1:

benim sadıcım çocuk için 3 yıl kocasını razı edemedi. en sonunda kocası da istedi 2. ayında tuttu. işte hemen olanların da kıymeti olmuyor.. ben olsam da yerim herhalde.. gerçi ben çok iştahlı değilimdir ama az olsa da sağlıklı bol çeşit herşeyden yerim. ona da dedim balık ye dedim zeki olsun yok hiç bişey yemedi kız. doktor bile demiş ufacık bu diye..

benim sadıcım çocuk için 3 yıl kocasını razı edemedi. en sonunda kocası da istedi 2. ayında tuttu. işte hemen olanların da kıymeti olmuyor.. ben olsam da yerim herhalde.. gerçi ben çok iştahlı değilimdir ama az olsa da sağlıklı bol çeşit herşeyden yerim. ona da dedim balık ye dedim zeki olsun yok hiç bişey yemedi kız. doktor bile demiş ufacık bu diye..

bir de sey var bazi hamile kadinlar ve sut veren anneler kendilerine karisilmasindan hic hoslanmiyor
benim de burda samimi arkadasim hamileyken ona tavsiyede bulunmaya calistim bir iki kere terslendim
mantigi su 'anne nasil hissederse onu yapmali':34:
ama cok da guzel bebek yetistiriyor :nazar: bayiliyorum
tabi dogrusu saglikli olani yemek, bebek ugruna biz burda nelere katlaniyoruz
sogan suyu bile ictim kac gun neler ceke ceke :1:

canım, benim kocamda aynıydı en sonunda isyan ettimde konuyu kapattı hergün hergün neden bizim böle neden olmuyo falan....bana surat yapamalar afra tafra ama şimdi düzeldi allahıma şükür.reglim geçeli 5 gün olacak sevindirik oldu bakalım yarında olmazsam test yapcam bende:1::1::1:

ayyy canım inşallah hamilesindir ateşin güzel akıntında varmış krem geneldehamilelerde oluyomuş o akıntı sanırm gerçi senin geçtiğimiz aylardada olmuş ama hayırlısı olsun

İnşallah dediğin gibi olur canım,bekleyip ateşin düşmemesini dilemekten başka çare yok:)

merhaba kızlar dışa gebelik nedir bileniniz veya yaşayanınız varmı acaba bana acil bilgi lazım bugün dr.a gittim ve maalesef kese görünmedi bugün 5 haftalık olduk.dr.um kan testi istedi verdim degerim 2700 çıktı ben 1000den sonra kesenin oluştugunu biliyorum ama ona daha çok şaşırdım dr.um cuma gel yeniden bakalım dedi dualarınızı eksik etmeyin kızlar moralim çok bozuk

canım kesinlikle cumaya kadar bekleme hemen başka bir doktora görün..ultrasonuu iyi olan biyere git...dış gebelikse erken farkeilmesi herşeyden önce senin sağlığın için önemli....ne oduğunu boşver önce git bi kesin tanı konulsun...

merhaba kızlar dışa gebelik nedir bileniniz veya yaşayanınız varmı acaba bana acil bilgi lazım bugün dr.a gittim ve maalesef kese görünmedi bugün 5 haftalık olduk.dr.um kan testi istedi verdim degerim 2700 çıktı ben 1000den sonra kesenin oluştugunu biliyorum ama ona daha çok şaşırdım dr.um cuma gel yeniden bakalım dedi dualarınızı eksik etmeyin kızlar moralim çok bozuk

moralını bozma cnm diş gebelik spermi tüpler rahime taşımıo cnm genelde tüpte kalıp büyemiyor ve patlıyor tehlikeli bir durum erken tehşiş koyulması lazım...belirtileri adetin uzuyor ağrıda yapıo cnm ve doktor genelde ilk muyanade dış gebelikse anlıyor...seninki öyle değildir umarım cnm öyle kötü şeyler düşünme doktorun bir şey söylememiş Allahın izniyle değerin normale gelcek...

kızlar kızlar güzel haberlerle geldimmmmmmm. kanımdaki toksoplazmaya vücudum bağışıklık yapmış ve bu durumda bebişe zararı olmayacakmış doktor çalışmaya devam dedi. ovulasyon testimide aldım yarından itibaren ateş tablomla buradayım
harika cnm çok sevindim senin adına durmak yok yola devam ozaman...:21:

canım, benim kocamda aynıydı en sonunda isyan ettimde konuyu kapattı hergün hergün neden bizim böle neden olmuyo falan....bana surat yapamalar afra tafra ama şimdi düzeldi allahıma şükür.reglim geçeli 5 gün olacak sevindirik oldu bakalım yarında olmazsam test yapcam bende:1::1::1:
baya geçmiş adetin yarın güzel haberlerini bekliyoruz...:21:

evet kıslarr dün eczaneden derecemi aldım ve bugün sabah 7:10 da ilk kez ateşimi ölçmüş oldum... ateşim 36,5 çıktı. buraya kadar herşey normalde. şimdi bu ateş normal mi. yükselmesi mi gerekiyor yoksa düşmesi mi hiçbir şey bilmiyorum :1:

moralını bozma cnm diş gebelik spermi tüpler rahime taşımıo cnm genelde tüpte kalıp büyemiyor ve patlıyor tehlikeli bir durum erken tehşiş koyulması lazım...belirtileri adetin uzuyor ağrıda yapıo cnm ve doktor genelde ilk muyanade dış gebelikse anlıyor...seninki öyle değildir umarım cnm öyle kötü şeyler düşünme doktorun bir şey söylememiş Allahın izniyle değerin normale gelcek...

harika cnm çok sevindim senin adına durmak yok yola devam ozaman...:21:

baya geçmiş adetin yarın güzel haberlerini bekliyoruz...:21:

kızlar çok şükür benim agrım felan yok şikayetim dr.umda demedi zaten dış gebelik felan diye bazen böyle şeyler olabiliyor dedi döllenen yumurta rahme geç düşüyor dedi oyüzdende kese geç oluşuyor dedi cumayı bekleyecegim kızlar sabır büyük bir erdemdir rabbim sabrımın meyvesini korusun insaallah

kuzum belkide yerleşme düşüşüdür ay inşallah öyledir :)

aaa yorumlamışsın bile süpersin canım bnm :)
yaaa öylemidir diyosun ay inş öyledir mademmmmmm
yarından itibaren yükselir inş ateşim normalde şmdiye kdr artması lazımdı zati

aaa yorumlamışsın bile süpersin canım bnm :)
yaaa öylemidir diyosun ay inş öyledir mademmmmmm
yarından itibaren yükselir inş ateşim normalde şmdiye kdr artması lazımdı zati

canım benim taplomda da hatırlarsan cizginin altına dusmustu ve daha sonra kademelı olarak yukselmeye baslamıstı inan senin için dua edıyorum inşallah bu ay olur :)

canım benim taplomda da hatırlarsan cizginin altına dusmustu ve daha sonra kademelı olarak yukselmeye baslamıstı inan senin için dua edıyorum inşallah bu ay olur :)

allah razı olsun canım bnm inş bu ay bebeğim gelir ..
hatırlamam mı senin tablonu hala taslaklarımda duruyor ilham alıyorum ondannnnnnnn
dpo 4 te çizgi altına düşmüştü seninde,
hadi bakalım inş sonuda benzesinnnnnnn canımmmmmmmmmmm
:16:

Back
X