• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım değerin güzel çıksa bile önemli olan artarak ykselmesi
o teredüte düşeceksin sürekli
bence en azından adet gününü bekle
ama bebiş gelmiş gibi görünüyor, inş tamamına erdirsin rabbim
şimdiden tebrikelr :))

çok güzel şeyler yazmışsınız canım inşallah dediğiniz gibi gelmiştir bebiş,ff çizgiyi ilk 12.güne çekmişti sonra değiştirdi çizginin yerini,yani adet günüm yarın da olabilir kasık ağrımda 13.gün olmuştu ben o gece yumurtlamış olabilirim diye düşünüyorum,yani eğer öyleyse de cuma veya cumartesi..

çok güzel şeyler yazmışsınız canım inşallah dediğiniz gibi gelmiştir bebiş,ff çizgiyi ilk 12.güne çekmişti sonra değiştirdi çizginin yerini,yani adet günüm yarın da olabilir kasık ağrımda 13.gün olmuştu ben o gece yumurtlamış olabilirim diye düşünüyorum,yani eğer öyleyse de cuma veya cumartesi..

bence çizgin şuanda doğru yerde 14 gün çatlamış yumurtan,
dediğin gibi en geç ctesiii:34:

Son düzenleme:
bence çizgin şuanda doğru yerde 14 gün çatlamış yumurtan,
3-4 günün var en fazla :34:

of böyle durdukça da sürekli tedirginlikle bekliyorum,ne yapıcağımı bilemedim,2 gün sonra yaptırsam da kan testini tekrarlamam gerekmeyecek mi?yani her türlü bir tereddüt yaşıyor insan..

kızlar ben dayanamadım kanı verdim,sonucu 1 saat sonra maille gönderecekler çok heyecanlıyım,dua edin bana ne olur:)

inşallah canım,bekleseydim de strese girecektim 2 gün sonra yaptırsam da kendimi biliyorum,hayırlısı olsun,bakalım,sonucu heyecanla bekliyorum:))

inşallah melek evladın kardşeini yollamıştır güzel haberlerini bekliorum

yokh naber canım yaa nasıl gidiyo ben geçen ayda kırmızı kartı yedim klomen çatlatma iğnesi bi halta yaramadı :)bu ay çörek otu bal tarçın yedim bakalım nolcak
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tabloma baksana çatlama ihtimalim varmı sence baya düştü ateşim

inşallah melek evladın kardşeini yollamıştır güzel haberlerini bekliorum

yokh naber canım yaa nasıl gidiyo ben geçen ayda kırmızı kartı yedim klomen çatlatma iğnesi bi halta yaramadı :)bu ay çörek otu bal tarçın yedim bakalım nolcak
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tabloma baksana çatlama ihtimalim varmı sence baya düştü ateşim

iyilik cnm yaa nolsun beklemeye devam, görünmüyosun sen fazla?
olsun cnm herşeyde bi hayır vardır yeni dönem hayırlı olsun inşş bu ay bebişin gelsinn
baya düşmüş evt heran çatlıcak sanki akıntını da takip et
W işaretlemişsin yakınsın yumurtlamaya
bence bugünnden snra hergün çalışın kaçırmayın yrnki ateşine göre yorum yaparız ztn
birden fırlarsa kaçırmamş olursun ;)

iyilik cnm yaa nolsun beklemeye devam, görünmüyosun sen fazla?
olsun cnm herşeyde bi hayır vardır yeni dönem hayırlı olsun inşş bu ay bebişin gelsinn
baya düşmüş evt heran çatlıcak sanki akıntını da takip et
W işaretlemişsin yakınsın yumurtlamaya
bence bugünnden snra hergün çalışın kaçırmayın yrnki ateşine göre yorum yaparız ztn
birden fırlarsa kaçırmamş olursun ;)

doktorum hep 2 günde bir dedi pazartesi çarşamba cuma cumartesi günleri çalışam günlerimiz:)bebek tamamen odak noktamız oldu gelen gideni gideceğimiz yeri uykumuzu bu günlere göre ayarlıoruz pazartesi misafir vardı düşünsene saat 1 de gittiler:(o saatten sonra çalışma oldu sabah erkenden kalktım 6 da banyo yaptım 7 de işe gttim emeklerimiz boşa çıkmaz inşallahhh senin az mı kaldı günün takipteyim canım giriorum hergün herşeyi okuyorum merak etme altta görürsün:)

doktorum hep 2 günde bir dedi pazartesi çarşamba cuma cumartesi günleri çalışam günlerimiz:)bebek tamamen odak noktamız oldu gelen gideni gideceğimiz yeri uykumuzu bu günlere göre ayarlıoruz pazartesi misafir vardı düşünsene saat 1 de gittiler:(o saatten sonra çalışma oldu sabah erkenden kalktım 6 da banyo yaptım 7 de işe gttim emeklerimiz boşa çıkmaz inşallahhh senin az mı kaldı günün takipteyim canım giriorum hergün herşeyi okuyorum merak etme altta görürsün:)

yaaa evt doktorlar gün aşırı diyorlar
ama bnce ovulasyondan emin olduğun günlerde ard arda 3 gün fln olursa daha etkili olur gbime geliyo
ne bileyim şansa bırakmıyoruz ki hiç işimizi :))
hep öyle cnm programlandık sanki
bak ovulasyon bitti kocamla kardeş olduk bi haftadır kimsenin kolu kalkmıyo :)))
işin bi zevki kalmadı valla sinir oluyorum bazen :(
benim de son 7 günüm beklemeye devam bu beklemeler beni öldürecek :31:

kızlar sonucum 109,41 çıkmış dpo 11 sizce nasıl,hamileyimmmm galibaaaa,ay çok heyecanlıyımm

haydi halayaaaaaaa :64::64::64::64::64::64:
tebrikler canım hamilesin elbettee dpo 11 de harika bi rakam bana sorarsan
allah kucağına almayı nasip etsin inş bizim için de dua et
:nazar::nazar::nazar:

haydi halayaaaaaaa :64::64::64::64::64::64:
tebrikler canım hamilesin elbettee dpo 11 de harika bi rakam bana sorarsan
allah kucağına almayı nasip etsin inş bizim için de dua et
:nazar::nazar::nazar:

:))tabiki edeceğim burda hamile kalmak için uğraşan tüm arkadaşlarım hepiniz için dua edeceğim,inşallah değerim düzenli artar:nazar:,darısı hepinizin başına inşallahh..

:))tabiki edeceğim burda hamile kalmak için uğraşan tüm arkadaşlarım hepiniz için dua edeceğim,inşallah değerim düzenli artar:nazar:,darısı hepinizin başına inşallahh..

inşallah canım
ya bide ufaktan belirtin varsa onuda yazsana
ovulasyondan ne kdr sonra oluştu eğer olduysa bi belirti falan :)

tebrik ederim tatlım:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:...Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza.:49::49:...

Amin canım inşallah,ilk bebeğimi kaybettiğim için korkuyorum hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama inşallah Allah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder:nazar:,darısı hepinizin başına

irm83 tebrik ederim cnm allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun.
bu arada herhangi bir değişiklik hissettinmi kendinde henüz erken ama neler oldu mesela

Amin canım inşallah,ilk bebeğimi kaybettiğim için korkuyorum hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama inşallah Allah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder:nazar:,darısı hepinizin başına

hayırlı olsun canım gözün aydın belirtilerini bekliyoruz :)
yumurtlamadan hemen sonra falan olan varsa en belirginlerinden
mesela bazıları ani hareketlerde kasıkları ağrıyomuş sendede oldu mu bu tarz şeyler yada başka şeyler

irm tebrikler...
dpo 11 e göre değerin çok güzel maşallah.. bence 11 ya da 12. gün yumurtanı çatlatmış olabilirsin.

Back
X