• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım yanlış anlaşılcak bir durum yok
ben emin olmadığım durumlarda söylüyorumki hemen çalışmaları bırakmayın diye
canım eğer testler pozitifse ve ff çizgi çektiyse sen pozitif diye düşünebilirsin
ben sadece azcık garantici olduğum için emin konuşamıyorum :34:

aslında ben de senin gibi garantici bir insanım
ama bana asıl olduğunu düşündüren 15. ve 16.günlerde akıntımda kan vardı bıraz toplu iğne başı gibi falan
ee bir de ilk kez pozitif olunca...
neyse dediğin gibi ben tedbiri elden bırakmayım çalışmalara devam zaten:52:

ben bir yerde okumustum gece 3 ve 5 arasi hamile kalmak icin cok verimli saatlermis:1:
ama ben kocami o saatte kaldirsam hadi desem beni oldurur herhalde, uykunun en tatli yerinde:1: o yuzden hic deneyemedim

benimki ne dedi bugün biliyomusun every... öğle yemeğinde aşkım biz gece 5 te naptık öyle yaaa.... adamın sabah aklı başına gelmiş anlıycan :1::1::1: ben jübile maçımı dün yaptım dedi o ne dedim futbolcuların futbolu bırakmadan önce yaptığı son maçmış:9: ama az önce bişey istedi bende çalışmaya varsan ok dedim oda tamam dedi yani ne istesem yaptırabileceğim hassas noktaları iyi biliyorum:32::34: ama bana sen eniyisi üçüz doğur rahat edelim aşkım diyor:49: ikiz neyine yetmiyor dedim 3 diyo Allahım inşallah nasip etsin hepimiz 1,yi 2,yi 3,yü 4,.yü 5,yi tabi isteyenlere :34: bende öyle derdim nasıl kalkarki diye ama oluyor işte :26:

benimki ne dedi bugün biliyomusun every... öğle yemeğinde aşkım biz gece 5 te naptık öyle yaaa.... adamın sabah aklı başına gelmiş anlıycan :1::1::1: ben jübile maçımı dün yaptım dedi o ne dedim futbolcuların futbolu bırakmadan önce yaptığı son maçmış:9: ama az önce bişey istedi bende çalışmaya varsan ok dedim oda tamam dedi yani ne istesem yaptırabileceğim hassas noktaları iyi biliyorum:32::34: ama bana sen eniyisi üçüz doğur rahat edelim aşkım diyor:49: ikiz neyine yetmiyor dedim 3 diyo Allahım inşallah nasip etsin hepimiz 1,yi 2,yi 3,yü 4,.yü 5,yi tabi isteyenlere :34: bende öyle derdim nasıl kalkarki diye ama oluyor işte :26:

aman ne guzel iste
benimki cok komik ne dersen zittini yapar
hatta simdi onemli gunler basladi ya tabi ben de caktirmadan es uste pozisyonunu tercih ediyorum ama o farkinda herseyin, 'yaaa beni kullaniyorsun' diyor ve inat ediyor:17::1::1::1:'yok ben oyle istemiyorum', diyor gobegim catliyor onu kandiricam diye:1:
ben de gecende kocama 'sana bir suru cocuk dogurcam bir suru bebegimiz olacak askim ' dedim insallah askim falan desin diye bekliyorum ne dese begenirsiniz 'birini dogursaydin':) Allahim hepimize nasip etsin canim

Son düzenleme:
hadi yaaa dr.gayet iyi edi bize :26: yani anladığım dr.a göre bu değer hamile bırakmak için yeterli ama daha iyisine ulaşmak mümkünken niye denemeyelim bunları ama şuna sevindim 2gün önce bitti etli nohutumuz :1: 4 ocaktan beri hergün ilişki var ama ben korkmuştum kaliteyi ddüşürükmü iye ama gün aşırı eneik nezmandır olmadı denemek istedim hergün ilişkiyi bilmiyordum bunu iyi oldu :) ben 31 aralık hsg çektirdim hiçbir sorun yok dedi doktor şükürler olsun ve buay gebe kalma şansımın yüksek olduğunu söyledi bende yüklendimde yüklendim sabah 5te ilişki oldu ateşte böyle sapıtınca ben bugün çatlamış olabileceğini düşünüyorum bu yüzden bu gece ilişkiye ne dersin çünkü sabah yapamam işe gidiyorum 7de falan kalkarım ben ne diyosun???:37:

canım hareketsiz %73 diyor benmi yanlış anladım
istersen erkek infertilitesinde 2 milyondan 76 milyona topiği var
orda kızlara sor kesin yanıtlarlar
canım bu sabah 5 de olduysa yarın sabah olması daha mantıklı
biliyorum sana zor olucak aynı şeyleri bende yaşadım ama hem 24 saat geçmiş olur
hemde sabah spermler çok hızlı olurmuş

neyse kızlar herkese iyi akşamlar
hepimize bol ateşli ve sonunda bebekli günler
Rabbim olmayanlara tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin,hamilelerin bebeklerini korusun:nazar:
tabi var olan evlatlarını da:nazar::emir_bebek:

canım gözün aydın
sağlıkla kucağına da al inşallah
değerin çok iyi sen hiç sıkma canını
daha da iyi olacak
darısı başımıza
Ah canım inşallah,hep pozitif düşünmeye çalışıyorum,darısı başınıza olsun dua edeceğim hem kendim hem sizin için..
irm83 canım hislerin gerçekten güçlüdür
umarım değerin yükselerek artar
inşallah ronyacağım,inşallah canım..

saol canım cvp için
böyle haberler duyunca çok seviniyoruz Allah ım bizede nasip eder inşallah
ya bende bigün buraya hamileyim yazabilecekmiyim acaba :(
tabiki yazacaksın inşallah,Allah burda ve başka yerlerde isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı..

canım hareketsiz %73 diyor benmi yanlış anladım
istersen erkek infertilitesinde 2 milyondan 76 milyona topiği var
orda kızlara sor kesin yanıtlarlar
canım bu sabah 5 de olduysa yarın sabah olması daha mantıklı
biliyorum sana zor olucak aynı şeyleri bende yaşadım ama hem 24 saat geçmiş olur
hemde sabah spermler çok hızlı olurmuş

tamam tatlım ama yatamıycam çok yarım saat yetermi yatmaya???

aman ne guzel iste
benimki cok komik ne dersen zittini yapar
hatta simdi onemli gunler basladi ya tabi ben de caktirmadan es uste pozisyonunu tercih ediyorum ama o farkinda herseyin, 'yaaa beni kullaniyorsun' diyor ve inat ediyor:17::1::1::1:'yok ben oyle istemiyorum', diyor gobegim catliyor onu kandiricam diye:1:
ben de gecende kocama 'sana bir suru cocuk dogurcam bir suru bebegimiz olacak askim ' dedim insallah askim falan desin diye bekliyorum ne dese begenirsiniz 'birini dogursaydin':) Allahim hepimize nasip etsin canim

aynı şeyi bende duydum birtane olsunda aman diye Allahım büyüktür neler bekliyor bizi kimbilir inş. bu dilediiimiz hayalini kurduğumuz şeyler gerçekleşir inş. bu pozisyonu yani bize yarayacak pozisyonu benimkide sevmiyor hiç ne hikmetse artık :1:

aynı şeyi bende duydum birtane olsunda aman diye Allahım büyüktür neler bekliyor bizi kimbilir inş. bu dilediiimiz hayalini kurduğumuz şeyler gerçekleşir inş. bu pozisyonu yani bize yarayacak pozisyonu benimkide sevmiyor hiç ne hikmetse artık :1:

hangi pozisyon yararlı arkdaşlar

bir şey sormak istiyorum ben 9 ocakta regl oldum bugün regl bitti neden olabiliir acaba bir rahatsızlığım olabilirmi yumurtalıklarımda

tamamen bittimi ara ara leke geliyormu tam bişey diyemiycem ama benimde 4 falan sürer 5.gün leke leke gelir biter :26:

tatlım bak eşimin sperm testi sonucu :nazar::nazar::nazar::1:
miktar:3cc
PH:8
likefaksiyon 30 dk.
vizkozite:normal
1ccdeki spermatazoon:23milyon
total spermatazoon:69 milyon

1/2saat 1,saat 2,saat
hızlı ileri hareketli %20 %15 %10
yavaş ileri hareketli %5 %5 %6
yerinde hareketli %2 %4 %4
hareketsiz %73 %76 %80

normal yapı %10

nedir durum sizce:26:

canım benim hız problemi var eşinin diğer değerleriniz iyi gayet ama hız sıkıntı... keçiboynuzuna yüklen bence mutlaka kaynat ve keçiboynuzu içir eşine faydası oluyor gerçekten...

kızlar sonucum 109,41 çıkmış dpo 11 sizce nasıl,hamileyimmmm galibaaaa,ay çok heyecanlıyımm

:))tabiki edeceğim burda hamile kalmak için uğraşan tüm arkadaşlarım hepiniz için dua edeceğim,inşallah değerim düzenli artar:nazar:,darısı hepinizin başına inşallahh..

CANIM TEBRİK EDERİM...ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI, ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN..MAŞŞŞŞŞAALLLAAHHHH....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
TABLONA BAKTIM DA BENİM TABLOLARIA ÇOK YAKIN..UMUTLANDIM AÇIKÇASI.. BENİM DE BAZEN 12. GÜN ÇATLAR YUMURTALARIM...HADİ GÖZÜN AYDIN...:32::32::32:

Back
X