oh maşallah çatlamışsın kuzum hadi inşallah gelsin bebişler...benim yumoşlar da çatladı sonunda ama bende çatladım

379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh maşallah çatlamışsın kuzum hadi inşallah gelsin bebişler...benim yumoşlar da çatladı sonunda ama bende çatladım
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
[/Fsana da maşallah kuzum
ben de sonunda başardım bu işi çatlattım,bi de bebek yapabilsek tam olacak yaniiiONT]
çatlattık ama birde bebişimiz gelse tam olacak hayırlısıyla gelir inşallah elbet bir gün...![]()
canımmmm gözünnaydınn olsunnn Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etssinnnnnn çok sevindimmmmkızlar sonucum 109,41 çıkmış dpo 11 sizce nasıl,hamileyimmmm galibaaaa,ay çok heyecanlıyımm
ayyyy kızlar demeyin çok heycanlandım şimdi yaaa ama yerleşme 8-9 gün sonra oluyo diyolardı die ihtimal vermedim ben
bide kasıkta öle batmalar falan yok değişik hareketlenmeler hiçbişey yok yani o yüzden sanmıyorum
ammmaaaa keşkeeeee inşallahhhhhh Allah ım keşke öyle olsa hayırlısıyla tabi
canım ne yalan söyleyim ben de ilk yerleşme düşüşü ve kanaması bu dedim
hadi inşallah öyledir
canımmmm gözünnaydınn olsunnn Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etssinnnnnn çok sevindimmmm
canım tabiki yerleşme düşüşü olabilir bence moralini yüksek tut bende yerleşme düşüşünün yumurtlamadan 7 gün sonra oldugunu biliyorum
canım çok teşekkür ederim darısı başınıza olsun,yalnız bugün çok korktum hafif kahvemsi leke geldi peçeteye bir kere,hemen dr da aldım soluğu,ultrasonla baktı,rahim kalınlaşmış çok iyi dedi,kanamaya dair birşey yok dedi,ama her ihtimale karşı progestan verdi,2 günde bir de hcg takibi istedi,değerimin çok iyi olduğunu söyledicanımmmm gözünnaydınn olsunnn Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etssinnnnnn çok sevindimmmm
tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza inşallah
eğer düşündüğümüz gibi üstüne görmekse cnm çıkar teste...5-6gün sürüyor hep test yaparsam çıkarmı peki yada beklemelimiyim biraz
395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar regl oldum keşke testi yaptırmak için 1 gün daha bekleseydim
merhaba kizlar
ben catlayacak miyim bilmiyorum akintimi takip eder gibi olmustum ama simdi eser yok:44: cok korkuyorum duzenim bozulcak diye onceleri ne guzel biliyordum hep 13.gun catliyordu simdi emin degilim. bakalim atesi her gun olcuyorum umarim pazar gunune catlar![]()
oofff bu havada okula gitmek,iş yapmak,yemek yapmak çok zor beee
içim bunaldıı![]()
ahh canım keşke buraya da kar yağsa ama yağmazhoşgeldin canımm. sen öyle diyince bi kar yağsa keşke dedim.
dışarı baktım kar yağıyor..
ben de kara yağmura bayılıyorum var mı benim gibisi...
ahh canım keşke buraya da kar yağsa ama yağmaz
fakat acayip soğuk ve kapalı bir içim bunaldıı
ateş ne durumda gönder bakayım??![]()
senin ateşe baktım çok güzel ilerliyor maşallah..
yanlız benim ateş ilk defa ortalamaya indi.
hoş her ovulasyon sonrası 36,6 ya inmiş(istisnasız) ama hiç bi zaman ateş ortalamam bu kadar yüksek olmamış...
bu arada canım yaa ne dersin ikinci yeni çatlamış olabilir mi..
biliyorsun iki tane pıtırcığım oluştu bu ay serophene(klomen gibi) kullandım ya.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com[/
tatlım ben açıkçası sizin kadar anlamıyorum bu işten biliyorsun ben de hep size soruyorum
ama 2 tane yumoş olabilir neden olmasın
çok büyük bir düşüş de olamamış aslında bilemedim yanii
dpo 4 te yerleşme olur mu peki???
QUOTE]
tatlım ben açıkçası sizin kadar anlamıyorum bu işten biliyorsun ben de hep size soruyorum
ama 2 tane yumoş olabilir neden olmasın
çok büyük bir düşüş de olamamış aslında bilemedim yanii
dpo 4 te yerleşme olur mu peki???